Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare tv. led Toshiba

Nicusor Lupu

Postări Recomandate

Acum 43 minute, iuliantv a spus:

acesta e un vestel cred,nu aveti codul unuia dintre ele? am multe difuzoare de vestel,dar nu le-am pus pe diagonale,sant puse la gramada,

Acum 43 minute, iuliantv a spus:

acesta e un vestel cred,nu aveti codul unuia dintre ele? am multe difuzoare de vestel,dar nu le-am pus pe diagonale,sant puse la gramada,

Este un vestel 17MB95S-1  V.1  adus fara difuzoare. Vorbim la telefon.

Link spre comentariu

sa-mi dati distanta dintre gaurile de prindere,si sa-mi spuneti daca aceste difuzoare vin cu tot cu gratarul de plastic ce se incheie in carcasa,ca sa stiu ce caut

Link spre comentariu
Acum 11 ore, iuliantv a spus:

sa-mi dati distanta dintre gaurile de prindere,si sa-mi spuneti daca aceste difuzoare vin cu tot cu gratarul de plastic ce se incheie in carcasa,ca sa stiu ce caut

Aceste difuzoare vin cu tot cu gratarul de plastic ce se incheie in carcasa,cu distanta dintre gauri de 11 cm.

Link spre comentariu

Anunt valabil.

Cumpar difuzoarele tv. led Toshiba model 19DL502B2  .Daca are cineva acest tv cu display  sau placa defecte , putem discuta tranzactia.Este un vestel 17MB95S-1  V.1  adus fara difuzoare. 

Aceste difuzoare vin cu tot cu gratarul de plastic ce se incheie in carcasa,cu distanta dintre gauri de 11 cm.

Link spre comentariu

mai verificati odata latimea va rog , ale mele au: L=8,7cm, l=3,4cm, h=2,7cm(intre fata masca plastic si magnet dif), intre gauri 11cm

Editat de quadrall
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări