Blacksmith Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Pai tot zaharul de exista e natural. Dar se zice "zahar rau" la ala care nu contine si alti nutrienti (cum e zaharul rafinat), si "zahar bun" la ala din fructe care vine cu multe vitamine si minerale. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Cea mai buna carne... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Ce este ? Si ce gust are ? E ca pestele ? Link spre comentariu
one Postat Decembrie 13, 2018 Partajează Postat Decembrie 13, 2018 Daca nu ar fi fata aia de masa chiar as spune nu are treaba cu Romania sau cu romanii. Crabii in Marea Neagra sunt mai mici cred, vinul acela probabil e sicilian, dar tu locuiesti.... cam departe de mare. Unde erai ? Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Noroc ca ai spus ca sunt crabi. Cand am vazut clestii am crezut ca sunt ardei iuti. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Acum 15 minute, daniels a spus: Cand am vazut clestii am crezut ca sunt ardei iuti. Link spre comentariu
Dan57 Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Acum 9 ore, Mircea Crisan a spus: Cea mai buna carne... Iertare dar toate crustaceele mananca NUMAI mizerile de pe fundul apelor, cum poate fi cea mai buna..carne. Cea mai buna carne este cea a ierbivorelor, vita, oaie. Nu as manca asa ceva nici platit cu aur. O arata estetic dar bun nu are cum sa fie. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Parca porcul nu mananca prostii...si ce bun e in perioada asta. Chestie de cultura culinara.La noi porcul si gaina sunt de baza.Trebuie sa ne obisnuim si cu altele. Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Crabul nu e mancare de iarna, nu ca ar sta in gat , dar nu se potriveste cu sezonul asta. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Este homar nu este crab si este o diferenta foarte mare la gust. Eu va recomand sa incercati sa gustati. Pentru cei cu limba arsa de tuica si burdihanul umplut cu sarmale si carnati nu cred ca are rost. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Wow ! Homarul cica are cea mai slaba carne... Are foarte multa proteina si aproape deloc grasime. La 100g de homar avem asa: - 78.1g apa - 19g proteine - 0g carbohidrati - 0.9g grasimi - vitamine in cantitati medii: B6, B12 - minerale in cantitati mari: Seleniu, Cupru - minerale in cantitati medii: Zinc, Sodiu, Fosfor - un pic de Omega-3 si bonus 146mg de colesterol. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 (editat) La 300 ml de apa, ai facut de un homar, si e si mai ieftin...restul le gasesti la farmacie Editat Decembrie 14, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 (editat) Acum 4 ore, Mircea Crisan a spus: Eu va recomand sa incercati sa gustati. Pentru cei cu limba arsa de tuica si burdihanul umplut cu sarmale si carnati nu cred ca are rost. Astora ar trebui sa le recomanzi, poate li se apleaca (de la crab) si li se ssrica sarbatorile Editat Decembrie 14, 2018 de daniels Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 N - or fi si cu limba arsa de whisky sau umflati de vin si burdihanul umplut cu homar ? Sau se dau cumva pe reteta ? ... Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Decembrie 14, 2018 Partajează Postat Decembrie 14, 2018 Nope! É suficient de scump ca sa nu-ti permiti in fiecare zi . In ceea ce priveste taria e o poveste frumoasa dar putini sunt cei dispusi sa invete. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum