BRANCA Postat Iulie 17, 2020 Partajează Postat Iulie 17, 2020 Chiar ca nu ajuta...Eu ii ciocanesc cu degetul.Am urechea "formata" pe cei copti,suna mai "deschis". Ma mai uit si la vrej sa vad cam cat de proaspeti sunt. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Dovlecel presarat cu sare, piper si pesmet. Stropit cu ulei de masline si dat la cuptor pana arata bine. La urma puteti rade putin parmezan, cred ca ar merge si cu o branza neaosa. Merge bine ca garnitura la o bucata de carne. Asa arata inainte de coacere: Link spre comentariu
maxente Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 Băi prăduitorilor, voi aveți mă așa ceva în curțile voastre ? 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 (editat) Nuuuu. N-a vrut să se prindă. Dai la export? Editat August 2, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
daniels Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 Acum 5 minute, maxente a spus: Băi prăduitorilor, voi aveți mă așa ceva în curțile voastre ? Ce sunt? Link spre comentariu
flomar60 Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 Da, eu! Sotia le apreciaza f. mult!....eu să nu le văd!...nu-mi plac... 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 Ceapă de copac. Acum 1 minut, daniels a spus: Ce sunt? Link spre comentariu
daniels Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 Pe bune, ce sunt? Link spre comentariu
Усилитель Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 Da, eu am.... E plin de fructe. Din pacate nu stiam ca se labarteaza asa tare, abia pot iesi din curte in gradina, pe juma mi-a ocupat usita..... Iar trebuie sa tau din crengi. Link spre comentariu
flomar60 Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 Smochine....dar cele din poza colegului maxente sunt verzi,trebuie sa se coacă sa poata fi mancate...capata o culoare maronie si atunci sunt bune... 1 Link spre comentariu
maxente Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 (editat) Acum 10 minute, MOD a spus: Nuuuu. N-a vrut să se prindă. Dai la export? Aaaa, se prind imediat Problema lor e iarna cand e ger ca trebuie inveliti. Cum de doua ierni nu am mai vazut geruri, s-au facut smochinii ditamai boschetii de mari. Acum 1 minut, flomar60 a spus: Smochine....dar cele din poza colegului maxente sunt verzi,trebuie sa se coacă sa poata fi mancate...capata o culoare maronie si atunci sunt bune... Nope, sunt coapte de cad singure pe pamant, asa e culoarea lor verde galbui, probabil asa e soiul. Sa stii ca nici mie nu prea imi plac asa proaspete, imi par putin cam gretoase. Maica-mea mai face diverse din ele, deobicei dulceata. Editat August 2, 2020 de maxente Link spre comentariu
daniels Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 Acum 3 minute, flomar60 a spus: Smochine....dar cele din poza colegului maxente sunt verzi,trebuie sa se coacă sa poata fi mancate...capata o culoare maronie si atunci sunt bune... Habar n-aveam! Link spre comentariu
maxente Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 (editat) Acum 2 ore, flomar60 a spus: Smochine....dar cele din poza colegului maxente sunt verzi,trebuie sa se coacă sa poata fi mancate...capata o culoare maronie si atunci sunt bune... Probabil tu ai soiul ala care e movaliu la coacere. Uite aici in poze e si varianta mea. Editat August 2, 2020 de maxente Link spre comentariu
-Atlas- Postat August 2, 2020 Partajează Postat August 2, 2020 1 oră în urmă, maxente a spus: Băi prăduitorilor, voi aveți mă așa ceva în curțile voastre ? Buna Eu nu am,dar am consumat asa ceva in sudul litoralului,2Mai. Sotia nu stia ce sunt.Cele din poza sunt cam verzi. Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum