Blacksmith Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 @thunderer, de ce ? pune aici... ca doar sint de mancare nu de frumos. @Ovidanie, ce sint alea, snitele sau jumari ? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Toci sau tocinei, cum vrei sa le spui. Se fac din cartofi sau din barabule, depinde de zona. Eu i-am facut de post, fara ou si i-am condimentat cu putin mujdei de usturoi. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 4, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Ghicitoare: ce e asta? Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 4, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2018 (editat) Pentru colegul Dudi, desigur in post , fructe in diverse forme. 1. Piersici si coacaze pe pandispan cu iaurt (il face mai cleios, nu mai e inecacios): 2. Capsuni pe fulgi de ovaz (Seful, puneti bre si emoticoane cu cai): 3. Capsuni si coacaze pe frisca batuta cu branza crema de intins (nu e nici dulce, nici sarata - aici e marca Philadelphia): Editat Aprilie 4, 2018 de thunderer Link spre comentariu
adrian_pic Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 thunderer dupa pozele pe care le pui nu pari sa fii un asmatic de 50kg cu tot cu valiza. Cati cm ai in talie? (eu am 105cm ) Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 (editat) Borș de pește mort Fleică, ceafă, pulpă, la cuptor în sos de bere, toate de mistreț mort, parcă alt gust are mâncarea cind știi că tu ai vinat grohaitorul. Cam asta am înghițit Duminica trecuta, de Florii, totul stropit cu un vin de zece ani din producția proprie, Novak de Drăgășani. Mă bucur că începe să se încălzească, o să încep seria megartatarelor să vedeți ce echipament am! Editat Aprilie 4, 2018 de BibanuBibi Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 @thunderer Aia de intrebai ce este, cred ca e pizza... In rest, ce sa zic, m-ai spart cu pandispanul si ovazul cu capsune. Si eu imi fac d-astea. Dar nu gasesc coacaze nicaieri in Romania asta ! P.S : Nu sint in "post" (adica vreun fel de vegan inchipuit). Eu mananc de toate. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 (editat) Din categoria "Degeaba mananci daca nu pui pe forum", va prezint un mic dejun dudikoffian: Paine semi-integrala facuta in casa, branza facuta in casa, piept de pui la gratar, ciuperci, ardei, masline, patrunjel, năut. Editat Aprilie 4, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 4, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2018 @adrian_pic, curelele mele sunt de105cm. Mai raman cam 20cm de la gaura folosita, e lesne de ghicit pe unde sunt. Adevarul e ca e viata grea printre strainezi. @BibanuBibi, ma asteptam la un borş de bibani . E bine ca a venit vremea gratarelor. PS: m-ai uitat cu MS . @Dudikoff, aici daca nu consumi 10kg pe an de coacaze, apoi nu faci suficient sport national. Pentru ca ai pus ananas intr-o poza: ia un ananas proaspat (sau taiat felii) si pune-l pe gratar. Ai sa ai un gratar de zile mari. Fulgi d-aia de ovaz trebuie sa aveti si voi acolo. Se mananca dimineata cu iaurt. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Nu, in salata aia de fructe nu e ananas (ca alta poza nu am pus), e pomelo. Pai si eu as manca coacaze, ca sint foarte sanatoase, dar nu se gasesc la noi... Am cativa arbusti de coacaz prin gradina dar tre sa astept luni de zile sa se coaca. Fulgi de ovaz se gasesc, dar parca nu arata ca aia ai tai... Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 4, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2018 E bun si pomelo... vine din China. Aia sunt fulgii. Gatiti si imbibati cu suc arata ca ai mei. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 On 4/2/2018 at 6:06 PM, Victor said: Bucurestiul este atestat stiintific ca fiind o localitate istorica cu populatie stabila , cu foarte mult inainte de A. D . Deci esti ardelean " pur sange " ! Mai bine foloseai alte laude , mai normale ... Buna Am crescut intr-o localitate atestata documentar in 1330,fata de Bucuresti atestat in 1459 sunt peste 100 ani. https://ro.wikipedia.org/wiki/Nireș,_Cluj#Bibliografie Deci sunt ardelean pursange. Alex Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 3 hours ago, thunderer said: Aia sunt fulgii. Gatiti si imbibati cu suc arata ca ai mei. Dar sucul ala rosu in care ai inmuiat fulgi, ce e ? Sau sint doar alte capsuni facute pasta ? Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 4, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Capsuni cu sirop (de ce vrei tu). Poate fi arţar (se vinde la vadră aici) si nu mai pui zahar. De notat ca poza e facuta inainte sa bag in cuptor. Se va carameliza frumos odata bine copt amestecul. Link spre comentariu
wave Postat Aprilie 4, 2018 Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Eu am mancat niste mazare...cu viezure. La desert, caramele cu piper si o cana de ceai cu biscuiti supraelastici. Se pune? Maine seara, climbár la cuptor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum