ctepeo Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 A văzut cineva prin România maşini de spălat aşa de vechi? Link spre comentariu
wave Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 Da,foarte multe,aduse din Germania. Am adus si eu o duba plina la vremea respectiva. Link spre comentariu
ctepeo Postat Martie 29, 2018 Autor Partajează Postat Martie 29, 2018 La vremea respectivă = acum mai mult de 20 de ani? Link spre comentariu
wave Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 Cine mai stie exact? Mult inainte de 2000 , cand lumea se inchina la orice rahat adus de afara. Pasaport am din '92. 1 Link spre comentariu
garcea85 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Parintii mei au avut un Miele Deluxe de prin 1995 (Atunci a fost adus din Germania avea o problema la pompa) model ceva mai nou decat cel prezentat in primul post. A mers muuuuulta si bine fara vreo urama de calgon sau ceva de genu pana prin 2009 cand s-au plictisit ai mei de ea si au schimbat-o (si acum le pare rau dupa ea) Eu in prezent am tot un Miele luat tot SH si are deja 4 ani si inca nu am avut nici o pb cu ea 1 Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 5, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Hubloul avea clanţă sau se deschidea prin apăsarea unui buton de pe panoul maşinii? Avea uşă pătrată? Link spre comentariu
garcea85 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 (editat) ambele masini au usa de incarcare rotunda si cu buton de apasare pe panoul masinii. Insa sa stii ca pe ebay cam gasesti orice piesa de schimb pentru ele (s-ar putea sa coste cat nu face dar...aste e) Editat Aprilie 5, 2018 de garcea85 eroare gramaticala Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 5, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2018 (editat) Arăta precum asta sau era mai nouă? Editat Aprilie 5, 2018 de ctepeo Link spre comentariu
garcea85 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Asta(asemanatoare) e cea care au avut-o parintii mei Iar pe asta o am eu acum Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 5, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Cea pe care au avut-o părinţii tăi cred că era de la mijlocul anilor '70. Dar au dat-o cuiva sau au dat-o la buyback? Cea pe care o ai tu cred că e din anii '90 sau de prin 2001-2002. Modelul poate spune mai multe. Link spre comentariu
Untold Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Miele sunt cele mai fiabile si mai rezistente masini de spalat ever. Uitati-va prin magazine si daca gasiti Miele, ele sunt cele mai scumpe. Pretul spune tot. (in cazul Miele...) Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 5, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Nu, că nu am nici bani, nici loc Pe afară sunt însă oameni care fac aşa ceva. Însă îmi doresc una din asta f. veche ca a 2-a maşină de spălat. Bine, dacă nu găsesc aşa de veche, merge şi ceva mai nou... vreau una durabilă. S-o mai fi produs durabile în anii '90? Link spre comentariu
wave Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Si ce te strambi la mine? Da, au fost destule produse durabile facute in anii '90. Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 5, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Am vrut să par un pic vesel când am zis că nu colecţionez. Link spre comentariu
Petre Marian Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Chiar azi am văzut pe mica publicitate la nemți una la oferta de cadou.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum