alcon Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Voi cum preparaţi couscous (Cuşcuş)? Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2020 Cu apa, ulei si sare. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 https://sciencing.com/dangers-aluminum-foil-8314412.html Am vazut si mai demult avertizari de genul acesta.De aceea nu prea utilizez folia.Efectul se amplifica cand se foloseste in combinatie cu vase de inox.Apare potentialul electrochimic si metalul mai slab se ciupeste,dizolva. In special acizii din fructe,legume,ataca mai puternic. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Si aici il vedeti pe simpaticul ceh danyk testand folia.Experiment real. Link spre comentariu
icar Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 In armata, toata vesela era din aluminiu. Acum e interzisa folosirea aluminiului. Ma intreb, de ce se vinde Al alimentar? 1 Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 5 hours ago, alcon said: Voi cum preparaţi couscous (Cuşcuş)? Pui putin ulei de turte de masline ( e ieftin ,si rezista la ardere mult mai bine decat cel virgin , si are gust mai placut ) in vasul cu fund gros , se prajeste cus cusul usor , amestecand continu ,prajeala ajunge cand este foarte putin vizibil, se pune apa cat sa acopere ,condimentez cu legume uscate la plic gen Delicat ,Mirodenia etc ( toate au juma sare , evit pe alea cu potentiator de gust ) ,las sa scada tot mai mult , se amesteca mult ,la urma pun putin Curry ,piper ,boia iute , mie ami place picant.....cu castraveti mutati si aripioare crocante/picante.... 1 Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Uleiul virgin e bun pentru salate, nu pentru prăjit. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 ratza.Ai mancat salata de rosii cu ulei virgin?O suporti?Sau numai mie mi se pare amara? Link spre comentariu
icar Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Uleiu virgin da un usor gust amarui, salatei. Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 (editat) Acum 23 minute, BRANCA a spus: ratza.Ai mancat salata de rosii cu ulei virgin?O suporti?Sau numai mie mi se pare amara? Nu că o suport, îmi place la nebunie. Uleiul virgin e de la dulce ca ăla de floarea-soarelui pînă la amăreală similară cu cea de cafea. Cred că depinde de tipul măslinelor, cît de coapte sînt etc. Sînt la greci pentru următoarele 2 săptămîni, așa că numai de-ăsta bag. Editat Iulie 5, 2020 de ratza Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 E bun și la prajit și la pâine... Link spre comentariu
icar Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Mai acum ceva timp, Virlan si sefii de la PRO-tv, nu recomandau uleiul de masline pentru prajit. Acu', parca s-a mai schimbat ideea. Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Cel de turte e OK, ăla virgin e nașpa rău de tot prăjit. Pe testate. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Aici sunt de acord cu ratza.Cel virgin se arde f usor.Chefii il mai folosesc la prajit rapid amestecat cu unt. Oricum uleiul virgin de la noi fie e falsificat,fie "batran" de oboseala de stat pe raft...Numai la sursa poti consuma ceva original si fresh. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 19 minute, ratza a spus: Cel de turte e OK, ăla virgin e nașpa rău de tot prăjit. Pe testate. Buna Poi nu e asa simplu. Si eu folosesc acel"oloi" de masline.Adica acele"oloiuri".Scuze,sunt ardelean. Intradevar cel de turte e bun pentru prajit(una-alta)cu avantajele lui.Problema este ca pentru salate e mai bun uleiul extravirgin.Sotia nu-l suporta in salate pe cel cu gust"tare".In acest caz le combinam, "Oloi de masline,de rapita,de floare",toate presate la rece.Sunt scumpe ca naiba,dar nu avem ce face. Am cumparat si din comert uleiuri"aromatice",dar nu stiu cum au fost conservate,cate chimicale au in compozitie,. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum