Vizitator viobio Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 (editat) Ieri, după patru ore de muncă, aproximativ 20kg cârnați, de patru feluri mistreț cu porc domestic Oaie, vită, porc Vita porc Porc Am făcut și degustarea seara trecută. Editat Decembrie 22, 2019 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 11, 2020 Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 Porcușor de 17kg(carcasa) făcut la proțap în Serbia, am mai sărbătorit Crăciunul și pe stil vechi. Cinci ore de învârtit manual, în schimburi de câte 15 minute Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 11, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 Cu ce l-ai stropit, coane? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 Acum 11 ore, Thunderer a spus: Cu ce l-ai stropit, coane? Amestec de bere, sare, piper, boia dulce, boia iute, cimbru, miere. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 5 minutes ago, Faust2018 said: Amestec de bere, sare, piper, boia dulce, boia iute, cimbru, miere. Bună combinația, și eu folosesc, cu diferența ca nu pun cimbru (nu-mi place) și în loc de miere pun muștar. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 12, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 Nea, mierea creeaza crusta, caci se caramelizeaza. Mustarul poate fi parte din compozitie, cat sa dea un pic de tenta dulce-sarat. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 12, 2020 Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 Acum 8 ore, Thunderer a spus: Nea, mierea creeaza crusta, caci se caramelizeaza. Mustarul poate fi parte din compozitie, cat sa dea un pic de tenta dulce-sarat. Da ce faci bre? Dai tot din casa? Si asa in Romania productia de miere a scazut, mai dai si explicatii ce si cum si .... o sa mai mananc "magrets de canard au miel" din parti! Am sa te pun sa imi trimiti miere gratis din Canada. Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 12, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2020 Nu prea, folosesc sirop de artar daca se termina mierea. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 13, 2020 Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 La 12.01.2020 la 13:39, Усилитель a spus: Bună combinația, și eu folosesc, cu diferența ca nu pun cimbru (nu-mi place) și în loc de miere pun muștar. Cimbru pun foarte puțin, este o plantă cu o aromă foarte puternică. Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 18, 2020 Partajează Postat Februarie 18, 2020 In week-end-ul trecut soția s-a mobilizat și mi-a îndeplinit dorintele! Cornulețe si papanasi: Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 24, 2020 Partajează Postat Martie 24, 2020 Intrucat urmeaza sezonul gratarelor, astazi, stand la soare am pregatit un amestec de condimente asa, sa fie de-o nevoie. Sursa condimentelor: Link spre comentariu
dorian 70 Postat Martie 25, 2020 Partajează Postat Martie 25, 2020 La Ilişeşti sunt hârleţul, sapa, grebla ? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 27, 2020 Partajează Postat Martie 27, 2020 La 25.03.2020 la 9:42, dorian 70 a spus: La Ilişeşti sunt hârleţul, sapa, grebla ? Da...si nu prea. Nu fac agricultura, plantez doar marar, patrunjel si bostani care urca pe un gard facut din plasa sudata cu ochiuri de 10cm, nu mai e nevoie sa ma aplec. De la bostani recoltez florile, sotia le face pane, merg si umplute, exact ca ardeii umpluti. Daca florile sunt mici, merg facute sarmale in floare de bostan. O delicatesa. Si florile de la dovlecel (zucchini) sunt la fel de bune dar bostanul autohton e mult mai productiv, ma refer la flori. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 27, 2020 Partajează Postat Martie 27, 2020 Doua observatii am dl Ovidanie.Prima ca colectia de borcane tradeaza un gurmand cu greutate la cantar...A doua ca gatirea florilor de bostan e o chestie de import,din alte bucatarii europene.La sotie,care e sudista,sarmaua fara frunze de varza e o blasfemie!In Ardeal plantam bostanii pe o gramada de mranita langa sura,sa urce pe ea.Langa gard puneam castravetii. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 27, 2020 Partajează Postat Martie 27, 2020 Săptămîna asta mi s-a maturat maiaua, ies nişte pîini de lingi cuptorul. Bună şi izolarea asta de ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum