Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mancare romaneasca sau facuta de romani - poze si text (daca se poate)

Mircea

Postări Recomandate

Pai tot zaharul de exista e natural. Dar se zice "zahar rau" la ala care nu contine si alti nutrienti (cum e zaharul rafinat), si "zahar bun" la ala din fructe care vine cu multe vitamine si minerale.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Daca nu ar fi fata aia de masa chiar as spune nu are treaba cu Romania sau cu romanii.

Crabii in Marea Neagra sunt mai mici cred, vinul acela probabil e sicilian, dar tu locuiesti.... cam departe de mare. Unde erai ? :scarpin

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Mircea Crisan a spus:

Cea mai buna carne...

Iertare dar toate crustaceele mananca NUMAI mizerile de pe fundul apelor, cum poate fi cea mai buna..carne. Cea mai buna carne este cea a ierbivorelor, vita, oaie. Nu as manca asa ceva nici platit cu aur. O arata estetic dar bun nu are cum sa fie. :91

Link spre comentariu

Este homar nu este crab si este o diferenta foarte mare la gust.

Eu va recomand sa incercati sa gustati.

Pentru cei cu limba arsa de tuica si burdihanul umplut cu sarmale si carnati nu cred ca are rost.

Link spre comentariu

Wow ! Homarul cica are cea mai slaba carne... Are foarte multa proteina si aproape deloc grasime.

La 100g de homar avem asa:

- 78.1g apa

- 19g proteine

- 0g carbohidrati

- 0.9g grasimi

- vitamine in cantitati medii: B6, B12

- minerale in cantitati mari: Seleniu, Cupru

- minerale in cantitati medii: Zinc, Sodiu, Fosfor

- un pic de Omega-3

si bonus 146mg de colesterol.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Mircea Crisan a spus:

Eu va recomand sa incercati sa gustati.

Pentru cei cu limba arsa de tuica si burdihanul umplut cu sarmale si carnati nu cred ca are rost.

Astora ar trebui sa le recomanzi, poate li se apleaca (de la crab)  si li se ssrica sarbatorile:rade:

Editat de daniels
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări