Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A văzut cineva în România asemenea maşini de spălat?

ctepeo

Postări Recomandate

Parintii mei au avut un Miele Deluxe de prin 1995 (Atunci a fost adus din Germania avea o problema la pompa) model ceva mai nou decat cel prezentat in primul post.

A mers muuuuulta si bine fara vreo urama de calgon sau ceva de genu pana prin 2009 cand s-au plictisit ai mei de ea si au schimbat-o (si acum le pare rau dupa ea)

Eu in prezent am tot un Miele luat tot SH si are deja 4 ani si inca nu am avut nici o pb cu ea 

Link spre comentariu

ambele masini au usa de incarcare rotunda si cu buton de apasare pe panoul masinii.

Insa sa stii ca pe ebay cam gasesti orice piesa de schimb pentru ele (s-ar putea sa coste cat nu face dar...aste e)

Editat de garcea85
eroare gramaticala
Link spre comentariu

Cea pe care au avut-o părinţii tăi cred că era de la mijlocul anilor '70. Dar au dat-o cuiva sau au dat-o la buyback?

Cea pe care o ai tu cred că e din anii '90 sau de prin 2001-2002. Modelul poate spune mai multe.

Link spre comentariu

Miele sunt cele mai fiabile si mai rezistente masini de spalat ever. Uitati-va prin magazine si daca gasiti Miele, ele sunt cele mai scumpe. Pretul spune tot. (in cazul Miele...)

Link spre comentariu

Nu, că nu am nici bani, nici loc  :92   Pe afară sunt însă oameni care fac aşa ceva. Însă îmi doresc una din asta f. veche ca a 2-a maşină de spălat. Bine, dacă nu găsesc aşa de veche, merge şi ceva mai nou... vreau una durabilă. S-o mai fi produs durabile în anii '90?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări