Mircea Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Poze in parcul IOR acum ceva ani buni. Poate traditia inca continua. Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Imi pare rau ca nu am poze dela un targ de haleala din fata magazinului Unirea din Bucuresti unde 1Kg de slanina ordinara avea pretul nesimtit de 160Ron. Link spre comentariu
Romica_t Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 carnatu-i lesinat, branza-i lesinata, aia-i carnea minune fara E-uri ce rezista la soare. Link spre comentariu
morocanosul Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Mancare...''nesanatoasa''...! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Buna Posibil sa pun ceva poze(daca se hotarasete sotia sa le faca).Noi utilizam asa ceva zi de zi.Carnati si carne afumata natural,uscate. Le poti consuma neprelucrate,oricum la noi sunt consumate cam 50% inainte de a fi fierte sau prajite.Direct din podul casei. Reteta e simpla(din strabuni,vorba aia).Se tin in "slatina"(saramura naturala,adica 10L de "apa" au cam 15 kg). O asmenea saramura nu se pune pe limba,pisca rau de tot.Apoi la fum(lemn de esenta tare).dupa care, uscate la curent de aer. Sa nu credeti ca se poate "fabrica" slatina,e imposibil,doar de la sursa.Mine de sare,izvoare naturale etc. Sotia spune"e cel mai bun prosciutto din cate am mancat" si nu minte,va spune un ardelean pursange. Am crescut intr-o localitate atestata documentar inaintea orasului Bucuresti cu 300 de ani. Deci sunt aredelen pursange. Alex Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 2, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2018 (editat) 3 hours ago, Ovidanie said: Partikip! Ce trebuie sa postez aici? Poze din deplasari sau poze facute acasa? Merg si deplasarile, cum sa nu. Ca in rest numai politica se posteaza, dupa cate vad. O regula de baza a tineretii petrecute prin multe coclauri romanesti: mananca la fel ca localnicul. Nu cere cartofi prajiti cu carnat acolo unde se manaca peste, si nici inversul. Ca sa readuc topicul pe drumul lui firesc: La gratare cred ca "bat" juma' de forum. Hai sa va vad cu gratarele voastre! Sosul la pui este dulceag, cu susan. Sosul: suc rosii, sirop de artar sau miere (dupa ce ai), un pic de mustar (si/sau niste zeama de lamaie), dar totul dozat cat sa ramana inca dulce totul. Altfel, sosul se face cu mustar mai mult, se renunta la sirop/miere si iese usor acrisor. Daca pui suc de rosii, e musai sa pui si niste zahar (o lingurita mica) cat sa tai din amareala specifica sosului de rosii. Nu vorbesc de bulion (ca ala e mai gros si acrisor). Sare, piper si alte prafuri se pun dupa gust in farfurie. Editat Aprilie 2, 2018 de thunderer Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Vedeti cat de subtil lucreaza ?? Acum, in saptamana mare, baga poftele in noi. Daca tot a fost dezlegare la peste: Pozele sunt din arhiva, nu sunt de la ultima dezlegare la peste. A fost prea frig si nu am avut chef sa inghet facand gratarul. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 3, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Cu ce garnitura vin pestii? Par a fi fara solzi (poza de sus). De ce fara? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Pestii aia la gratar au ajuns o saramura cinstita. Da, stiu, nu era necesar sa-i curat dar fara solzi se coc mai elegant plus ca nu lasa solzi in sosul de rosii cu ardei copti... Crapul copt pe sare nu mai tin minte cum l-am mancat. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Poze facute acum jumatate de ora: Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 (editat) Numai carnati ?? Dar fructe si legume deloc ?! Editat Aprilie 3, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 3, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Intrebare: care e cea mai buna leguma la romani? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Carnea, evident. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Uite o poza fara carne: Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 3, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2018 33 minutes ago, Dudikoff said: Carnea, evident. Raspunsul complet: porcul. O sa pun poze cu legume in Pozele Userilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum