Mircea Postat Iunie 23, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2018 Am incercat sa fac si acasa, dar nu mi-a reusit deloc orezul. Asta am mancat ieri. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iunie 23, 2018 Partajează Postat Iunie 23, 2018 Ce sunt cele doua rondele din coltul dreapta jos? Pentru sushi ce fel de orez ai folosit (de nu ti-a iesit)? Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 23, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2018 Cred ca e un Dragon Eye. A fost un platou facut de chef, nu le-am ales eu Sashimi a fost super bun. Ceea ce este si mai complicat de pregatit acasa. Ca orez am folosit d-ala lipicios. Cum aveam in Romania. Unicul pe vremuri. Am pus toate ingredientele ca-n reteta. A iesit prea lipicios si prea cu gust de otet. Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 24, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2018 On 6/21/2018 at 4:14 AM, Giuseppe Bagarella said: Pffff... vreau si eu afine ! Tu iti dai seama ca eu nici nu stiu ce gust au, ca n-am mancat niciodata ? In your face, @Giuseppe Bagarella! Pentru toate pozele puse cu legumele tale. Tort cu afine. 3 etaje, 4 straturi. Intre fiecare strat sunt afine. Deci, sunt mai multe decat se vad. Coca e ca de pandispan. Inmuiata (imbibata) cu sirop de zahar ars sau de artar sau de vanilie - sau cu de toate, dupa cum ai. Se face frisca de casa (din lapte 35% grasime). Se adauga branza de intins (genul Philadelphia) pana ai consistenta dorita, si zahar dupa gust. Etc... Se pun afine, cam juma de kil, din cele congelate ca sa se topeasca in gura, etc... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Dar cum adica "congelate" ? Nu ai pus din alea din gradina ? Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 On Saturday, June 23, 2018 at 4:35 PM, Giuseppe Bagarella said: Ce e mai frumos decat sa mananci legume de sezon... ? Sper ca nu se mananca sfoara legaturii de patrunjel si nici mustatiile dela ceapa! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Acum 22 ore, thunderer a spus: Am incercat sa fac si acasa, dar nu mi-a reusit deloc orezul. Asta am mancat ieri. Ce pofta mi-ai facut !!! Mă imbrac si o tai la un restaurant japonez . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 1 hour ago, alcon said: Sper ca nu se mananca sfoara legaturii de patrunjel si nici mustatiile dela ceapa! Evident ca nu. Desi patrunjelul nu e legat cu sfoara, ca nu e cumparat, e de la mine din gradina. Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 24, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2018 2 hours ago, Giuseppe Bagarella said: Dar cum adica "congelate" ? Nu ai pus din alea din gradina ? Daca stau pana se coc si pana adun de un tort... nu mai fac niciodata. De regula folosesc fructe congelate. Se topesc mai bine in gura. Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Ce parere aveti despre ciorba de cartofi? https://adevarul.ro/locale/zalau/cea-mai-gustoasa-ciorba-cartofi-ingredientele-scot-anonimat-1_5b2ca980df52022f7566f7f5/index.html Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iunie 25, 2018 Partajează Postat Iunie 25, 2018 Mereu mi s-a parut cam fada, indiferent cu ce si de cine era facuta. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Imi facui o salata de fructe... si ma bag la meci. (banane, caise, prune, coacaze rosii si negre, zmeura, mure, caju, seminte de dovleac) Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Ce pofta mi-ai facut cu fructele acelea.Poate ma bag si eu cu niste mere la a 2 a repriza a meciului,fiindca alte fructe n-am in casa momentan. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Imi pare rau... Eu stau la tara si am tot felul de fructe in curte. Dar si la oras, daca te straduiesti nitel si cauti prin pietze si supermarketuri, poti sa-ti faci un stoc de fructe. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Si eu am fructe la tara,dar capsunile,zmeurele,visinile si ciresele s-au cam terminat.Piersicile mai trebuie sa se coaca dar au cam fost afectate de ploile cazute in ultimul timp.Mai am prune care trebuie sa se coaca in curand,apoi pentru la toamna pere si struguri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum