Mircea Crisan Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 (editat) Crap si guvizi la ceaun cu mujdei de usturoi si mamaliguta. Stavrid de Marea Neagra luat direct de la barca in portul Tomis. S-a servit tavalit prin faina si prajit cu mujdei lipovenesc ( contine otet). Editat Aprilie 7, 2018 de Mircea Crisan Link spre comentariu
orgasmo Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Hristos a înviat! Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 8, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2018 (editat) Adevarat a inviat! In sfarsit, oua rosii si drob cu ou! Frumoasa masa. Unde-s pogacii? Cozonac (rulada) cu mac in dreapta jos? Banat? Suntem rude cumva? Editat Aprilie 8, 2018 de thunderer Link spre comentariu
orgasmo Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Rulada cu spanac: Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Reteta proprie: Mix de seminte, cereale si fructe. (fulgi de ovaz, seminte de chia, susan, dovleac, floarea soarelui, goji, stafide, curmale, prune uscate, nuci, banana, mar, nuca de cocos, miere) Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 (editat) 5 minutes ago, alcon said: Mix de seminte, cereale si fructe, fara carne? Da, dar chiar si asa are : - 750 calorii - 18g proteine - 37g grasimi - 78g carbohidrati - 20g fibre .... adica tot ce-ti trebuie ! Editat Aprilie 9, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Hristos a inviat!!! Oua rosii,friptura,sarmale si cozonac cu nuca. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Biness ! Mama, ce pofta mi-ai facut cu sarmalele alea.... Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 9, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Cipriane, trebuia un pic mai mult sos de rosii acolo, ca pare uscata rau carnea aia. Sarmalele par a fi din varza proaspata, nicidecum murata. Se mai pune varza la murat sau se cumpara deja murata? Mai bag diseara niste poze cu acompaniament pentru friptura aia. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Dacă carnea a fost ținută anterior în baiț , nu mai e nevoie de sos de roșii ( și / sau cu sos de ardei capia ) în exces . Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 @Dudikoff Iti gatesti tu niste sarmalute daca ti-am facut chiar asa pofta. @Thunderer Numai la carnea fiarta pun sos de rosii,iar varza de la sarmalute este murata,crede-ma. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 9, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 (editat) 9 hours ago, thunderer said: Cipriane, trebuia un pic mai mult sos de rosii acolo, ca pare uscata rau carnea aia. Mai bag diseara niste poze cu acompaniament pentru friptura aia. Uite aici o idee de garnitura, ca sa inlocuiasca clasicul piureu (facut cu sosul de la friptura - nu e cazul fripturii tale). Nu pui carnaciorii, ci pui slaninuta impanata bine, dar cu suficienta grasime ca sa se topeasca si sa dea alt gust cartofilor. Ceapa sa fie rosie, e musai. Tai in felii de 4-5mm si stropesti cu sare si ulei. Friptura o faci astfel ca sa ramana frageda dar sa fie si bine fripta: 1. O perpelesti 2+2 minute (fiecare parte) in tigaie, cat sa prinda crusta carnea, si sa fie patrunsa doar un pic. 2. O pui la cuptor in sosul de rosii cu tot felul de mirodenii (rosii intregi oparite ca sa le dai jos coaja, le faci bucatele de 1-2cm sau le poti cumpara direct preparate asa la conserva ). O tii pana se face bine, dar nu cat sa se evapore toata zeama. Eviti sa se intareasca, iar maine (dupa reincalzire), o sa fie la fel de frageda ca proaspat facuta. Pofta mare! Editat Aprilie 9, 2018 de thunderer Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 De acest meniu aristocratic ce ziceti? 1 - Supa de fragi 2 - Sote de iepure cu bere 3 - Sturz cu masline si cartofi dulci. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 10, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Poze are? Cu animalul, nu cu meniul, sa fim intelesi. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Paine integrala facuta in casa... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum