Vizitator cablaje pcb Postat Noiembrie 24, 2019 Partajează Postat Noiembrie 24, 2019 (editat) Acum, pomana porcului. La 10.27 https://imgur.com/NhcW5vt Editat Noiembrie 24, 2019 de cablaje pcb Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 24, 2019 Partajează Postat Noiembrie 24, 2019 (editat) Acum 43 minute, doru3160 a spus: Pai bine mai elmar, si eu intru aici pt ca stiu ce gasesc. N-am postat nimic, pt ca in principiu nu gatesc eu, si gratar fac doar cand ma duc la curte sau la padure, si atunci nu stau cu telefonul sa fac poze.Dar imi place sa ma uit la ce fac altii.Cand intru in acest topic, stiu ce gasesc.Tu ce naiba cauti aici, daca nu te poti abtine, cand stii ca fiecare gateste ce vrea el, nu ce vrei tu? E un fel de a te juca cu curul gol pe langa sula sculata, dar te miri daca ti-o opinteste careva. Să pună si el ( nu ii mai pot scrie id-ul ) pe grătar așa ceva , apoi să o regleze din pâine de 1leu , pâine cu o formulă chimică foarte savantă. Eu sunt creștin dar mă lasă rece dogmele creștinismului . Consider că pe mine m-au ajutat să fac acel grătar ,cu mult porc , Allah si Profetul Mahomed , slăvite să le fie numele ! Mazel tov ! Allah Akbar Shalom ! Editat Noiembrie 24, 2019 de viobio Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 24, 2019 Partajează Postat Noiembrie 24, 2019 Că să nu se mai zică de dulce .... fiind post , pun niște poze mai vechi , de parcă ar conta cand sunt făcute pozele Coaste de porc si ceva păstrăv . Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 (editat) Va salut, Pe meniul de astazi: Rata pedepsita prin înăbușire sistematică si temeinică, apoi asezata pe varză ca sa mediteze la contributia pe care si-a adus-o la incălzirea globală. Editat Noiembrie 25, 2019 de cirip Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 (editat) Da, dar meditatia se termnina in burta bucatarului spre satisfactia acestuia!....unde mai e satisfactia ratei...?!.... PS Arata intr-un mare fel!....pofta buna! Editat Noiembrie 25, 2019 de flomar60 Link spre comentariu
Liviu M Postat Noiembrie 25, 2019 Partajează Postat Noiembrie 25, 2019 (editat) Acum 17 ore, cirip a spus: contributia pe care si-a adus-o la incălzirea globală. Daca n-ai gatit-o la temperautra joasa... LE Mie mai pofta-mi face varza... Editat Noiembrie 25, 2019 de Liviu M Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 26, 2019 Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Daca e voie cu poze mai vechi, particip si eu!! Daca tot a fost si o sa mai fie dezlegare la peste: Ce se vede in poza urmatoare am afumat eu: Urmeaza pastrav in harzob sau pastrav in cobza de cetina, cum vreti sa-i spuneti. Facut de gospodinele din Falcau si Valea Brodinei. Mancare adevarata, nu crize culinare emanate de un showman autointitulat chef icsulelscu... Stiuca afumata, marfa din nordul Ucrainei. File de cod alb: Crap copt pe pat de sare: Pastrav cu legume, la tava. Am undeva si poze cu pastav cu smantana, tot in tava gatit. Bruschete cu somon afumat: Ghiciti ce este in tava: Link spre comentariu
deneinvins Postat Noiembrie 26, 2019 Partajează Postat Noiembrie 26, 2019 Domnule @Ovidanie, nu pot ghici ce este în tavă, dar pentru preparatele care le-ați postat mai sus, în cel mai sigur mod, mă grăbesc să vă vizitez. Și am să aduc o triodă (sau pentodă) cu anod de plută ! Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 O "masă" ar trebui să arate aşa: Mic dejun (Cehia) După aceea, completaţi dvs., orice, nu mai contează. Desert (România) Link spre comentariu
Ovidanie Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 (editat) Tot poze vechi: Dreapta: Somon pentru fiica-mea care pana la 16 ani nu reusit sa invete cum sa manance peste cu oase, oricat de mari ar fi, tot are probleme. Stanga: Crap foarte gras, burta am pastrat-o sa o afum, impreuna cu capul pestelui si cu 15 cm din coada imensa am facut bors de peste ... Pentru sotie crapul l-am copt pe gratar, pentru mine, mai primitiv, l-am prajit: In foto un ratoi umplut, e un ditamai platoul nu-i o simpla farfurie. Ingredientele pentru o tocana de iepure: Carnea este putin mov pentru ca a stat in bait de vin rosu, nu aveam vin sec de alta culoare. Si prima etapa, prajirea carnii: Si o reteta foarte simpla, recomand: Pulpe pe sare. In tava puneti un strat de 2cm sare, cam 1,5Kg la o tava mare. Pulpele le curatati suplimentar si daca au multa grasime inlaturati-o, altfel iese fum. Puneti pulpele pe sare si tot atunci dati la copt in cuptorul incins. Fara grija, nu trag sare. O cunostinta de-a mea a mancat la mine nasemenea pulpe si auzind cat e de simplu s-a gandit sa faca si dumneaei. A pregatit totul, adica a pus pulpele pe sare si a bagat tava in frigider asa, vreo trei ore pana a venit sotul de la munca. Mai tarziu am primit telefon de repros ca nu i-am spus reteta completa. Recunosc ca-i vina mea, trebuia sa-i fac un desen. Editat Noiembrie 28, 2019 de Ovidanie Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 28, 2019 Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Cum se afumă slănina. Preparare și condimentare, afumare la rece. Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 În postul Crăciunului, credincioșii obișnuiesc să postească de carne, brânză și ouă, totuşi, până Ignat ei pot mânca: Cârnaţi de peşte şi Cârnaţi de cartofi Link spre comentariu
cirip Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Va salut, Intram in sezon. Azi am confectionat cateva bucatele de slanina inspicata cu un pic de carne, tinuta cateva zile la sare, fiarta in zeama de muraturi (zeama de varza o tin ptr. ciorba de potroace), apoi unsa cu usturoi pisat si boia de ardei dulce. A iesit cam sarata dupa gustul meu si al colocatarilor, dar nu e prea multa si o s-o dovedim repede. Cu ocazia asta s-a spulberat si mitul ca "sunca isi ia cata sare ii trebuie". Si cine decide cata ii trebuie? Ca gusturile difera ... Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Ce mancaruri pe aici...abia m-am sculat de la masa de seara si mi s-a facut foame iar! Ma uit la pozele voastre si mi se face pofta de toate! Rata aia pe varza si pestele...sunt fenomenale...arata extraordinar de imbietor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum