C.D. Postat Aprilie 29, 2018 Partajează Postat Aprilie 29, 2018 (editat) Fructe de mare (eventual pescuite in Pacific, si condimentate cu Cs137) Editat Aprilie 29, 2018 de cristiand02 Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 29, 2018 Partajează Postat Aprilie 29, 2018 (editat) 4 hours ago, cristiand02 said: Fructe de mare (eventual pescuite in Pacific, si condimentate cu Cs137) Poate ca se potrivea mai bine un sosul Atomic City Radioactive Hot Sauce - Verde, ce ziceti? http://thechileshop.com/atomiccityradioactivehotsauce-verde.aspx Editat Aprilie 29, 2018 de alcon Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 29, 2018 Partajează Postat Aprilie 29, 2018 Bun, bun ! Dar ce fel de pesti sint acolo ? Link spre comentariu
wave Postat Aprilie 29, 2018 Partajează Postat Aprilie 29, 2018 (editat) Acum 19 minute, Dudikoff a spus: Bun, bun ! Dar ce fel de pesti sint acolo ? Ieftini si prajiti. E o poza luata de pe net,ce credeai? Editat Aprilie 29, 2018 de wave Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 29, 2018 Partajează Postat Aprilie 29, 2018 Ala de sus pare fript pe gratar. Dar lasa, ca merge si prajit din cand in cand... Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 30, 2018 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 Frigaruile cu creveti le prefer in stil mediteranean. Cu grapefruit roz curatata. Pun si eu o poza cu cei mai buni creveti din viata mea. Curcubeu in cerul gurii. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 30, 2018 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 Eu am mancat doar niste sardine cu usturoi... Țăran, ce vrei... Link spre comentariu
wave Postat Aprilie 30, 2018 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 Eu salata de rosii cu ceapa,telemea de vaca,ou fiert de curca ,paine,un pahar de cola. L a amiaza,cartofi prajiti cu usturoi si carnati de casa+ bere. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 30, 2018 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 Rosii ?! De unde pe vremea asta ? Ca inca nu s-au facut... Link spre comentariu
wave Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 E un nene in zona care are solarii cu flori. Pe langa flori, mai pune pentru el diverse legume. Solariile sunt incalzite,au tot dichisul. Link spre comentariu
orgasmo Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 1 Mai aduce si rosii... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 Stiti cine a inventat micii ? Unu care a vrut sa faca carnati dar nu a mai avut maț. Si i-a pus asa direct pe gratar... Link spre comentariu
wave Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 E o poveste frumoasa. Umplutura de carnati nu prea sta la locul ei pe gratar, iar carnatii de calitate nu au carne tocata ci taiata foarte marunt. Uneori e foarte greu de stabilit originea/provenienta unui anume preparat. Multi dobitoci se lauda ca sarmaua ar fi ... dar am halit niste sarmale in Serbia de mi-au ramas in amintire. La fel si cu mamaliga. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 Tu chiar ai crezut ce am zis eu ?! Sintem la Bodega, ce naiba... Putin ma intereseaza care e originea mancarurilor. Mananc in egala masura orice mancare imi place de orice nationalitate. Link spre comentariu
alcon Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 56 minutes ago, Dudikoff said: Stiti cine a inventat micii ? Unu care a vrut sa faca carnati dar nu a mai avut maț. Si i-a pus asa direct pe gratar... Am vazut si eu emisiunea dela acel post de televiziune, acum vad ca o dai la intors... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum