Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ati purtat bască....sau ce vă mai amintiți din copilărie ?

Postări Recomandate

Serios ?? Chiar ieri mi se pare ca s-a deschis aici un topic in care cineva se plangea cat de naspa e sa fii insurat, cu nevasta. E ca in bancul ala...

Mă întreba ieri un coleg de liceu:
- Nu te îngrijorează faptul că, la vârsta ta, prietenii tăi sunt deja căsătoriti si au si copii ?
- Ba da, dar nu pot să-i mai ajut cu nimic !

Asa ca nu-mi mai plangeti voi de mila, ca eu o duc mult mai bine asa singur... Pot sa ma uit la pron cat vreau, nu ma trage nimeni la raspundere pentru nimic.

Sint si cazuri exceptionale in care cei doi se potrivesc la perfect, dar astea sint rare. Majoritatea romanilor insurati regreta in sinea lor...

Link spre comentariu

Eu urmaresc cu incantare topicul . Mai ales ca e prezenta o alta zona geografica a tarii ( decat cea in care am trait majoritatea timpului ) , chestii pe care n - as fi avut de unde sa le aflu . Amintiri ... , avem cu totii . Mai multe sau mai putine , placute sau nu ... asa (cred) e omeneste !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Salutare prieteni!

Sa nu credeti ca am renuntat la a mai scrie! Momentan am niste probleme,mai precis, urmeaza sa ma mut in noua casa. Si cum mai toti stiti, ce inseamna sa te muti,este o adevarata brambureala. Pina acum am primit ''marfa'' de trei ori. Urmeaza ca miine sa-mi mai vina un transport. Dupa, urmeaza sa-mi mai vina inca un mic transport si cu asta am incheiat. Cind o sa am timp suficient sa respir,o sa ma apuc de scris. Deocamdata prioritatile sint altele.

O seara palcuta tuturor!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări