Mircea Crisan Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 M-am bagat si eu la platane si iata ce a iesit: Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 Creveti decorticati si midii calite putin in unt putin vin alb. A se remarca ananasul care adauga un fonfleu. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iunie 15, 2018 Partajează Postat Iunie 15, 2018 Cei mai buni papanasi din viata mea la restaurantul hotelului Pestera. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 15, 2018 Partajează Postat Iunie 15, 2018 S-au copt si rosiile, in sfarsit... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 15, 2018 Partajează Postat Iunie 15, 2018 Si fructe... dar nu de mare. Hai Thundy, ti se mai coc coacazele alea sau nu ? Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iunie 15, 2018 Partajează Postat Iunie 15, 2018 Ce gust au coacazele negre? Eu am tufe de 2 soiuri si nici unul nu imi place. Parca au apa in ele, nu sunt dulci deloc. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 15, 2018 Partajează Postat Iunie 15, 2018 Coacazele negre au un gust ciudat, pe care nu l-am mai intalnit la nici un alt fruct. Nustiu cum sa-l descriu. Nu sint dulci, sint mai mult acrisoare, ca au multa vitamina C. Nu pot sa zic ca mor dupa ele, ca gust, dar cand ma gandesc ce contin, parca nici nu mai conteaza gustul... Ca sa le mananci asa simple nu prea merge, eu le mananc in combinatie cu alte alimente. Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 15, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2018 (editat) Rosile mele sunt la stadiul de flori galbene. Coacazele sunt inca verzi, de-abia au iesit din floare. Capsunile merg bine. Ieri un bol, azi altul. Zmeura e la stadiul intre floare si fruct. In sezon, o sa strang cam un bol ca al tau in fiecare zi. Cateva saptamani la rand. E o planta foarte productiva. Produce in 2 tranşe. Ardeiul gras e in pole position. Unul e deja cat unghia de la degetul mare. Mararul si patrunjelul sunt pe drumul cel bun. Leusteanul e de 1m aproape. Castravetii nu au crescut deloc, sunt la stadiul 2 frunze. O sa pun poze cand oi avea ce arata. Editat Iunie 15, 2018 de thunderer Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 15, 2018 Partajează Postat Iunie 15, 2018 (editat) Ma frate, dar voi sinteti in urma rau... Dar e bine totusi ca ai de toate in curte... Editat Iunie 15, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iunie 16, 2018 Partajează Postat Iunie 16, 2018 Acum 16 ore, Dudikoff a spus: Si fructe... dar nu de mare. Hai Thundy, ti se mai coc coacazele alea sau nu ? preferatele mele , fructele de gradina Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iunie 16, 2018 Partajează Postat Iunie 16, 2018 Eu am vazut, la festivalul vanatoresc. Nu prea arata asa, ori au cautat aia o oaie mai grasa sa dea mai bine, nu stiu. In fine, azi postez si eu ceva: friptura leguma romanului (porcul)+ cartofi noi la cuptor. image ru Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 18, 2018 Partajează Postat Iunie 18, 2018 Saramură de crap . Parcă peștele este mai bun cind este prins de tine ! Crăpceanul a fost prins pe balta Cozieni , nu il luam dar inghitise acul ca un pește rapitor , cu greu am scos acul din " beregata" lui , a avut mare poftă de porumb Bonduelle ,sunt adeptul pescuitului prinde si eliberează , adică eu cînd mă duc la pește eliberez tot ce prind la sfârșitul partidei de pescuit , chiar par ciudat pentru cei care ....." păi dau 80..120lei taxă pe baltă si să nu iau pestele ?" Pescari categoria foamea ! Saramura cuprinde : peste apă fiartă sare patrunjel rosii ardei gras usturoi ardei iute Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 18, 2018 Partajează Postat Iunie 18, 2018 1 hour ago, monday said: Eroare. La ce? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iunie 20, 2018 Partajează Postat Iunie 20, 2018 (editat) Salata macedoneasca. Dupa ce se coc legumele se taie bucatele si se amesteca cu ulei de nuci si otet de mere. Se drege cu sare si piper iar daca rosia nu e suficient de dulce se adauga un varf de zahar. Mai pe natural... Editat Iunie 20, 2018 de Mircea Crisan Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 20, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2018 On 6/15/2018 at 4:29 PM, Giuseppe Bagarella said: Ma frate, dar voi sinteti in urma rau... Dar e bine totusi ca ai de toate in curte... Aici am ajuns... Afine: Coacaze: Leustean: Ardei gras: Cirese: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum