Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mancare romaneasca sau facuta de romani - poze si text (daca se poate)

Mircea

Postări Recomandate

Acum 35 minute, Dudikoff a spus:

Ala e Kaki (sau Persimon cum i se mai zice). E super bun. E unul din preferatele mele. Dar nu inteleg de ce nu se mai gaseste in magazine. Asta iarna gaseai la orice ora iar acum au disparut complet. De unde se aduc fructele astea ? S-o fi terminat sezonul ? La voi sint si acum ??

Si mie imi place acest fruct.Eu cumpar asa ceva de la Penny si Kaufland,dar vorba ta,se gaseste in special iarna dupa care  nu mai dai de el o vreme.De ce se intampla asta nici eu nu stiu.Fructul este originar din China,dar se cultiva si in alte tari de mai mult timp. https://ro.wikipedia.org/wiki/Kaki#/media/File:2006persimmon.PNG

Link spre comentariu

Pai sint mai multe probleme:

1. Aia deja s-au impartit pe la rude. Mai mi-a ramas si mie unu.

2. Nu stiu sa trimit in strainatate colete.

3. Cum sa trimit un cozonac prin posta ? Nu se rupe sau se strica pana ajunge ?

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

Sigur e drob, ca nu am mai vazut asa ?

In zona mea se facea in tavile de chec, care erau mai inguste decat alea de cozonac, si se invelea in prapure. Daca era mai mult material se facea si in cratita si iesea rotund, dar mai rar. 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări