Vizitator Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Pe eticheta de hartie este codul comercial al acelei surse . Puneti un foto mai clar .Este al doilea numar de pe acea eticheta , comandand dupa acel cod nu veti gresi . Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Cred ca merge reparata sursa , dupa demontare componente , curatata bine zona carbonizata si lacuire , remontat piese. Bine , acum nu stiu cum e pe ... verso , da' mai economiseai niste banuti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 11, 2018 Partajează Postat Aprilie 11, 2018 17 hours ago, razvan-l1 said: Pe eticheta de hartie este codul comercial al acelei surse . Puneti un foto mai clar .Este al doilea numar de pe acea eticheta , comandand dupa acel cod nu veti gresi . Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 11, 2018 Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Aceea este eticheta displayului. Eticheta de pe placa sursei , in primul foto in dreapta se vede eticheta . Vorbim doar despre sursa . Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 11, 2018 Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Acum 22 ore, razvan-l1 a spus: Pe eticheta de hartie este codul comercial al acelei surse . Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Am facut pe fata un montaj cu NCP1271A, a functionat fara PFC vreo 2 ore dar radiatorul tot se incalzeste la limita sa poti tine mana pe el. Dar este de 3 ori mai mare ca al lui! Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Trebuia curatata bine zona carbonizata. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Am doar alcool sanitar in casa. Nu stiu daca este suficient sa spal cablajul. Oricum mai au ramas 2 trasee mai late pt integrat. Mai repede refac circuitul pe fata cu FAN6300. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Dar cit consuma domnule TV-ul asta? La ce frecventa functioneaza sursa? Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Cu smirghel fin Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Vrei sa spui ca trebuiesc scoase toate compon. SMD? Cine sa faca asa ceva? Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 De scos nu-I nici o problema, mai greu e cu pusul inapoi. Nu si-a dat seama ca mai sint si componente SMD pe placa. Link spre comentariu
winstyle Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Nu mai folosiți alcool sanitar . Conduce ușor curentul electric și dacă nu se usucă bine cablajul , la circuite mai ''pretențioase'', poate crea probleme . Am folosit o dată când nu am mai avut izopropilic și nu am așteptat să se usuce complet placa . Cum am conectat la rețea , s-a ars MOSFET-ul din sursă . Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 13, 2018 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Uscat cu feonul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum