Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Denon PMA 1500r

marcel87

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marcel87

8

• Shambala

7

Top autori în acest subiect

Pot dar fara sa stiu un buget, nu o sa iti placa.     

(...  oricum nu o sa-ti placa  :rade:     ,    dar macar sa nu exagerez mult)

Ce fel de sunet preferi ?  Ce fel este camera ?

Editat de Shambala
Link spre comentariu

Asa daca vrei poti sa iti iei si niste casti bluetooth...

Ai un amp bunisor si deja te gandesti sa-l dai.  Pacat.

Editat de Shambala
Link spre comentariu

Azi am intrat in posesia lui...dar nu am boxe pentru el si nu stiu ce sa fac cer si eu sfaturi...

nu stiu ce sa fac

am pus niste boxe sony SS-A507 sa vad cum se aude

dar sunt slabe

amplifu e ok

imi place 

Link spre comentariu

Depinde ce vrei. A crea un sistem acustic de calitate e treaba grea si scumpa.  Dureaza multisor - cateva saptamani sau luni chair si numai prima documentare.

Daca tu iti doresti ceva care sa cante acolo, atunci da, vinde ampliful. Daca vrei sa obtii ceva mult mai mult - o stare anume, o traire a muzicii,  un vis - atunci trebuie sa fii "muscat" de microb si te asteapta ani de cautari si schimbari, de extaz si cosmaruri.

Nu glumesc deloc.

Editat de Shambala
Link spre comentariu

te cred...am avut si eu microbu asta

am avut o pereche de boxe conrad construite de un prieten amplif conrad mixer gemini erau imense dar mam lasat de ele din lipsa mijlocului de transport 

acum imi pare rau dar asta e...dofuzoarele de bas erau CPA 15-400 nu mai tin minte mediile si inaltele dar stiu ca erau conrad

sa ma apuc sa construiesc nu cred ca o sa iasa...de aia prefer ceva gata facut...

jucaria(amplifu) chiar e ok...azi lam cumparat

vreau boxe pentru el...sa fie cat de cat ok si echilibrat nu doar sa faca galagie si gata

Editat de marcel87
Link spre comentariu

Daca este vb de ascultat muzica acasa, boxele trebuie sa fie bune, nu de vreo putere anume (egala cu a amplifului, sau mai mare, de ex.).  De altfel puterea la o boxa nu inseamna aproape nimic de una singura, fara specificarea randamentului.

Se pot folosi orice boxe, se da putere in ele la limita perceperii distorsiunilor, si nu se va intampla nimic rau cu niciunul din aparate.

In general se recomanda ca puterea amplifului sa fie de macar 1,5x mai mare decat a boxelor pt a avea la dispozitie o rezerva de putere, dar nu e o treaba batuta in cuie, iar la ampurile potente problema aproape nu se mai pune, mai ales intr-o camera normala.

In situatia ta, eu as alege niste boxe sh cat mai bune  (extrem de atent alese), si as face efortul sa platesc pe ele macar de 3-4x valoarea ampului  - tocmai pt a putea urca spre un nivel de calitate cat mai ridicat.  Dar asta este o opinie personala si subiectiva, fireste.

LE - se pot cumpara si niste boxe facute,  dar din totalul ofertei de pe piata,  putine sunt care sa merite banii.  Dar de obicei sunt cateva. Din pacate mult mai scumpe decat bugetul propus.

Editat de Shambala
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări