Blacksmith Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 Pffff... vreau si eu afine ! Tu iti dai seama ca eu nici nu stiu ce gust au, ca n-am mancat niciodata ? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 A iesit la pensie. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 Acum 6 ore, Giuseppe Bagarella a spus: A iesit la pensie. Să fie într-un ceas bun ! De obicei , o dată cu pensionarea apare și înțelepciunea . Sper să vedem o schimbare în bine a lui Florin dudică . Doamne-ajută ! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 Un mic dejun taranesc... Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 +1 pentru painea de casa Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 Paine de casa facuta cu faina integrala. E foarte buna cand e proaspata dar se cam intareste cand se mai invecheste. Deh, daca n-are toate E-urile care se baga in cea cumparata... Continuam cu pere... Inca nu s-au copt complet, dar nu mai au mult... Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 (editat) Daca puneti cam inca jumatate din cantitatea de drojdie pentru aluat din faina alba(normal) sau chiar de doua ori cantitatea, painea se umfla mai mult si e pufoasa mai mult timp. Ori daca nu, cand framantati aluatul prima data, il puneti direct in tava la crescut, si cand se ridica pe margine direct in cuptor cu el. Cat despre pere, acum sunt bune, dupa le pupa ganganiile.. Editat Iunie 21, 2018 de M.Adrian Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 Ok, am sa incerc. Sa vedem si rosiile... Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 Ce bine arata ardeiul. Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 (editat) 20 hours ago, Giuseppe Bagarella said: Un mic dejun taranesc... Lipseşte ţoiul de ţuică bătrână gustoasă şi bună!!! Editat Iunie 22, 2018 de alcon Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 Eu nu am inteles nici o data ce e asa interesant la tuica chioara. E ca si cum ai bea spirt. Daca mai e cu ceva aroma prin ea mai merge, altfel bleh. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 Cum adica tuica chioara?Aroma se obtine in functie de fructele din care o faci.La mine tuica de pruna si de para iese parfum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum