Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver audio PC,placa baza:FOXCONN-45GM-45CM

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Intra in Device Manager si vezi poate a mai ramas un cotor de instalat , acolo la sunet vezi daca ai ceva cu galben atunci driverul nu sa instalat corect si de acolo il poti instala , am mai patit asa la unele pc , asta cu sunetul din placa de baza

2018-03-29-1519_1.jpg

Link spre comentariu
1 hour ago, cianyika said:

cand bagi placa in slot dezactiveaza din bios pe cea de pe placa de baza

Nu stiu sa intru in Bios,si chiar daca as reusi sa intru nu m-as incumeta sa umblu sa schimb ceva pe acolo de teama sa nu agravez situatia.

Poate daca cineva doreste il rog sa ma ajute si pe mine prin Team Wiever,

Link spre comentariu

Team Wiever lucreaza doar in windows cine te ajuta nu poate sa intre in biosu de la pc-ul tau ca se deconecteaza cind se da restart

In bios chiar daca ii faci o setare aiuria nui o problema ca se poate reseta foarte usor ori scoti bateria de bios ori in bios cu load delfault si setarile revin la normal din fabrica

Link spre comentariu

Vezi că în Windows 7 au fost ceva probleme de compatibilități cu unele drivere.Și eu am întâmpinat probleme cu unele sisteme, nu reușeam să le instalez driverul de sunet, de aceea nici nu mai instalez Win 7....cu XP-ul nu erau astfel de probleme.Nu că Win 8 sau 10 ar fi niște capodopere, dar măcar cu astea nu am întâmpinat încă probleme, de obicei își detectează/instalează automat sunetul....

Editat de validae
Link spre comentariu

Asa m-am gandit si eu sa fac pana la urma,am incercat peste 10 drivere audio si pe nici unul nu se aude.

Chiar acum ma apuc ca nu dureaza mult sa instalez,este mult mai simplu fata de xp.

Link spre comentariu

cel mai bine citesti denumirea de pe circuitul de sunet si iei driverul direct de la producator. Daca e un circuit mai vechi, e putin probabil ca producatorul sa mai tina drivere pentru el, dar macar stii ce trebuie sa cauti.

Link spre comentariu
On 3/29/2018 at 3:41 PM, cianyika said:

cand bagi placa in slot dezactiveaza din bios pe cea de pe placa de baza

Va salut,ma puteti domnilor colegi sa ma ajutati si pe mine cu vreun tutorial de pe youtube sa pot face chestia aceasta?actualmente sunetul la acest pc de care vorbesc,adica si de pe care scriu acum il folosesc prin intermediul acestui stick audio.http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/placa-sunet-usb-intex-p-9181

va multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Caută manualul plăcii de bază de la producător, acolo se menționează toate procedurile, singura problemă e că trebuie să bunghești ceva engleză...

Link spre comentariu

Cunosc engleza,nu perfect dar inteleg cam totul,problema ar fi cum sa-l  caut,daca m-ati ajuta cu un linck ar fi perfect,ganditi-va ca la capitolul informatica am fost si sunt in continuare autodidact,traiasca youtube.

Link spre comentariu
On 3/29/2018 at 6:27 PM, Harhas Florin said:

Instaleaza windows 7 32biti

Am instalat de proba si tot nu merge,in plus de asta in loc sa-mi vada memoria ram la adevarata capacitate adica de 4gb o vedea de doar 2gb,adica pe jumatate,deaceea am reinstalat win7/la 64bit,cu acesta mi sa instalat automat si placa de retea si cea video,doar sunetul a ramas problema.

de aici am luat win7/64bit.https://webforpc.com/software/operating-systems/windows-7-ultimate-download-iso-32-64-bit-free/

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări