Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ati purtat bască....sau ce vă mai amintiți din copilărie ?

Postări Recomandate

Ca de obicei, se fac confuzii. Vasile, nu toti bugetarii au privilegii, ba cei mai multi sint amarasteni. Nu compara parlamentarii, bugetari, de, cu amploiatii de pe la posta sau medicii, de exemplu.

Link spre comentariu
1 minute ago, icar said:

Ca de obicei, se fac confuzii. Vasile, nu toti bugetarii au privilegii, ba cei mai multi sint amarasteni. Nu compara parlamentarii, bugetari, de, cu amploiatii de pe la posta sau medicii, de exemplu.

Medicii sunt amarasteni???:qetrwe

Link spre comentariu
Acum 1 oră, dan cod a spus:

Da. Ce arma? Alții muncesc de se spetesc și au pensie de 1000 lei. 

Pai nu ai spus ca a lucrat in politie?

De ce tu, si altii, vrei sa traiesti intr-o tara cu politisti prost platiti? Ai de gind sa traiesti din furat?

Acum 2 ore, BRANCA a spus:

D2134.Lasa Europa,suntem in RO.Mai bine ziceai "dupa 25 de ani de tocat frunza la caini"!Ca tot poarta pistolul degeaba...Pai avem noi infractori periculosi?

De ce sa las Europa? Nu suntem in Europa? RO nu e parte a Europei asa cum MH e parte a RO?

Poate ca politistii de la noi isi fac treaba mai bine si de aia nu avem infractori periculosi ca in Serbia sau Rusia. Te-ai gindit la asta?

Link spre comentariu
  • Administratori

Intrebati pe cei din Mexic ce inseamna sa existe politisti prost platiti... pun pariu ca multi ar pune problema altfel cand s-ar teme sa iasa din casa. Un politist ar trebui dupa parerea mea sa aiba un salariu mai mare decat un primar de sat cu 500 gospodarii

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Vasile a spus:

in schimb cunost cativa purtatori de hartii pe la diverse ministere care au 1500 EURO salar NET si au facultate la ff la cine stie ce universitati obscure

Domnule, la aia li se rupe de pensie si probabil de salariu ala.

Nu sintem in zona aia de interes...

Link spre comentariu
Acum 3 ore, d2134 a spus:

De ce tu, si altii, vrei sa traiesti intr-o tara cu politisti prost platiti? Ai de gind sa traiesti din furat?

De parca nu trec TIR-uri pline de lemne pe sub nasul lor, de au rămas munții goi, de atâta pază ce asigura polițiștii foarte bine plătiți. E tara în care se fura orice și oricât, cu polițiști foarte bine plătiți. Dacă i-am plăti normal, nu cred ca s-ar fura mai mult decât acum, și da, unii trăiesc ca niște nababi numai din furat, de bine ce ne apară polițiștii bine plătiți. Sa mai amintim de cardasiile cu clanurile mafiote pt trafic de persoane, droguri sau arme? Crezi ca toate astea ar fi posibile fără o politie compromisă? 

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Dle @GEO 53 BN, n-a fost intentia mea sa va supar. M-ati citat de 2 ori, deci ati fost deranjat. Repet, nu fiti suparat.

O sa reformulez: data viitoare, pentru linistea dvs, aratati organului prost crescut (nu tu buna ziua, ma numesc X, va rog sa prezentati actele, etc) ceea ce va cere si continuati-va viata. 

Ma intreb, daca primarul era ruda cu organul, si va primea cu sictir si marş de aici, care va mai era satisfactia? Nu veti reusi dvs sa civilizati lumea. Iar in fata legii, tot dvs erati in culpa pentru obstructionarea activitatii organului. My 2 cents, cum zice francezul. 

Legat de plimbat si uitat la case... fiti mereu discret si incercati sa nu va holbati prea mult. Ganditi-va la cei care le locuiesc. Daca in fiecare zi trec oamenii si se holbeaza in curtea dvs, bine va este? 

Multa sanatate si continuati sa postati! 

Editat de Mircea
Link spre comentariu
2 hours ago, Mircea said:

O sa reformulez: data viitoare, pentru linistea dvs, aratati organului prost crescut (nu tu buna ziua, ma numesc X, va rog sa prezentati actele, etc) ceea ce va cere si continuati-va viata. 

Iar in fata legii, tot dvs erati in culpa pentru obstructionarea activitatii organului. My 2 cents, cum zice francezul. 

Legat de plimbat si uitat la case... fiti mereu discret si incercati sa nu va holbati prea mult. Ganditi-va la cei care le locuiesc. Daca in fiecare zi trec oamenii si se holbeaza in curtea dvs, bine va este? 

La sud de tine:

Deci poti chiar sa si filmezi cu drona sediul politiei si nici un politist nu are voie sa iti ceara sa te identifici. Da cum am zis: unii in uniforma cred ca au 4 perechi de bile!

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 14 ore, Mircea a spus:

Dle @GEO 53 BN, n-a fost intentia mea sa va supar. M-ati citat de 2 ori, deci ati fost deranjat. Repet, nu fiti suparat.

.....................................................................................................

Salut colegu' @Mircea!

Sa stii ca nu m-am suparat chiar asa de tare, cum ai crezut! La inceput am fost un pic nervos, dupa care mi-a zis ca nu merita sa ma enervez, chiar din orice! De felul meu sint destul de calm, mai ales acuma la cind ma pregatesc(din timp) sa devin septuagenar. Daca inainte eram destul de artagos, citeodata coleric, acum, odata cu inaintarea in virsta, am devenit cu mult mai calm, decit inainte. Cit am fost activ (profesional) am avut de-aface cu tot felul felul de oameni, de multe ori sarindu-mi ''mustarul''. Dupa ce m-am pensionat, neavind probleme(profesionale)ca si inainte, am inceput sa fiu din ce in ce mai calm!

Deh! Odata cu inaintarea in virsta, omul devine din ce in ce mai intelept si totodata , mai calm! Ce ma supara cel mai tare, e ca imbatrinesc, cu toate ca nu simt asta! Batrinetea e perfida! Vine fara sa-ti dai seama! Doar cind te uiti in oglinda si vezi pungile de sub ochi, parul alb,din ce in ce mai rar, ridurile, petele maronii care apar pe cap, abia atunci iti dai seama ca  ca ai imbatrinit si ca nu mai esti ce-ai fost odata!  Gata cu ''filozofia''!

Inca odata imi cer scuze, pentru ca am cam ''sarit''gardul!

Sarbatori fericite si linistite!

Link spre comentariu
Acum 3 minute, GEO 53 BN a spus:

Salut colegu' @Mircea!

Sa stii ca nu m-am suparat chiar asa de tare, cum ai crezut! La inceput am fost un pic nervos, dupa care mi-a zis ca nu merita sa ma enervez, chiar din orice! De felul meu sint destul de calm, mai ales acuma la cind ma pregatesc(din timp) sa devin septuagenar. Daca inainte eram destul de artagos, citeodata coleric, acum, odata cu inaintarea in virsta, am devenit cu mult mai calm, decit inainte. Cit am fost activ (profesional) am avut de-aface cu tot felul felul de oameni, de multe ori sarindu-mi ''mustarul''. Dupa ce m-am pensionat, neavind probleme(profesionale)ca si inainte, am inceput sa fiu din ce in ce mai calm!

Deh! Odata cu inaintarea in virsta, omul devine din ce in ce mai intelept si totodata , mai calm! Ce ma supara cel mai tare, e ca imbatrinesc, cu toate ca nu simt asta! Batrinetea e perfida! Vine fara sa-ti dai seama! Doar cind te uiti in oglinda si vezi pungile de sub ochi, parul alb,din ce in ce mai rar, ridurile, petele maronii care apar pe cap, abia atunci iti dai seama ca  ca ai imbatrinit si ca nu mai esti ce-ai fost odata!  Gata cu ''filozofia''!

Inca odata imi cer scuze, pentru ca am cam ''sarit''gardul!

Sarbatori fericite si linistite!  Sarbatori fericite si linistite tuturor celor care-mi urmaresc, ''activitatea''! :95

Link spre comentariu

Don Geo.Suntem la capitolul..."pusca si cureaua lata"!...Cum ne zicea o colega de facultate:"urasc sa fiu batrana"!Si-a mai tras acu vreo 2-3 ani cateva mici operatii estetice la pleoape...Nu-i placea cum se vedeau cazute.

Aspectul ca aspectul don Geo dar ne omoara scartaitul "caroseriei"...Si,la multi,bolile fara numar...

Am avut un coleg de faculta ce a facut liceul in Copsa Mica.Din clasa lui,in urma cu 4 ani,nu m-ai traiau nici jumatate.Probabil din cauza poluarii locale.A murit si el.Avea probleme cu controlul muschilor,il lasau picioarele.S-a cautat la toti doctorii,a facut o multime de tratamente,fara rezultat.Niciunul din medici nu a reusit sa-i depisteze cauza bolii!

Mai luna asta i s-a dus si sotia.Cred ca de suparare...

Iti ziceam de boli.Aproape nu e persoana sarita de 70 de ani care sa nu ia ceva pastile.Daca zic astia ca speranta de viata in RO e de cca 75 de ani...Mai rau e de cei care au afectiuni cu dureri mari.Pe care trebuie sa le duca ani si ani...

Sa le lasam pe astea.Se sfarseste anul si..."intinerim"!Iti doresc si eu sarbatori fericite si sanatate!

Link spre comentariu
Acum 15 minute, BRANCA a spus:

.................................................................................................................................

Sa le lasam pe astea.Se sfarseste anul si..."intinerim"!Iti doresc si eu sarbatori fericite si sanatate!

Salut colegu' @BRANCA!

Ce sa zic! Chiar nu ma simt batrin , doar cind ma barbieresc vad semnele specifice batrinetii! N-avem ce face! Batrinetea vine pe furis, fara sa ne dam seama! Pe de alta parte nu putem trai  o vesnicie! Odata si odata va veni si vremea cind vom face loc tinerilor, noi, batrinii, ducindu-ne la cele vesnice!

Pe de alta parte ''Doamna'' cu coasa e cam perfida! Vine pe furis fara sa ne avertizeze! Poate ca e mai bine asa!

Hai sa vorbim doar despre lucruri  frumoase!

La multi ani cu sanatate si cu bucurii ! Sarbatori fericite tie si familiei tale!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, BRANCA a spus:

Mai rau e de cei care au afectiuni cu dureri mari.Pe care trebuie sa le duca ani si ani...

Cu ani în urma, un coleg mai în vârsta, care tocmai trecuse cu bine de un cancer de colon descoperit întâmplator, mi-a spus cam asa: Daca esti trecut de 50 si te trezesti dimineata si te doare pe ici pe colo, apoi sa stii ca asta-i bine; e semn ca înca traiesti.

Sarbatori fericite si la multi ani cu sanatate la toata lumea!

Link spre comentariu
Acum 2 minute, franzm a spus:

..................................................................................................................

Daca esti trecut de 50 si te trezesti dimineata si te doare pe ici pe colo, apoi sa stii ca asta-i bine; e semn ca înca traiesti.

...............................................................................

La noi, circula o vorba, care spune ca daca, fiind batrin, dimineata cind te trezesti, fara sa ta doara nimic, ai toate sansele sa fi murit!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări