orgasmo Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 Sarmale, mujdei de usturoi, friptura de purcel, pui prajit... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 orgasmo , este ceva masă festivă pe acolo , m-am prins după nr dozelor de chimicale . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 30, 2018 Partajează Postat Iunie 30, 2018 Ce-or fi astea ? E un fel de arbust crescut aiurea langa gardul meu, pe care acum l-am observat. Iar inauntru au un sambure cam cum e la corcoduse. Sa fie vreo specie de corcoduse salbatice sau sa fie chiar corcoduse doar ca e pomul mic ? Sint foarte tari daca apas pe ele. Probabil sint necoapte... Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 30, 2018 Partajează Postat Iunie 30, 2018 Eu zic că-s porumbe ...și se coc la toamnă când o da prima brumă. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 30, 2018 Partajează Postat Iunie 30, 2018 He, he... ce chestie. Am dat cautare pe net dupa "porumbe" si ce a gasit chiar seamana cu ce am eu. Astea cred ca sint. N-am auzit in viata mea de fructul asta. E comestibil ? Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 1, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2018 E comestibil, dar mai trebuie sa astepti. Daca nu ai rabdare, o sa ai parte de cea mai mare surpriza: gura-punga. Daca nu cunosti termenul, o sa-l intelegi imediat dupa... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 1, 2018 Partajează Postat Iulie 1, 2018 Stiu aceste fructe dar nu le-am mai consumat de mult.Tin minte ca erau acre. Link spre comentariu
flomar60 Postat Iulie 1, 2018 Partajează Postat Iulie 1, 2018 Sunt un medicament natural impotriva diareei....bine,cand sunt coapte,nu crude.... Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iulie 1, 2018 Partajează Postat Iulie 1, 2018 La noi le zice porumbele, tot aia e. La un moment dat faceam pariuri cine mesteca mai multe fara sa i se modifice expresia fetei . Sunt bune crude atunci cand te abtii sa te certi cu cineva, daca mesteci vreo 3-4 nu mai vorbesti urmatoarele cateva minute. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 1, 2018 Partajează Postat Iulie 1, 2018 Eu nu tin minte sa fi patit asa ceva desi am mancat destule,dar erau tare acre. Link spre comentariu
elmar Postat Iulie 1, 2018 Partajează Postat Iulie 1, 2018 Probabil că trebuie să fii foarte sensibil ca să îți amorțească gura într-atât încât să nu mai poți vorbi!E adevărat că se simte ceva aiurea în gură după ce mânânci aceste porumbe crude... Ele se coc (adică sunt bune de mâncat) după prima brumă de toamnă ...până atunci (chiar dacă par coapte) își mentin proprietatea de a-ți face ”gură pungă”! Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iulie 1, 2018 Partajează Postat Iulie 1, 2018 (editat) De vorbit vorbeai, dar greu, parea ca are gura inchidere automata ca la magazin, eu acrituri ca porumbelele alea nu am gustat nici o data, nicaieri, si doar de la una se usuca gura cum e cartonul de la oua. Coaja de la lamaie e parfum pe langa ele. Poate nu vorbim exact de aceeasi planta, dar alea de care zic eu tot cam asa au frunzele si ramura. Editat Iulie 1, 2018 de M.Adrian Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iulie 1, 2018 Partajează Postat Iulie 1, 2018 (editat) Hai ca m-ati facut chiar curios... Eu n-am mancat niciodata. Si dupa prima bruma, cand se coc, mai sint asa acre ? Editat Iulie 1, 2018 de Giuseppe Bagarella Link spre comentariu
elmar Postat Iulie 1, 2018 Partajează Postat Iulie 1, 2018 (editat) Nu ...se îndulcesc(înghețul le înmoaie și le îndulcește), se fac un fel de stafide negre ...să zic așa, altă comparație n-am găsit! Editat Iulie 1, 2018 de elmar Link spre comentariu
Marius84 Postat Iulie 1, 2018 Partajează Postat Iulie 1, 2018 (editat) Exact, după prima brumă sunt bestiale. Cand eram copil, aveam capre. Si alea erau disperate după ele coapte. Doar ca se culeg mai greu, porumbarul are țepi. Ăstea si partea moale de la măceșe toamna tarziu erau fructele copilăriei... Editat Iulie 1, 2018 de Marius84 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum