Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mancare romaneasca sau facuta de romani - poze si text (daca se poate)


Mircea

Postări Recomandate

La noi asa arata caltabosul...

Trebuie neaparat muuuult ficat fiert ,si organe : plamani ,rinichi ,splina ,grasime ,condimente : piper ,enibahar ,maghiran ,sare ....unii pun si putin chimion,etc .

 

dsc09945.JPG

Editat de Усилитель
Link spre comentariu
8 hours ago, Mircea said:

Piureul ideal se face cu cartofi cu miezul galben. Restul tine de tehnica.

Eu m-am plictisit de piure de cartofi, iese mai bogat la gust, si cu substante mai multe nutritive : fierb cu cartofii si telina taiata cuburi  si 1-2 cartofi dulci. Inafara de unt, lapte pun si putina boia calitativa, sau crema gulas. Cel mai bine merge cu coaste porc facute :in vas cu fund gros se pun coastele taiate, amestecate cu carnati afumati taiati lungime 5-6 cm, se pune apa cat sa acopere, se fierbe incet fara capac pana se evapora apa, se frige incet cu amestecare, costitele trebuie sa fie maro.

 

Link spre comentariu
Acum 20 ore, daniels a spus:

Intai trebuie sa incerci

Daca dai reteta completa, posibil sa incerc, macar de curiozitate. Daca doar astea doua sunt ingredientele, zic pas.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări