deo Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Buna ziua,am si eu o intrebare:se poate simula aceasta schema sau e prea mult de lucru la ea?Am facut" reverse engineering" si sa vrea sa stiu daca functioneaza. Menti onez ca eu nu am tangenta cu simularea.Multumesc anticipat. labgruppen.sch 1.sch2.bmp 1 Link spre comentariu
gsabac Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 (editat) Daca completati cu partea din schema care lipseste, puneti toate valorile si explicati din ce aparat este, ce rol are si cum ar trebui sa functioneze, este posibil ca schema sa fie simulata pentru verificarea modului de lucru. Dupa cum scrie pe schema, pare a fi o lucrare de laborator pentru studiul PWM. Este munca multa, poate doreste cineva sa va ajute. @gsabac Editat Aprilie 1, 2018 de gsabac Link spre comentariu
deo Postat Aprilie 1, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Este modulul de comanda de la alimentarea unui amplificator(fp10000) flyback si exista toata schema pe net.Am si valorile pieselor,cred ca este destul de mult de lucru la ea, dar daca cineva se incumeta la simulare,bineinteles ca voi pune si valorile. Am schitat in unele puncte si ceva semnale de pe osciloscop.Am si schema in sch.daca ajuta la ceva. Link spre comentariu
deo Postat Aprilie 21, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2019 Ca sa nu mai deschid alt topic,intreb aici:este cineva care poate sa planteze piesele pe module(smd)contra cost sau daca doreste pot oferi cablaj daca doreste.Eu nu vad prea bine si nici nu am scule necesare si parca nici rabdare nu prea la piesele astea mici.Bineinteles pot sa dau detaliile pt transformatorul de flyback original,sau se poate bobina pe un EE70(putere mai mica).Detalii pe PM. Componente + cablaj.pdf Link spre comentariu
deo Postat Aprilie 24, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2019 Poza cu cablajul. Link spre comentariu
Postări Recomandate