Ujio Postat Ianuarie 10, 2022 Partajează Postat Ianuarie 10, 2022 Un gratar cu ce trebuie o data la saptamina,e binevenit,la noi..Aia de la bloc ce sa mai zica,ca fac pe electric,cica e mai sanatos....Statistic vorbind,am parinti trecuti de 80,bunici morti la 96,deci cu moderatie se traieste ok. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2022 Partajează Postat Ianuarie 10, 2022 (editat) Cumpără așa ceva, https://ro.itazone.com/afumatoare-din-tabla-zincata-cu-geam-3800920181073 montează un tub de evacuare hotă și fac și ei gratare, mai greu cu aprinderea cărbunilor pentru vecini, de mirosul cărnii fripte ce să mai zic, eu am pe balcon acolo frig și afum, la început mi-a fost un pic frică de... Pompieri da mai dau târcoale și arăt că sunt pe acolo. Editat Ianuarie 10, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 10, 2022 Partajează Postat Ianuarie 10, 2022 Am luat un gratar mic weber cind aveam ceva prin buzunare,de curiozitate.Carbuni nu am putut lua,ca in vara nu erau pe stoc nicaieri.Am folosit doar lemne la gratar.Merita carbunii weber cit costa? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 11, 2022 Partajează Postat Ianuarie 11, 2022 Gata și Boiaua dulce afumată, aromă dulce și foarte parfumată, undeva cam 70 grame la 900 grame de ardei crud. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 11, 2022 Partajează Postat Ianuarie 11, 2022 (editat) Fara mistocareala, o spun sincer: Gratar in balcon, nu am vazut. Si nici afumatoare. DAR am vazut gratar facut pe acoperisul unui bloc cu 4 etaje, de fapt era o chermeza in toata regula, erau vreo 20 persoane care beau si dansau. Pareau destul de chercheliti, ma mir ca nu a cazut nimeni de pe bloc. Referitor la video-ul cu ţestul: Aluatul se poate pune pe foi de varza. Nu am ţest dar inca mai coc in cuptoare de caramida. Pe lopata pentru brutarie se pune frunza de varza si peste se aseaza aluatul. In timpul coacerii frunza se usuca. Felicitari pentru boia. La anu' o sa fac si eu. Editat Ianuarie 11, 2022 de Ovidanie Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 11, 2022 Partajează Postat Ianuarie 11, 2022 De ce tocmai la anu'? Îți trebuie un deshidratator și niste ardei, restul... timp. Să fiu sincer, nici eu nu am văzut decât la mine Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 11, 2022 Partajează Postat Ianuarie 11, 2022 Ardeii sunt 9 lei kilu acum.Cred ca Ovidanie se refera ca la recolta de la vara,cind vor fi accesibili ca pret.Eu zic cum gandesc eu,ca sunt chitros.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 11, 2022 Partajează Postat Ianuarie 11, 2022 Așa e, dar ce să fac dacă mi s-a pus să fac boia iarna în plus 9 lei nu e așa mult pentru o cantitate redusă cât să îmi iasă din cap. Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 11, 2022 Partajează Postat Ianuarie 11, 2022 Eu leg ardei iuti streasina la casa unde se usuca natural. Daca imi trebuie boia am o rasnita manuala Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 12, 2022 Partajează Postat Ianuarie 12, 2022 La 11.01.2022 la 17:36, maresaldeflota a spus: De ce tocmai la anu'? Îți trebuie un deshidratator și niste ardei, restul... timp. Să fiu sincer, nici eu nu am văzut decât la mine Nu-i vorba de bani ci de calitatea marfii. La anu' cand e vremea lor, voi gasi marfa crescuta in gradini, este o luna de cand am vorbit cu vecinii mei sa puna si pentru mine cateva fire...i-am rugat sa-mi vanda fiecare cate 10 kg ardei kapia. Eu nu fac agricultura, prefer sa platesc. Pun doua-trei fire de ceapa, marar, patrunjel si citiva dovlecei. Si niste rosii cataratoare, cresc direct pe gard. Am consatean care de cativa ani imi furnizeaza ceapa, anul trecut a carat o roaba plina cale de vreo 2 km si a basculat si imprastiat ceapa la mine pe terasa. Ceapa era verde, trebuia sa se usuce. Zicea ca nu i-am lasat la indemana cosarci sau macar o prelata si nu avea cum sa-mi lase roaba, ca avea tot atunci nevoie. M-a pus nevasta-mea sa matur si sa spal terasa. Am zis atunci ca-mi bag p..la in afacera cu ceapa, dar mi-a trecut...inca mananc din acea ceapa. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Incercati sa ghiciti ce mananca Ovidanie in week-end. Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Cele nai bune legume. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 14, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Pateu de maduva? Link spre comentariu
Ujio Postat Ianuarie 14, 2022 Partajează Postat Ianuarie 14, 2022 Oase de vita fiarte,apoi maduva calda pe paine,cu nitica sare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum