Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpăr transformatoare de cadre și SE de la aparatură cu tuburi

BibanuBibi

Postări Recomandate

Cumpăr transformatoare de cadre (de la televizoarele cu tuburi), cumpăr transformatoare de ieșire recuperate din aparate de radio cu tuburi, condiția este să aibă sisteme de prindere, nu ma interesează cele care au fost lipite pe cablaj imprimat, cum sunt cele de la radio Traviata. 

Le folosesc ca șocuri de filtraj. 

Aștept oferte pe privat. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BibanuBibi

5

• cosmin YO9ICC

2

• George

1

• wave

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

BibanuBibi doreste transformatoare de cadre de la televizoare cu tuburi si transformatoare de iesire de la aparate de radio, nu transformatoare de retea.

Link spre comentariu

Acum am inteles; vreti niste transformatoare de iesire sau de cadre "pentru ca au intrefier" si sa le folositi ca atare, fara interventii in bobinaj... Trebuie totusi sa va ganditi ce vreti sa alimentati, pentru ca aceste transformatoare au sarma cu un diametru mic pe infasurarea cu multe spire, cel mult 0,15mm. Pentru un soc intr-o sursa care debiteaza maxim 50mA sunt OK, dar nu veti putea alimenta decat un amplificator stereo micut pentru casti sau cel mult un amplificator SE mono (un singur canal).  

Link spre comentariu
Acum 14 ore, cosmin YO9ICC a spus:

Acum am inteles; vreti niste transformatoare de iesire sau de cadre "pentru ca au intrefier" si sa le folositi ca atare, fara interventii in bobinaj... Trebuie totusi sa va ganditi ce vreti sa alimentati, pentru ca aceste transformatoare au sarma cu un diametru mic pe infasurarea cu multe spire, cel mult 0,15mm. Pentru un soc intr-o sursa care debiteaza maxim 50mA sunt OK, dar nu veti putea alimenta decat un amplificator stereo micut pentru casti sau cel mult un amplificator SE mono (un singur canal).  

Pentru asemenea aparate am nevoie de șocuri, ai intuit bine..... 

"socul" din imagine este un traf de ieșire de la un SE cu ECL82

IMG_20180314_190306.jpg

Link spre comentariu

Am niste socuri rusesti la care cunosc datele de catalog, daca imi spui ce valori ale inductantei si curentului iti sunt necesare verific daca am ce iti trebuie. Au sistem de prindere.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, mojnost a spus:

Am niste socuri rusesti la care cunosc datele de catalog, daca imi spui ce valori ale inductantei si curentului iti sunt necesare verific daca am ce iti trebuie. Au sistem de prindere.

Salut 

Daca au minim 5H, 40...50mA, 100hz, sunt ok. 

Îmi poți trimite poze pe mail? 

[email protected] 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări