Administratori Badman Postat Martie 28, 2018 Administratori Partajează Postat Martie 28, 2018 Chinezoaicelor le plac cantecele in Romana, cred ca am gasit 50 de video pe aceasta melodie Link spre comentariu
validae Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 Era o nebunie printre japonezi și cu melodiile fostului ,,O-Zone,, și cu melodia ,,Fată verde,, a grupului Phoenix... Link spre comentariu
draku Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 he he "Numa Dance" (=Dragostea din tei) in Japonia mare nebunie.... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Buna Inca din epoca "de aur" a fost "Isao Tomita" care a "prelucrat" o hore romaneasca. Hora staccato. Spre surprinderea mea,mi-a placut. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 8, 2018 Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 (editat) Si Yanni ( ma rog , Samuel Yervinian , cel mai bun violonist de la show - ul lui ... ) a tras cu urechea la " Ciocarlia " noastra ... ma rog , a preluat pasaje bine cosmetizate , dar pentru cunoscatori nu sant dubii ... a " rupt " Vegas - ul ! Tot " la culoare " ... Editat Noiembrie 8, 2018 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 8, 2018 Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 Si inca o interpretare de valoare (zic eu)....de la 1:38 la 1:45, desi tot concertul este de exceptie. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 8, 2018 Partajează Postat Noiembrie 8, 2018 13 hours ago, -Atlas- said: Inca din epoca "de aur" a fost "Isao Tomita" care a "prelucrat" o hore romaneasca. Hora staccato. Spre surprinderea mea,mi-a placut. Emerson Lake & Palmer, albumul Trilogy, 1972, piesa "Hoedown" este inspirata dupa folclor romanesc. https://www.rollingstone.com/music/music-lists/emerson-lake-and-palmer-10-essential-songs-80360/hoedown-1972-24996/ : "Keith Emerson began work on the piece after returning from a classical festival in Romania, so East European elements find their way into his rollicking organ and Moog arrangement alongside American folk tunes like "Shortnin' Bread" and "Turkey in the Straw". Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 9, 2018 Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 On 11/8/2018 at 11:12 AM, Traian B said: Emerson Lake & Palmer, albumul Trilogy, 1972, piesa "Hoedown" este inspirata dupa folclor romanesc. https://www.rollingstone.com/music/music-lists/emerson-lake-and-palmer-10-essential-songs-80360/hoedown-1972-24996/ : "Keith Emerson began work on the piece after returning from a classical festival in Romania, so East European elements find their way into his rollicking organ and Moog arrangement alongside American folk tunes like "Shortnin' Bread" and "Turkey in the Straw". Da! Asa este, ma bucur ca am fost contemporan cu Emerson Lake & Palmer. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 18, 2018 Partajează Postat Noiembrie 18, 2018 Pink Martini (with singer Storm Large) - Până când nu te iubeam " A live performance from Edgefield, near Portland OR, on August 2, 2013, of a song on our brand new studio album, GET HAPPY, which was released on September 24! " In traducere libera: americani cantand romaneste... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum