Blacksmith Postat Noiembrie 6, 2018 Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Detectez cumva o oarecare invidie pe colectia mea de pron ? Puneti fiecare cate 10 lei in cont si v-o arat... Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Asa-i ca tie nu-ti convenea caterinca in topicele deschise de tine? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Serios ?? Chiar ieri mi se pare ca s-a deschis aici un topic in care cineva se plangea cat de naspa e sa fii insurat, cu nevasta. E ca in bancul ala... Quote Mă întreba ieri un coleg de liceu: - Nu te îngrijorează faptul că, la vârsta ta, prietenii tăi sunt deja căsătoriti si au si copii ? - Ba da, dar nu pot să-i mai ajut cu nimic ! Asa ca nu-mi mai plangeti voi de mila, ca eu o duc mult mai bine asa singur... Pot sa ma uit la pron cat vreau, nu ma trage nimeni la raspundere pentru nimic. Sint si cazuri exceptionale in care cei doi se potrivesc la perfect, dar astea sint rare. Majoritatea romanilor insurati regreta in sinea lor... Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Au ales raul mai mic . Si da , exista cazuri ideale . Aproape ... , eu ma bucur de asa ceva . De zeci de ani . Daca e sa fiu sincer , nemeritat ... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Nu se pune virgula dupa trei puncte, doar daca vrei sa-ti bati joc de cei carora te adresezi. Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Acum 10 minute, gauss a spus: .... eu ma bucur de asa ceva . De zeci de ani . Daca e sa fiu sincer , nemeritat ... Idem! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 (editat) Eu urmaresc cu incantare topicul . Mai ales ca e prezenta o alta zona geografica a tarii ( decat cea in care am trait majoritatea timpului ) , chestii pe care n - as fi avut de unde sa le aflu . Amintiri ... , avem cu totii . Mai multe sau mai putine , placute sau nu ... asa (cred) e omeneste ! Editat Noiembrie 7, 2018 de gauss Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 3 hours ago, Giuseppe Bagarella said: ... Majoritatea romanilor insurati regreta in sinea lor... Iara`s in minoritate... @ GEO 53 BN ziua inca nu`i gata, asteptam! P.S. Ai fost vinator ce naiba, stii vorba : ciini latra ursul bese! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 !?!?!? !?!!!? Ce fel de iepure domestic sau salbatic? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Eu, tot ce imi mai amintesc din copilarie e ca am purtat basca.... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 7, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 (editat) Salutare prieteni! Sa nu credeti ca am renuntat la a mai scrie! Momentan am niste probleme,mai precis, urmeaza sa ma mut in noua casa. Si cum mai toti stiti, ce inseamna sa te muti,este o adevarata brambureala. Pina acum am primit ''marfa'' de trei ori. Urmeaza ca miine sa-mi mai vina un transport. Dupa, urmeaza sa-mi mai vina inca un mic transport si cu asta am incheiat. Cind o sa am timp suficient sa respir,o sa ma apuc de scris. Deocamdata prioritatile sint altele. O seara palcuta tuturor! Editat Noiembrie 7, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Blacksmith Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Ok, cand scoti cartea "Amintiri din copilarie" sa postezi aici. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Pai daca copacul nu era inclinat cumva, cum a urcat in urechi cum? Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 O fi stat acolo de cand era copacul mic... Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 (editat) Like big like @doru3160, au crescut împreună simbioza ce mai! Editat Noiembrie 7, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate