orgasmo Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 32 minutes ago, Dudikoff said: @orgasmo Arata foarte bine pasca aia. E un fel de cozonac cu branza ? Ca pe la noi nu prea se face pasca... Branza si stafide ca aici: https://www.gustos.ro/sfaturi-culinare/retete-pentru-paste/7-retete-de-pasca-pentru-masa-de-paste.html plus ingrediente si procedee tehnologice "secrete". Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Acum 35 minute, Dudikoff a spus: Ala e Kaki (sau Persimon cum i se mai zice). E super bun. E unul din preferatele mele. Dar nu inteleg de ce nu se mai gaseste in magazine. Asta iarna gaseai la orice ora iar acum au disparut complet. De unde se aduc fructele astea ? S-o fi terminat sezonul ? La voi sint si acum ?? Si mie imi place acest fruct.Eu cumpar asa ceva de la Penny si Kaufland,dar vorba ta,se gaseste in special iarna dupa care nu mai dai de el o vreme.De ce se intampla asta nici eu nu stiu.Fructul este originar din China,dar se cultiva si in alte tari de mai mult timp. https://ro.wikipedia.org/wiki/Kaki#/media/File:2006persimmon.PNG Link spre comentariu
orgasmo Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Aici ceva... in faza de productie: Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Si capsunile imi plac mult dar nu le consum decat atunci cand este vremea lor.Nu cumpar asa ceva caci am in gradina. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 6, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Lasa gargara, Cipriane. Daca nu pui poze, valea pe alt topic. Multumesc. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Pai nu obisnuiesc sa fac poze la mancaruri.Totusi fiind topicul tau o sa-ti respect dorinta. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Scrumbie... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Se facura si cozonacii mei... Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Niste raci mai mari Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Da , o masa perfecta pentru sfarsitul postului Pastelui . Constantenii nu se dezic de mancarea oferita de mare - niciodata ! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Drob din ficat de pasare - bogat in Vitamina B12. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 6, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2018 6 hours ago, Dudikoff said: Se facura si cozonacii mei... Livrezi? Iti dau adresa pe MP. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 (editat) Pai sint mai multe probleme: 1. Aia deja s-au impartit pe la rude. Mai mi-a ramas si mie unu. 2. Nu stiu sa trimit in strainatate colete. 3. Cum sa trimit un cozonac prin posta ? Nu se rupe sau se strica pana ajunge ? Editat Aprilie 6, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 6, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Aratau super! Las' ca ma apuc si eu de d-astea. Sa nu va laudati numai voi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 (editat) Sigur e drob, ca nu am mai vazut asa ? In zona mea se facea in tavile de chec, care erau mai inguste decat alea de cozonac, si se invelea in prapure. Daca era mai mult material se facea si in cratita si iesea rotund, dar mai rar. Editat Aprilie 7, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum