Mircea Postat Noiembrie 12, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 24 minutes ago, Liviu.Mihaiu said: La tine detectorul de fum nu este "o ceva" care este bagat intr-o "tripla" prin casa ? Cand n-ai loc pentru rasnita de cafea, scoti detectorul de fum. Cam asa este prin Romania. Si asta s-a facut 'la misto' pe aici. Asa arata. Si este conectat la retea, dar are si baterie. Plus ca este conectat si cu restul de detectoare din alte camere. Nu poti sa-l tii in priza, caci fumul nu se acumuleaza la nivelul prizei. In fine, totul e stabilit de codul de constructie al cladirilor, plus asigurarea de casa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Acum 32 minute, Mircea a spus: Asa arata. Si este conectat la retea, dar are si baterie. Este clar. Traim in alte lumi. Cel putin tu :) Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Acum 50 minute, Mircea a spus: Asa arata. E din ala cu americiu (radioactiv)? Sau au inceput sa accepte si din astea optice? Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Prin Amerikstan s-ar putea sa mai gasesti cu Am241 sau chiar cu altele mai necurate. Ale mele sunt wireless, cu functie fail-safe. Pe fiecare nivel e un nod de acces care comunica si cu contoarele de caldura montate pe calorifere. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 13, 2021 Partajează Postat Noiembrie 13, 2021 Acum 16 ore, merck a spus: P.S. @ratza de cate ori poti praji carne de vita pana speli tigaia ta? Eu pot in tigaie tefal cam de 2 -3 ori, dupa ... daca nu o spal are un gust care nu-mi place. In schimb ... daca pun un varf de cutit de unt, pot sa fac si de 20 de ori si tot nu apare gustul ala. Aia de fontă o curăț imediat după utilizare sau cel tîrziu a doua zi, nu vreau să refac stratul de ulei polimerizat. E folosită exclusiv pentru fleici, deci fără sosuri. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 14, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Amandine. De aici: https://ideideretete.net/blog/amandine/ Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 14, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Asa e, au romanii un dar la retete: temperatura de 113-114°C, craticioara la congelator (care nu ne spune apoi ce facem cu ea)... Dar cine nu arde 2-3 ore in bucatarie pentru familie. Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 14, 2021 Partajează Postat Noiembrie 14, 2021 Acum 3 ore, Mircea a spus: Amandine. De aici: https://ideideretete.net/blog/amandine/ Trimiți cu poșta? Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 Reteta? Pofta mare, numai mentiunea de visine si pare delicioasa. Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 21, 2021 Partajează Postat Noiembrie 21, 2021 Va salut, La 20.11.2021 la 13:21, yo8tot a spus: Tarta taraneasca cu visine, malai si gris Prajitura cu malai? Asta nu cumva suna a alivenci? Sau macar ceva inrudit? Bun, bun, arata de-mi ploua in gura. Azi am cazut si eu in abatere; prima de genul asta. Am facut niste baghetute frantuzesti din aluat cu maia. Hidratare 73%. Am facut putine si mici pentru ca e prima serie de test. Sa le fi auzit cum paraiau si pocneau in timp ce se raceau. Dovada, dovada ... Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 22, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2021 (editat) Frumos, colegu'! Pofta mare! Din lipsa de idei, si ingrediente prin frigider, mai mereu cea mai gustoasa mancare iese din scremutul mintii ce sa faci cu ce n-ai. Azi, pizza cu ciuperci. Si cu sos ca de ciulama. Sosul se face topind un boț de unt in tigaie, aruncat 2-3 linguri de faina si frecat cu lapte (juma de cana) pana se uniformizeaza amestecul. Piperat si usturoiat dupa gust. Bagat si o mana de parmesan ras fin in sos. LE: Asta da tot gustul, daca nu aveti parmesan, mai bine mancati un hamburgher la McD, ca pizza nu e de voi. LLE pentru Liviu: cred ca merge si cu niscai branza de burduf mai uscata. Atentie ca parmesanul e si iute la gust, dar si sarat. Adica, nu mai puneti si sare in sos. Se unge coca cu sosul alb, se arunca peste ciuperci taiate la juma de cm grosimea si se "arde" repede in cuptor. Berea trebuie racita in avans! Editat Noiembrie 22, 2021 de Mircea Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 22, 2021 Partajează Postat Noiembrie 22, 2021 Topicul ăsta ar trebui închis, vorbesc serios, incită la nervi Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 22, 2021 Partajează Postat Noiembrie 22, 2021 (editat) Și italienii ăia care se dau pizzaioli deși pun mozza, nu parmezan... Editat Noiembrie 22, 2021 de Liviu M Link spre comentariu
mac01 Postat Noiembrie 22, 2021 Partajează Postat Noiembrie 22, 2021 (editat) Acum 43 minute, maresaldeflota a spus: Topicul ăsta ar trebui închis, vorbesc serios, incită la nervi E periculos tare topicul asta! Mie mi-a ramas capul la afumatoria lui @Ovidanie .......incredibil cum aratau acele afumaturi! Editat Noiembrie 22, 2021 de mac01 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum