alcon Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 55 minutes ago, orgasmo said: Posibil, cea mai gustoasa supa cu taitei facuta in casa, culoarea este data de un pui de gaina "nemuritor": Asta este supa mea preferata! Culoarea este perfecta, eu ii pun si un strop de zeama de lamaie. Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 2, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2018 @Dudi, aici am ajuns. Mai trec luni bune pana se inrosesc. Si un gratar recent. Oricum, azi au fost hamburgeri si hotdogi... curatenie in jurul caselor cu vecinii si vecinele. Vitel si pui. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Pai la mine, din stadiul ala pana cand am mancat n-a mai fost mult. Sa zic vreo 3 saptamani maxim. Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 4, 2018 Partajează Postat Iunie 4, 2018 Pana la recolta mancam "traditional". Link spre comentariu
manolo Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 https://ro.wikibooks.org/wiki/Carte_de_bucate:Mititei_Carul_cu_Bere daca s-ar respecta reteta asta ,cu adevarat micii ar fi si vii si deosebit de gustosi. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Sa revenim.... Am terminat oala cu sarmale si am zis sa le fac si o poza la ultimele ramase: Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 5, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Va rog sa inchideti topicul. Multumesc! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 9, 2018 Administratori Partajează Postat Iunie 9, 2018 Dece sa fie inchis ? Pare un subiect interesant L-am redeschis Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 9, 2018 Administratori Partajează Postat Iunie 9, 2018 Am facut curat aici si am dat si ceva sanctiuni pentru offtopic... cum l-am deschis cum sa umplut cu mizerii Cine mai scrie pe langa subiect va primi ban !!! Link spre comentariu
orgasmo Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 O friptura de purcel "electronist" cu o salata din: rosii, ceapa verde, usturoi, ulei de masline si sare: Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 La salata aia ar mai fi mers si: castraveti, ardei, ceapa, patrunjel... Stai sa se coaca si ale mele sa vezi.... Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Sanatate permanenta ! Iam , iam.....mi-ati facut pofta.Ma duc sa caut prin frigider , pentru salata am tot ce trebuie.O mica gluma : parca se cauta purceii bio , apropos de sanatate... Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 9, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2018 32 minutes ago, orgasmo said: O friptura de purcel "electronist" cu o salata din: rosii, ceapa verde, usturoi, ulei de masline si sare: Se poate comenta prepararea fripturii? Pare a fi rumenita un pic prin tigaie inainte de pus la cuptor. Sau e doar sos? Eu am ras o salata de rosii, doar cu rondele de ceapa (taiate la 4-5mm grosime), cu branza si o bagheta calda. Mancare de vara. @Admin, multumesc pentru implicare. Link spre comentariu
orgasmo Postat Iunie 9, 2018 Partajează Postat Iunie 9, 2018 Friptura, calitatea carnii si a grasimii de porc face diferenta, formand un sos impreuna cu condimentele utilizate...Rumeneala este de la un grill tefal. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 (editat) On 6/5/2018 at 7:56 PM, Dudikoff said: Sa revenim.... Am terminat oala cu sarmale si am zis sa le fac si o poza la ultimele ramase: Cum arata ardeii aia murati!!!!! Sau ne-murati, nu am imagine f ok la acest laptop, tuburi consumate... Recomand un desert dupa! http://retetegg.blogspot.com/2012/08/friganele.html Editat Iunie 10, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum