Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mancare romaneasca sau facuta de romani - poze si text (daca se poate)

Mircea

Postări Recomandate

Chiar ca nu ajuta...Eu ii ciocanesc cu degetul.Am urechea "formata" pe cei copti,suna mai "deschis".

Ma mai uit si la vrej sa vad cam cat de proaspeti sunt.

Link spre comentariu

Dovlecel presarat cu sare, piper si pesmet. Stropit cu ulei de masline si dat la cuptor pana arata bine. La urma puteti rade putin parmezan, cred ca ar merge si cu o branza neaosa.

Merge bine ca garnitura la o bucata de carne.

Asa arata inainte de coacere:

y4mppbf--yH-OIFohMXoq80F4PT1IBaiOUXHNDOl

Link spre comentariu

Da, eu am.... E plin de fructe. Din pacate nu stiam ca se labarteaza asa tare, abia pot iesi din curte in gradina, pe juma mi-a ocupat usita..... Iar trebuie sa tau din crengi. 

Link spre comentariu

Smochine....dar cele din poza colegului maxente sunt verzi,trebuie sa se coacă sa poata fi mancate...capata o culoare maronie si atunci sunt bune...

Link spre comentariu

Acum 10 minute, MOD a spus:

Nuuuu. N-a vrut să se prindă.

Dai la export?:rade:

Aaaa, se prind imediat :95 

Problema lor e iarna cand e ger ca trebuie inveliti. Cum de doua ierni nu am mai vazut geruri, s-au facut smochinii ditamai boschetii de mari.

Acum 1 minut, flomar60 a spus:

Smochine....dar cele din poza colegului maxente sunt verzi,trebuie sa se coacă sa poata fi mancate...capata o culoare maronie si atunci sunt bune...

Nope, sunt coapte de cad singure pe pamant, asa e culoarea lor verde galbui, probabil asa e soiul.

Sa stii ca nici mie nu prea imi plac asa proaspete, imi par putin cam gretoase. Maica-mea mai face diverse din ele, deobicei dulceata.

Editat de maxente
Link spre comentariu
Acum 3 minute, flomar60 a spus:

Habar n-aveam!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, flomar60 a spus:

Probabil tu ai soiul ala care e movaliu la coacere. Uite aici in poze e si varianta mea.

Editat de maxente
Link spre comentariu
1 oră în urmă, maxente a spus:

Băi prăduitorilor, voi aveți mă așa ceva în curțile voastre ?  :rade:

1307728881_screenshot_42.thumb.jpg.43dd14b6e16795b1e58fb3a2a6244eec.jpgscreenshot_42.thumb.jpg.5526af98a45b3c17d748cdbbaba6ea9b.jpg  

Buna

Eu nu am,dar am consumat asa ceva in sudul litoralului,2Mai.

Sotia nu stia ce sunt.Cele din poza sunt cam verzi:rade:.

Spor tuturor.

Alex

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări