ALVIN Postat Mai 20, 2018 Partajează Postat Mai 20, 2018 Paella: orez, scoici, peste, fructe de mare. Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 20, 2018 Autor Partajează Postat Mai 20, 2018 E sarat sau dulce (adica fara sare)? Fierti inainte crevetii? Rosile decojite sau cu coaja? Telina, rosii (sau ardei gras rosu?), ceapa, cartof (?). Ce altceva? Link spre comentariu
ALVIN Postat Mai 20, 2018 Partajează Postat Mai 20, 2018 (editat) Sare dupa gust, crevetii cumparati fierti (de culoare rosie-roza), prajeala din ardei gras rosu si verde + alte ingrediente dupa gust, orez special pentru paella, colorant alimentar sau azafran (sofran). Paella este pentru spanioli o mancare tipica, la fel de celebra ca sarmalele la noi. Ceea ce am prezentat eu e paella marinaresca, exista multe alte variante ex: paella valenciana (cu pui sau iepure), paella vegetala, etc. Paella se considera felul unu (primer plato). Editat Mai 20, 2018 de ALVIN 1 Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 20, 2018 Autor Partajează Postat Mai 20, 2018 Clatite... la cuptor. Se lasa dupa ce le scoti. Efectul vizual este numai in cuptor. Se mananca imbibate cu sirop de artar. 1 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Mai 30, 2018 Partajează Postat Mai 30, 2018 In sfarsit s-au copt... Ce credeti ca sint ? Dar totusi nu ma asteptam sa fie atat de mici... Ce am vazut eu pe net in poze era ca cireasa de mare. Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 30, 2018 Autor Partajează Postat Mai 30, 2018 Sunt cat trebuie sa fie de mari. Sunt acrisoare sau destul de dulci? Fa o dulceata din ele. Salivez, aici o sa mai treaca cam 2 luni pana pun in gura (le fur de la vecini). Link spre comentariu
Blacksmith Postat Mai 30, 2018 Partajează Postat Mai 30, 2018 Nu sint dulci, sint acrisoare. Si e naspa ca sint pline de samburi. Stii cumva daca se pot manca cu tot cu samburii aia ? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Salata de castraveti (cu ardei, marar, patrunjel, ceapa) si sardine... Poza nu prea a iesit artistica ca imi era prea foame si am facut-o in graba... 3 Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 (editat) "Porcul" leguma nationala ceva sos cu usturoi si piure de cartofi aruncat din avion, o salata cu varza, rosii si putin marar, rulada cu banane, rulada cu spuma de capsuni si frisca: Editat Mai 31, 2018 de orgasmo 1 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Pasito a pasito, suave suavecito... Nos vamos pegando, poquito a poquito... Vestitul meu orez cu carob, acum si cu fructe de sezon: Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 (editat) Editat Iunie 1, 2018 de Dudikoff 1 Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 1 hour ago, Dudikoff said: In ce zona a tarii cresc legumele ca-n aceasta poza de pe net? Link spre comentariu
M.Adrian Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 Cam peste tot in solar. Fara, putin mai mici, cand mai trec pe la tara fac si eu cateva poze. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 (editat) @alcon, In zona de sud, pe langa Bucuresti. Poate ca din poze pare ca e mare treaba, dar in realitate nu e. Avem o groaza de cartite care distrug o parte din recolta. Avem gandaci de colorado pe cartofi si ii termina. Varza nu prea merge, morcovii la fel. Anu asta aproape toti castravetii s-au uscat... Editat Iunie 1, 2018 de Dudikoff 1 Link spre comentariu
orgasmo Postat Iunie 2, 2018 Partajează Postat Iunie 2, 2018 Posibil, cea mai gustoasa supa cu taitei facuta in casa, culoarea este data de un pui de gaina "nemuritor": 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum