Vizitator Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 (editat) Coacaze negre Editat Iulie 31, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 thunderer tu le consideri coapte pe alea rosii cand nu mai sunt acrisoare? Mie daca nu sunt un pic acrisoare ... nu-mi plac. Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 31, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2018 Cand sunt coapte sunt prea fragile. Crapa cand pui mana pe ele. Sa revenim la retete. Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Astazi am refacut stocul la "camara".... Orezul integral cu carob e gata... Iar... canepa a venit la fix ! Rezultatul final: O explozie de vitamine si antioxidanti ! Link spre comentariu
flomar60 Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Giuseppe,frate, cand mai faci asa ceva,lanseaza si tu o invitatie pe forum...zau!...sunt gata sa risc 300lei pe benzina ca sa ajung la tine...numai ca sa vad asa ceva,nu neaparat ca sa mananc....imbolnavesti omul de pofta!...nici nu mai urmaresc topicul asta!...bine ca nu sunt gravid ca avortam instant! Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Mda, eu pana acum am fost paralel cu bucatareala... iar acum ca am descoperit-o, imi place sa experimentez tot felul de chestii noi de imi trec prin cap. Dupa cum observi, am inceput cu d-astea vegane, adica doar d-alea pe care le combini asa crude, salate de fructe, mixuri de seminte.... Alea gatite sint mai complicate... dar ajungem noi si acolo... Orezul asta cu carob, seminte si piersici e demential de bun... mai ales cand pui fructele reci de la frigider. Inghetata cu cacao e copil mic pe langa asta... Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 (editat) Gata! Mi-am dat de centura neagra 4 dani in papanasi. Am impresionat juriul prin inlocuirea smantanii cu creme anglaise si traditionala dulceata de visine de slobozia. Salau sauvage olanda pane. Mix de faina si pesmet, oua bio, un varf de mustar, piment d'espelette, sare, piper. Procedura invatata de la sensei cu stele michelin. Editat August 12, 2018 de Mircea Crisan Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Sfecla rosie se mananca si cruda sau daoar coapta/fiarta ? Link spre comentariu
daniels Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 https://www.divahair.ro/culinar/salate/salata_de_sfecla_rosie_cruda Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 Pe net m-am uitat si eu, dar voiam sa au marturii de la oameni reali care au mancat cruda si n-au murit. Si ca tot veni vorba de asa ceva.... mai am o intrebare in legatura cu papadia. Cica frunzele de papadie sint foarte bogate in nutrienti si bune de mancat. Intrebarea este: Pot sa mananc frunze de papadie din gradina de la mine, crescute aiurea, sau doar din seminte puse special, de care stii sigur ca sint comestibile ? Ma gandesc sa nu fie cum e si cu ciupercile, adica ele sint bune in general, dar nu poti sa te duci tu sa culegi din padure aiurea... ca unele pot fi otravitoare. Link spre comentariu
daniels Postat August 19, 2018 Partajează Postat August 19, 2018 (editat) Eu mananc papadie atunci cand e tanara, cand e mai batrana e amara. Acuma mananc iarba grasa. Pur si simplu trec prin gradina, iau frunze si le mestec. Sfecla cruda nu am mancat, am mancat doar preparata. Nu are ce sa-ti faca rau Editat August 19, 2018 de daniels Link spre comentariu
Mircea Postat August 19, 2018 Autor Partajează Postat August 19, 2018 Am ros la sfecla cruda (doar smulsa din pamant) de sete si de foame, copil fiind, umbland pe coclauri si nevoiind sa ma intorc acasa ca sa nu pierd vremea. Cruzi mananc si dovleceii (de pofta), etc. Dintii sa te tina ca mananci orice. Sfecla o mananc fiarta, in mod civilizat . Te sfatuiesc sa faci salatele folosind curatatorul de cartofi pentru legumele tari. Faci legumele in fasii, mai usor de mestecat si mai aratoasa salata. De curatatorul asta vorbesc: In ultima vreme n-am mai stat de pozat mancaruri, bucurandu-ma de vara. Dar vine ea iarna, si plictiseala. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Colectia mea de nuci: Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 (editat) La mine se incarca greu, credeam ca e vorba de "b"! nu "n" Ps vezi ca nucile astea ingrasa rau! B-urile slabesc! Editat Octombrie 14, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Daca numai te uiti la ele, ingrasa si B-urile Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum