daniels Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 1 oră în urmă, Giuseppe Bagarella a spus: Macaroane cu paste integrale: o nebunie ! Le-am pozat dupa ce am bagat in mine un sfert de tava, ca n-am putut sa ma abtin... sa pui dedesupt hartie de copt. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 (editat) Din astea am folosit acum si e prima data cand mi-au iesit cum trebuie. Pana acum nu se legau bine intre ele (pastele de restu). Nustiu daca e din cauza pastelor, dar altceva n-am schimbat in procesul tehnologic. Tot un pachet de paste, 5 oua, 5 linguri de zahar brut (tot de la firma asta), o bucata mare de branza (de preferat veche) nesarata, o jumate de pahar de lapte. Se amesteca toate si se pun in tava. Editat Noiembrie 12, 2018 de Giuseppe Bagarella Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Unt de migdale cu banane, curmale si seminte de chia si canepa... @Thunderer Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2018 @Giuseppe Bagarella, cu dedicatie. Nu cred ca e nevoie de prea multe cuvinte. In 4 etaje, intre fiecare etaj un strat de juma de cm de frisca + crema filadelfia (frecate impreuna de la bun inceput - chestie de consistenta), plus un strat de afine (una langa alta). Blatul bine insiropat cu zahar ars + sirop de artar. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 Gogulee... da* cu diabetul cum stai!?? Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2018 4 minutes ago, maresaldeflota said: Lesin Asa arata pe dinauntru... Garantez ca se topeste in gura. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 2, 2018 Partajează Postat Decembrie 2, 2018 M-ai omorat... N-am apucat nici anu asta sa mananc afine... Link spre comentariu
ALVIN Postat Decembrie 3, 2018 Partajează Postat Decembrie 3, 2018 19 hours ago, Thunderer2018 said: @Giuseppe Bagarella, cu dedicatie. Nu cred ca e nevoie de prea multe cuvinte. In 4 etaje, intre fiecare etaj un strat de juma de cm de frisca + crema filadelfia (frecate impreuna de la bun inceput - chestie de consistenta), plus un strat de afine (una langa alta). Blatul bine insiropat cu zahar ars + sirop de artar. Imi place, nu cred ca e o bomba calorico-diabetica cum isi inchipuie unii si la urma urmei nu maninci in toate zilele un tort intreg. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 3, 2018 Partajează Postat Decembrie 3, 2018 Acum 7 minute, ALVIN a spus: Imi place, nu cred ca e o bomba calorico-diabetica cum isi inchipuie unii E nu!? Întreabă-l pe Thunderer ce greutate are ...și pe urmă mai vorbim! Sigur, asta e o informație clasificată ...peste 50 ani vom afla adevărul! Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2018 42 minutes ago, ALVIN said: Imi place, nu cred ca e o bomba calorico-diabetica cum isi inchipuie unii si la urma urmei nu maninci in toate zilele un tort intreg. Nu are mai mult de 7 linguri (nu chiar rase) de zahar procesat. Restul dulce e din sirop natural. Evident, ieri am avut o singura felie. Fiind inalt (cam 15cm) o felie este de ajuns. ×××××××××××××××××××××××××××××××× Restul de carcotasi o sa saliveze la cai verzi pe pereti. Aia de zburda liber in cavitatea aia unde ecoul nu are limite. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 3, 2018 Partajează Postat Decembrie 3, 2018 I hate you! Ai mila de un biet diabetic. Arata fain si, chiar daca n-am voie, m-as jertfi oleaca, asa.... Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 4, 2018 Partajează Postat Decembrie 4, 2018 pastrama de mistret si slana de porc domestic Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 4, 2018 Partajează Postat Decembrie 4, 2018 La 03.12.2018 la 16:39, Thunderer2018 a spus: Evident, ieri am avut o singura felie. Fiind inalt (cam 15cm) o felie este de ajuns. Colegu' Tunderer2018...norocul dumitale ca nu am fost prin preajma cand a aparut pe masa minunatia aia!...Cu riscul de ...chemat Politia,etc!-o furam instant!...ramaneai matale cu pofta si eu tortul!...glumesc!...nu am probleme sa consum dulciuri in cantitati moderate...nu ma tine de maneca nici un diabet sau altceva..dar,intotdeauna am apreciat dulciurile care prezentau arome acrisoare in compozitie...in 99% din cazuri prezenta acestei arome-acrisoare- ofera senzatia de prospetime si nu induce senzatia de satietate! Pofta mare si la mai multe! Link spre comentariu
one Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 On 12/3/2018 at 3:39 PM, Thunderer2018 said: Nu are mai mult de 7 linguri (nu chiar rase) de zahar procesat. Restul dulce e din sirop natural. Si zaharul e din sirop de trestie sau sfecla, deci tot natural e. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum