grosu99 Postat Octombrie 3, 2021 Partajează Postat Octombrie 3, 2021 Eu am bagat perele la butoi ! Am facut gem de gutui ! Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Indiferend unde s-ar afla românii mănâncă ghimbir. https://www.kotanyi.com/ro/descoperiti/condimente/ghimbir/ https://www.lauralaurentiu.ro/diverse/articole/ghimbirul-beneficii-si-12-feluri-in-care-il-poti-include-in-alimentatie.html Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Ghimbirul e unul din puţinele condimente pe care le detest. Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Depinde cum il folosesti. Daca perpelesti niste legume cu paste ca sa pui de o mancare tailandeza, apoi e necesar pentru gust. Daca esti racit bocna si faci un ceai cu lamaie si ghimbir, reusita e asigurata. Link spre comentariu
alcon Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 "Ia ca să ai şi pe avion". MANCARE DE PRAZ CU MASLINE https://divainbucatarie.ro/2019/03/18/mancare-de-praz-cu-masline/ Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 9, 2021 Partajează Postat Octombrie 9, 2021 (editat) Ghimbirul e foarte bun contra inflamatiilor. Face minuni la diverticulita. Si nici gustul nu-i de lepadat. Nevasta face des ciorba cu praz. O sa încercam si mâncarea de praz cu masline. Mai ales ca am primit "maslini" direct de pe plantatie, din Turcia. Editat Octombrie 9, 2021 de franzm Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Praz cu orez, ai incercat? Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Înca nu, sau nu îmi amintesc. Dar înca nu-i târziu; consumam mai ceva ca ai din "Prazburg". Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 12, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2021 13 hours ago, icar said: Praz cu orez, ai incercat? Cu ce sos langa? Ca altfel nu prea are gust. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Octombrie 13, 2021 Partajează Postat Octombrie 13, 2021 Cred ca merge facuta si cu praz. Eu am facut-o cu ceapa, limba de vita si masline care nu prea se vad, dar credeti-ma, am pus multe: Eu prefer sa mananc asa ceva ca hrana rece, adica sa fie la temperatura camerei. Cu o paine buna, o minunatie!!! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 (editat) Salutare Am ramas fara boia si se pare ca nu am de unde sa cumpar ceva de supercalitate... daca se poate va rog sa-mi spuneti de unde va cumparati boia afumata si neafumata. Editat Octombrie 25, 2021 de Ovidanie Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 25, 2021 Partajează Postat Octombrie 25, 2021 (editat) Din obor, din hala nouă, cumpăr eu. Editat Octombrie 25, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Va salut, Weekendul asta s-a manifestat o pofta nestavilita de placinta cu iaurt. A iesit la mare meserie. Nici sa se raceasca nu am mai asteptat ... Inca era fierbinte si ne-am repezit ca lacustele la ea. A ramas jumatate dupa mai putin de o ora dupa ce a fost extrasa din cuptor. Poza in cuptor Imediat ce a fost scoasa din cuptor si pusa pe soba. Inca se vede ca e umflata. Si o sectiune cu vedere ... dupa ce jumatate s-a evaporat. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Chiar asa? Pai, asta nu e topic de rebus, aici dai solutia din prima. Legat de mancat direct scos din cuptor... nu stiu cum se faca, dar stim ca ne frige si nu simtim bine gustul si, totusi, o facem repetitiv. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Niscai unt sa ungi foile si un boț de praf de copt. Ce ma intriga pe mine e daca a pus fructe sau nu in ea, o fi cu branza dulce? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum