gauss Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 (editat) Aveti dreptate . Dar nici porcul si tzuica nu - s asa ieftine , sa fie neglijabile . Altfel , cat timp se aduc la masa ( in Romania ) la carciuma in mod curent sticle de sampanie mai piperate de 1.000 Euro ... , s - or indopa unii si cu homar . Ca banuiesc ca au aflat cum ca ar fi o chestie gourmet ... bine de clamat si facute selfie - uri cu , si repede la social media ... exemplele abunda ! Editat Decembrie 14, 2018 de gauss Link spre comentariu
Dan57 Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Daca unii se "burdusesc" doar cu sarmale, carnati si tuica sunt altii mai "evoluati" care au trecut la "rahatul" de pe fundul marilor numindul "mancare evoluata" si trufandale, asta da masochism, eu raman la sarmalele romanesti (raman un involuat neamule) si las altora "specialitatile". Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Din pacate homarul are ceva mai mult mercur in el... Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 In curand va avea indestul incat sa fie folosit ca termometru ... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Nici somonul nu mai este ce era odata . Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 (editat) Da ... din pacate . Cel mai ieftin peste " bun " , pangasius - ul , ala de cultura , din fluviul Mekong ... poate fi folosit ca reactiv in laboratoare de chimie cu pretentii ... E cresut in tarcuri , alaturi de deversarile de ape industriale din zona ( Vietnam et comp . ) , unde s - au mutat toate industriile poluante , care folosesc mercur , cadmiu , plumb si alte delicatesuri . In Occident nu se mai vinde demult ... ei si ? Exista o piata si pentru el , la noi e prin hipermarket - uri . Somonul , ca veni vorba ... cel de cultura , e hranit cu amestecuri de furaje ( soia modificata genetic , animale decedate de mult prin localitati si combinate de crestere , proteine extrase din te miri ce , tocaturi cu ceva plasticuri etc . ) . Banii n - au miros , hrana care - i produce , mai conteaza ? ... Editat Decembrie 16, 2018 de gauss Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Sa mori tu ?!! Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 (editat) De ce ? Esti cumva Dumnezeu , sau ce ? Nu , nu cred . Cred altceva ... , nu vrei sa stii . Oricum nu e o noutate , stii deja ... , n - ai pierdut nimic ( acum ) ! Editat Decembrie 16, 2018 de gauss Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 (editat) Te intrebam daca "esti sigur ca e asa" ? Asta inseamna expresia aia. Eu zic ca inainte sa incriminezi toate alimentele ca nu sint bune, uita-te daca a mai ramas ceva care se poate manca. Ca altfel o sa murim cu totii de foame. Omul trebuie sa manance peste de 2 ori pe saptamana obligatoriu. Pangasius nu e bun (aici chiar ai nimerit-o, nu e), homarul nu e bun, somonul nu e bun.... A mai ramas ceva ? Sa poate ca somonul e prea scump pentru tine si ca sa nu fii singurul care nu mananca si sa rada lumea de tine ca esti sarac, atunci bagi d-astea cum ca nu e bun. Editat Decembrie 16, 2018 de Giuseppe Bagarella Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 (editat) Pai ... n - am incriminat toate alimentele . Sa stii ca mananc somon . Mai exact , mancam ... Nu e o justificare pe forum . Mai bine te - ai interesa sa vezi ce si cum . Ce se vinde in Romania e in mare parte somon de cultura , crescut fortat . https://www.google.ro/search?client=opera&q=somon+de+cultura&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Uite si de Pangasius : https://www.google.ro/search?client=opera&q=pangasius+vietnam&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Editat Decembrie 16, 2018 de gauss Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 (editat) Pax Vobiscum! P.S. Pai toti pestii de acvacultura sunt crescuti fortat, inlcusiv pastravul si somonul. Sunt hraniti cu granule din alea, toata lumea stie. Daca nu-i pui usturoi, cimbru, lamaie sau orice alt condiment preferat, are gust de chirpici. Diferenta de gust dintre un pastrav salbatic prins de mine mai demult pe un paraias si un pastrav de crascatorie, e de la cer la pamant. Treaba e valabila si pt gaini, curcani, etc. Editat Decembrie 16, 2018 de Untold Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Lasa ca e bun si de cultura... Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 (editat) Da..e bun...pana intr-o zi... Editat Decembrie 16, 2018 de Untold Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 (editat) Daca esti sarac ... nu conteaza ! Macar mori satul , cu burdihanul plin de hrana " exotica " . E un avantaj ... nu putrezeste ! https://www.cugetliber.ro/stiri-social-ti-e-pofta-de-peste-atentie-mare-ce-cumperi-somonul-vopsit-si-macroul-cu-mercur-sunt-pe-toate-galantarele-302190 Editat Decembrie 16, 2018 de gauss Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 16, 2018 Partajează Postat Decembrie 16, 2018 Ziua aia va veni oricum, indiferent ca mancam somon de crescatorie sau nu... Voi fumati, beti alcool sau faceti sex fara prezervativ ? Ar trebui sa va ingrijorati de astea inainte de a va face griji pentru somon... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum