Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mancare romaneasca sau facuta de romani - poze si text (daca se poate)

Mircea

Postări Recomandate

35 minutes ago, gauss said:

Multumesc . Asa am sa fac . Poti sa vii sa - mi urezi direct , pe 18 , la Otopeni . Sarbatorile si revelionul la neamuri , la mama somonului , peste Ocean . 

P.S. - pt. dl . Giuseppe . Lasa , ca nu se moare in chinuri de la somon . Treptat , slabesti de parca ai avea SIDA ... etc .

Acum ma duc . Un pic de rabdare , pun foto ...

Uite - aici ... Am si proaspat , astazi l -am cumparat . Dar nu stiu daca merge cu ciorba de fasole ... Asta la casoleta ... merge sigur !

IMG_5599.JPG

P.S. - nu cautati poza pe net , nu apare . Am trecut de mult de tentatii de genul ... daca le - oi fi avut !

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 11 minute, Giuseppe Bagarella a spus:

Pai si iarna nu mancam peste ?

Cum nu! Doar daca-ti place sa pescuiesti la copca. Iti iei cu tine si-o doza zdravana de vasodilatator si...urarea pescarului: "Sa ti-o traga la fund!" (pluta zic)

Link spre comentariu

Chiar nu m - a interesat . O sa ma uit ... desi nu cred . Oricum , am scapat de saracie , nu ? ... nu ca ar fi o rusine . 

P.S. - daca vrei pesti sanatosi ... cumpara de la rusi ( moldovenii care vand in obor ) afumaturi . Au si alte chestii , de Baltica ... ficat de morun in ulei  , etc .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Si vezi ca afumatura aia nu e facuta cu lemne, ci cu o substanta chimica care nu e tocmai sanatoasa.

Eu tot nu sint convins ca e poza facuta de tine. Trebuia sa pui langa el si o hartie pe care sa scrii: "pentru Giuseppe". :limb:

Link spre comentariu
24 minutes ago, Giuseppe Bagarella said:

Si vezi ca afumatura aia nu e facuta cu lemne, ci cu o substanta chimica care nu e tocmai sanatoasa.

Eu tot nu sint convins ca e poza facuta de tine. Trebuia sa pui langa el si o hartie pe care sa scrii: "pentru Giuseppe". :limb:

Markerul nu prea prinde ... Celofanul s - a umezit ... a fost la frigider . Acum e desfacuta ... o sa intre in abdomen . 

IMG_5602.JPG

P.S. -  vezi , eu n - am spus nimanui ca a trait ( sau traieste ) degeaba . Si nici n - am de gand ... Dumnezeu are un plan cu fiecare dintre noi . Traieste - ti viata , cum te indeamna inima . Daca poti s - o corijezi , pe ici - colo , si anume prin partile esentiale ... , e si mai bine  ! Lasa prostiile astea cu alimentatia ... afecteaza insidios psihicul . Pot duce la fobii , manii , forme de depresie etc . Ca orice temere supralicitata ... , de orice natura ar fi !

Editat de gauss
Link spre comentariu
18 minutes ago, Mircea Crisan said:

Pentru amatorii de ierbivore.

Nu ma plang....

1348594428_braddefructe.thumb.jpg.8e2dbb2c7f9c74b6faf314d1088f1f74.jpg

17 minutes ago, gauss said:

Lasa prostiile astea cu alimentatia ... Pot duce la fobii , manii...

Pai tu ai inceput cu fobiile, ca nu e somonul bun, ca are draci pe el, etc... Eu il mananc fara probleme. Ce e ciudat e ca nu inteleg de ce mai zici ca nu e bun cand tu mananci pe ascuns... ? Ca sa-i prostesti pe altii ?

Link spre comentariu
1 hour ago, gauss said:

Eu fac toate cele trei . In ordine descrescatoare . Si ? ... ce sa urmaresc , pentru ce sa ma feresc ? Sa traiesc 147 de ani ? 

Decat sa traiesti 147 ani ca un prost chinuit, mai bine 70 sanatosi.

Mai circula o poza scrisa pe fb de un bou care spunea ceva de genul: stiai ca degeaba te duci la sala sa faci sport, degeaba mananci sanatos... etc ca tot o sa mori. Pai ideea e sa traiesti sanatos nu chinuit de boli.

Link spre comentariu
10 minutes ago, Giuseppe Bagarella said:

Nu ma plang....

Pai tu ai inceput cu fobiile, ca nu e somonul bun, ca are draci pe el, etc... Eu il mananc fara probleme. Ce e ciudat e ca nu inteleg de ce mai zici ca nu e bun cand tu mananci pe ascuns... ? Ca sa-i prostesti pe altii ?

N - ai inteles nimic . Apropo ... vezi ce e o fobie  :

https://ro.wikipedia.org/wiki/Fobie

P.S. - cam atat , ca - mi cade greu somonul . L - am asortat cu morun afumat . si niste batog de rechin ... Ma rog .... , o gustarica . Si  ceva vodka ,  cu un pahar de Pepsi . Seara nu mananc mult . Oricum , intru la abstinenta ... vreau sa - mi fac plinul la rude ... , aia nu - s saraci ! 

Editat de gauss
Link spre comentariu
1 hour ago, gauss said:

Oricum , intru la abstinenta ... vreau sa - mi fac plinul la rude ... , aia nu - s saraci ! 

Te dau in gat rudelor tale! :85

Ai sa pupi numai pesmeti si mamaliga!

Mircea Crisan ce carne este aia? Bucata mare pare a fi faux filet de boeuf dar n-am vazut niciodata de cumparat bucati mici precum a doua bucata mica din poza. As zice ca ai cumparat "direct de la sursa" de ai si bucata mica. Prin magazine le inlatura bucata de grasime .... ca sa creasca pretul :rade:

Da nu se vede sticla de vin, deci ma vad nevoit sa adaug eu poza:

img_27888687.jpeg

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Giuseppe Bagarella a spus:

Nu ma plang....

Vorba cantecului:

Pomul vietii infloreste

Unde spiritul e liber

Ps. Nu inteleg de ce chinuiti fructele alea inainte de a le manca

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări