costy Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 e in stare de functionare si se da fara incarcator si fara hdd 3gb ram procesor t7500 video dedicat hd2600 Carcasa e cam praf ,plasticul a devenit casant, am reparat cat de cat sa se deschida si inchida capacul dar trebuie avut grija la capitorul asta bateria e praf Doar bucuresti si evident nu ma deplasez decat pana la maxim metrou lujerului Link spre comentariu
tavipop Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 (editat) Buna dimineata! Astazi a sosit, in sfarsit, laptopul de la dvs, nu am avut timp de proba! Va multumesc pentru gestul deosebit si va tin la current cu etapele de restaurare a acestuia! O zi placuta in continuare! Revin cu rugamintea de a-mi furniza un cont pentru a va recompensa intr-un fel! Multumesc pentru gestul dvs! Editat Aprilie 12, 2018 de tavipop Link spre comentariu
stereobit Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Un free UP din partea mea. Am avut placerea sa il cunosc pe costy. - o persoana cu bun simt, flexibila si de incredere. Descrierea produselor pe care le vinde sau doneaza este conforma cu realitatea. Numai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate