Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mancare romaneasca sau facuta de romani - poze si text (daca se poate)

Mircea

Postări Recomandate

55 minutes ago, orgasmo said:

Posibil, cea mai gustoasa supa cu taitei facuta in casa, culoarea  este data de un pui de gaina "nemuritor":

2uhyb05.jpg

Asta este supa mea preferata! Culoarea este perfecta, eu ii pun si un strop de zeama de lamaie.

Link spre comentariu

@Dudi, aici am ajuns. Mai trec luni bune pana se inrosesc.

EuEWNX4.jpg

Si un gratar recent. Oricum, azi au fost hamburgeri si hotdogi... curatenie in jurul caselor cu vecinii si vecinele.

Vitel si pui.

AgWKytU.jpg

nnFhVep.jpg

Link spre comentariu
  • Administratori

Am facut curat aici si am dat si ceva sanctiuni pentru offtopic... cum l-am deschis cum sa umplut cu mizerii 

Cine mai scrie pe langa subiect va primi ban !!!

Link spre comentariu

Sanatate permanenta ! Iam , iam.....mi-ati facut pofta.Ma duc sa caut prin frigider , pentru salata am tot ce trebuie.O mica gluma : parca se cauta purceii bio , apropos de sanatate...

Link spre comentariu
32 minutes ago, orgasmo said:

O friptura de purcel "electronist" cu o salata din: rosii, ceapa verde, usturoi, ulei de masline si sare:

10wi7wo.jpg

Se poate comenta prepararea fripturii? Pare a fi rumenita un pic prin tigaie inainte de pus la cuptor. Sau e doar sos? 

Eu am ras o salata de rosii, doar cu rondele de ceapa (taiate la 4-5mm grosime), cu branza si o bagheta calda. Mancare de vara. 

@Admin, multumesc pentru implicare.

Link spre comentariu

Friptura, calitatea carnii si a grasimii de porc face diferenta, formand un sos impreuna cu condimentele utilizate...Rumeneala este de la un grill tefal.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări