Nicusor Lupu Postat Aprilie 5, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Am verificat , gaura pentru difuzor are latimea 2,4 cm si lungimea 8,7 cm.Poate mai ai difuzoare cu carcasa mai ingusta.Multumesc . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Eu din acest model am gasit doar o pereche daca te intereseaza dami de stire atasez pozele Link spre comentariu
quadrall Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 (editat) Acum 5 ore, Nicusor Lupu a spus: Am verificat , gaura pentru difuzor are latimea 2,4 cm si lungimea 8,7 cm.Poate mai ai difuzoare cu carcasa mai ingusta.Multumesc . La ce va referiti cand spuneti 2,4cm/ 8,7 cm la dimensiunile difuzorului sau a masti de plastic a difuzorului ?lasati-mi un nr de tel in mp sa va sun eu. Editat Aprilie 5, 2018 de quadrall Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Aprilie 6, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Acum 19 ore, Harhas Florin a spus: Eu din acest model am gasit doar o pereche daca te intereseaza dami de stire atasez pozele Multumesc ,am nevoie de difuzor in masca de plastic asemenea celor prezentate de userul quadrall ,cu dimensiunile mentionate. Link spre comentariu
Postări Recomandate