Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mancare romaneasca sau facuta de romani - poze si text (daca se poate)

Mircea

Postări Recomandate

Depinde cum il folosesti. Daca perpelesti niste legume cu paste ca sa pui de o mancare tailandeza, apoi e necesar pentru gust.

Daca esti racit bocna si faci un ceai cu lamaie si ghimbir, reusita e asigurata.

Link spre comentariu

Ghimbirul e foarte bun contra inflamatiilor. Face minuni la diverticulita. Si nici gustul nu-i de lepadat.

Nevasta face des ciorba cu praz. O sa încercam si mâncarea de praz cu masline. Mai ales ca am primit "maslini" direct de pe plantatie, din Turcia.

Editat de franzm
Link spre comentariu

Cred ca merge facuta si cu praz.

Eu am facut-o cu ceapa, limba de vita si masline care nu prea se vad, dar credeti-ma, am pus multe:

Eu prefer sa mananc asa ceva ca hrana rece, adica sa fie la temperatura camerei. Cu o paine buna, o minunatie!!!

y4mOwI6jqnpONGSX6LxLKOEP-ZP9p_FaciMjZCej

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salutare

Am ramas fara boia si se pare ca nu am de unde sa cumpar ceva de supercalitate... daca se poate va rog sa-mi spuneti de unde va cumparati boia afumata si neafumata.

Editat de Ovidanie
Link spre comentariu

Va salut,

Weekendul asta s-a manifestat o pofta nestavilita de placinta cu iaurt. A iesit la mare meserie. Nici sa se raceasca nu am mai asteptat ... Inca era fierbinte si ne-am repezit ca lacustele la ea. A ramas jumatate dupa mai putin de o ora dupa ce a fost extrasa din cuptor.

Poza in cuptor

placinta_Iaurt_1.thumb.jpg.cf8ed422c2ebc3632cf912c060339b4d.jpg

Imediat ce a fost scoasa din cuptor si pusa pe soba. Inca se vede ca e umflata.

placinta_Iaurt_2.thumb.jpg.c92e9f69a28929327e7553c4a2985235.jpg

Si o sectiune cu vedere ... dupa ce jumatate s-a evaporat.

placinta_Iaurt_3.thumb.jpg.0621df473b582af3b6997e7887000dd0.jpg

Link spre comentariu

Chiar asa? Pai, asta nu e topic de rebus, aici dai solutia din prima.

Legat de mancat direct scos din cuptor... nu stiu cum se faca, dar stim ca ne frige si nu simtim bine gustul si, totusi, o facem repetitiv.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări