radasous Postat Iunie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2018 Au trecut 5 ore de corodare si nu este suficient. Inscriptionarile sunt deja proeminente, dar nu destul. Link spre comentariu
radasous Postat Iunie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2018 Gata coridaciunea: Link spre comentariu
radasous Postat Iulie 1, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2018 Am aplicat vopseaua fe fond a panoului, sunt straturi succesive de crom, negru, aluminiu, negru, lac. Toate straturile sunt date de la distanta, "gazat", cat sa acopere doar putin, fiecare in parte. Am odtinut si o textura interesanta, asemanatoare cu a aluminiului turnat. Dupa ce se usuca am sa rad suprafetele inscriptiilor, sa ramana alama curata. Link spre comentariu
radasous Postat Iulie 1, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2018 1 hour ago, radasous said: ... Dupa ce se usuca am sa rad suprafetele inscriptiilor, sa ramana alama curata.... Adica asa: Link spre comentariu
radasous Postat Iulie 2, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2018 Cam asa arata panoul montat preliminar, butoanele vor avea aceeasi culoare cu fondul panoului: Link spre comentariu
vlad1980 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Arata interesant iar butoanele sunt super. De unde ati procurat butoanele? Caut si eu de ceva timp si nu gasesc deloc. Multumesc Link spre comentariu
radasous Postat Iulie 2, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2018 Butoanele sunt de la adelaida, nu prea au pe stoc, am asteptat aproape doua saptamani pentru ele. Asta este descrierea lor: Buton aluminiu, diametru, 19/28.5mm, diametru ax 6.4mm, KB00050. Sunt si alte dimensiuni in liste, exista si pe negru, dar cum am spus, doar teoretic, stocul e cam 0. Link spre comentariu
radasous Postat Iulie 5, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2018 Cele doua transformatoare de iesire Indel sunt pe cale de a fi promovate pe post de cal de bataie la un proiect absolut traznit si vor fi inlocuite cu ceva, ceva-urile fabricate de @dvb custom din poza atasata. Unul din motive este acela ca, indel-urile nu se asorteaza cu droselele fabricate tot de dvb . Apropos de drosele, componenta alternativa dupa redresare si filtrare este de 19mV. Transformatoarele de iesire au si ele niste caracteristici constructive muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult peste indel. Asta inseamna ca vor urma alte masuratori si cateva mici modificari la psf. Link spre comentariu
radasous Postat Iulie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2018 Au sosit transformatoarele de iesire fabricate de @dvb si am montat unul din ele. Pentru a echilibra cat de cat cele doua canale, am redus nfb-ul pe canalul cu traf dvb. Momentan este montat oarecum improvizat pentru teste, sa vad la ce varianta de conectare raman intrucat primarul are prize pentru UL la 25% si la 50%, secundarul are 4 infasurari ce pot fi combinate destul de interesant. Ca idee, la 100Hz, inductanta AA este 46H, pe combinatia de iesiri ce da 8 ohm cu Raa 4k sunt 0.3H. Am facut o simulare comparativa in ltspice, am ales un nivel de semnal de intrare pentru care se obtin niveluri de iesire identice si fara clipping la 1000Hz, apoi am aplicat semnal de 1kHz cu acelasi nivel si...mai jos se vede diferenta. Link spre comentariu
radasous Postat Iulie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2018 In afara de faptul ca sinusoidele sunt batute de vantul de la vest (asta a fost observata de @simson si la masuratori reale), sunt diferente majore la THD: cu traf dvb: Total Harmonic Distortion: 2.234572%(2.234783%) cu traf indel: Total Harmonic Distortion: 14.026617%(14.031508%) Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Vorba cuiva,chinezarii indel-urile astea! Bani dati degeaba ! Link spre comentariu
radasous Postat Iulie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2018 Nu sunt degeaba, mi-am facut damblaua cu ele. Si nu sunt chiar asa prostovane, nu cred ca asculta cineva sinusoide la 10kHz. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Și ăștia tot chinezării au în ofertă , dar la bani grei : https://www.mercurymagnetics.com/pages/mainframe.htm#catalog/index.htm Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 (editat) Damblaua poate ,da la 300 lei o bucata e cam mult pentru ce ofera ,distorsiuni 14 la suta pe pp !? Conteaza si ce chinezarii sunt alea intradevar calitate astea de asta sunt discriminate cu "chinezarii" in sens negativ! Editat Iulie 6, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
radasous Postat Iulie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2018 Nu este 300 bucata, ci foarte putin peste 100. Cei 14% sunt la 10kHz si putere aproape de maxim. La 1kHz este 2% pentru aceeasi putere de iesire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum