Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mancare romaneasca sau facuta de romani - poze si text (daca se poate)

Mircea

Postări Recomandate

Nu cred ca trebuie sa-i "plang de mila" lui gauss ca este sarac. Ar trebui sa vars lacrimi de crocodil :rade:

Eu personal am vazut diferite reportaje legate de somon. Sunt destul de multe reportaje pentru ca acum la moda este sa halesti sushi si somonul este des folosit in sushi. Aia cu ochi oblici nu se spurca niciodata cu somon de crescatorie in sushi. Dejsa sunt foarte multi connaisseuri si prin vest care doar dupa culoarea somonului stie daca este de crescatorie sau nu. La gust cica si un novice simte diferenta. 

Cu pangasius-ul asa este cum spune gauss insa trebuie sa il corectez: mai exista si in tarile din vest pangasius (pai emigrantii ce crezi ca halesc domnu' gauss ???) si asta o confirm personal (am vazut cu ochii mei in CORA si LIDL). Cred ca si cei mai saraci dintre bastinasii vestici mai cumpara niste pangasius ca deh ..... cand n-ai ce manca .... mananci si mere padurete. 

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Giuseppe Bagarella a spus:

Voi fumati, beti alcool sau faceti sex fara prezervativ ? Ar trebui sa va ingrijorati de astea inainte de a va face griji pentru somon...

Nu fumez, nu beau si nu fac sex! Incerc sa ma feresc de rele cat pot! Aaa...si da, stiu: traiesc degeaba!  :rade:

Link spre comentariu
Just now, gauss said:

Si ? ... ce sa urmaresc , pentru ce sa ma feresc ? Sa traiesc 147 de ani ? 

Atunci ia si mananca somon de crescatorie.... De ce sa te feresti de el ? Ca doar n-o vrea sa traiesti 147 de ani...

Link spre comentariu

Pai nu - ti spusei ca nu mai mananc ? ... Altfel , ziceai mai sus ca e bun . Acum , gheara rece a indoielii te - a patruns . Si se infige din ce in ce mai mult ... regreti ca , fiind bogat , ai facut exces .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ba da, tocmai de aia ti-am zis sa iei si sa mananci.

5 minutes ago, Untold said:

Aaa...si da, stiu: traiesc degeaba!

Wow, aici era miezul vietii, in tigari si bautura ! :d

Editat de Giuseppe Bagarella
Link spre comentariu
1 minute ago, gauss said:

Pai nu - ti spusei ca nu mai mananc ? 

Bai, esti smecher? Baga in secunda asta, repejor, o portie dubla de somon de crescatorie ca te ia mama lui proces verbal (tu stii bine ce si cum cu procesul verbal :rade:). Eee comedie, auzi, sa nu mai manace somon de crescatorie!!! Da ce esti de capul tau?!

Link spre comentariu

Multumesc . Asa am sa fac . Poti sa vii sa - mi urezi direct , pe 18 , la Otopeni . Sarbatorile si revelionul la neamuri , la mama somonului , peste Ocean . 

P.S. - pt. dl . Giuseppe . Lasa , ca nu se moare in chinuri de la somon . Treptat , slabesti de parca ai avea SIDA ... etc .

3 minutes ago, adrian_pic said:

Bai, esti smecher? Baga in secunda asta, repejor, o portie dubla de somon de crescatorie ca te ia mama lui proces verbal (tu stii bine ce si cum cu procesul verbal :rade:). Eee comedie, auzi, sa nu mai manace somon de crescatorie!!! Da ce esti de capul tau?!

Acum ma duc . Un pic de rabdare , pun foto ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 18 minute, Giuseppe Bagarella a spus:

Si de unde vrei sa iau pastrav pescuit in Romania ? Vrei sa ma duc eu sa-l prind ?

Clar! Vii la vara in Neamt si sunt multe locuri unde poti pescui pastrav. Trebuie doar sa stii cum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări