BRANCA Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Don Geo.Aia zbiara tampenii,da' restul chiar daca vorbesc normal tot peste 90% tampenii sau minciuni spun! Am o parere proasta si de Catzu de la finante.Aseara am aflat cu surprindere ca ar fi girat,controlat de BNR.Asa sa fie oare?Oricum nimeni nu vrea sa prezinte situatia banilor imprumutati in RO anul asta!Asa ca ma distreaza cand aud unii ca vor guverna transparent!Mai avem un drum lung spre tipicul european... Nu-mi dau seama ce-i asa greu sa faci o lista cu cheltuielile facute.Cum zicea Caragiale:"tradare sa fie,da' sa sa stim si noi"... Link spre comentariu
puriu Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 1 oră în urmă, BRANCA a spus: Tuns la zero un baiat sau doi Pana in ultimul trimestru de liceu toti baietii eram cu capu-n fundul gol. Dupa facultate toti baietii apti faceam o scoala de ofiteri in rezerva si eram cu capul la fel. Ieseam sublocotenenti, iar cei care faceau concentrari mai capatau grade. La mobilizare trebuia sa comandam cel putin un pluton. Mai stiu si acum sa dau un ordin de lupta. Este un discurs lung ce incepe cu situatia inamicului si se termina cu inlocuitorul meu la comanda (daca Doamne-fereste). Link spre comentariu
Alphsoo Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Mai devreme se vorbea de matele chinezesti. Din cate stiu ei nu se joaca cu mancarea, tin minte ca in trecut au avut un scandal mare cu lapte contrafacut, s-a lasat cu decapitari atunci, la ei pedeapsa cu moartea inca se aplica. Legat de agricultura chinezeasca ei sunt la cu totul alt nivel fata de noi: (619) Drone spraying: The future of China’s agricultural modernization - YouTube Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Dupa absolvirea liceului, am incercat la Institutul Politehnic din Cluj. Am cazut cu citeva puncte sub barem. Drept urmare am fost luat la ''oaste'', la infanterie(pifani). Inainte de incorporare, am fost selectionati (9 insi)pentru CMJ(Centrul Militar Judetean Salaj). Dupa perioada de instructie de 60 de zile, unde am mincat instructie de ne-au sarit capacele, am fost trimisi la CMJ fiind incadrati ca furieri. Dupa ce am trecut in rezerva si m-am casatorit, am fost convocati (eu si citiva baieti)la Unitatea Militara din Bistrita, unde am facut cursuri (dupa masa) timp de citeva saptamini bune. La terminarea cursurilor am primit un nou livret militar in care era specificata noua specialitate si anume Maistru Militar, specialitatea, Auto si tractoare. Link spre comentariu
puriu Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Am avut un sef care a ajuns capitan-locotenent de marina in rezerva. Putea sa comande o nava ceva mai mica. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 17 hours ago, BRANCA said: Colac peste pupaza Trumpino a interzis exportul de vaccin pana nu se acopera America!! Daca Romania dezvolta un vaccin local, banuiesc ca erai dintre cei care manifestau in fata guvernului sa se faca productia juma-juma cu populatia Pakistanului? Ma indoiesc, cata vreme ce tot trambitezi este ca tu astepti vaccinul, fiind "la risc". La risc sunt aia din spitale, din magazine de mancare, nu bosorogii care pot sta in casa cateva luni. Nu ii obliga nimeni sa umple parcurile si tramvaiele la ora cand oamenii se duc la munca. Ipocrizia nu e o calitate, oricum este justificata. Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 4 hours ago, puriu said: Am avut un sef care a ajuns capitan-locotenent de marina in rezerva. Putea sa comande o nava ceva mai mica. Bag seama ca tu vii din negura vremii ca multe lucruri noi aflu de la tine . Cand am facut eu armata deja nu mai era nici gradul de locotenent major, de capitan-locotenent este prima data in viata cand aud. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Acum 13 minute, merck a spus: ......................................................................................................... Cand am facut eu armata deja nu mai era nici gradul de locotenent major, de capitan-locotenent este prima data in viata cand aud. Nu trebuie sa te miri deloc ! Incepind de la 1 ianuarie 2007, serviciul militar nu mai era obligatoriu. Nici fiul meu nu a prins armata , pe atunci fiind inca student in ultimul an. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Acum 2 minute, GEO 53 BN a spus: Nu trebuie sa te miri deloc ! Incepind de la 1 ianuarie 2007, serviciul militar nu mai era obligatoriu. Nici fiul meu nu a prins armata , pe atunci fiind inca student in ultimul an. Pe vremea mea, serviciul militar era de 1an si patru luni. Cei care am fost furieri la centrul militar, armata ne-a fost prelungita cu doua luni! Abia dupa aceea am fost trecuti in rezerva ! Ce-i drept e ca, in arcea perioada, nimeni nu ne avea grija! Dimineata ne sculam pe la ora 7 si dupa ce mincam, intram in birouri si ne apucam de lucru . Dupa masa mai lucram inca vreo 2-3 ore, dupa care, program de voie. Nu faceam de garda, nu mergeam dupa mincare la unitatea militara, nu faceam curatenie. In birourile unde lucram, numai ofiterii , aveau acces! Practic eram considerati , rezervisti ! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Pe vremea mea, cam toata lumea facea doua luni in plus chiar daca nu erau furieri la centrul militar! 1 oră în urmă, merck a spus: de capitan-locotenent este prima data in viata cand aud. nici eu nu cred ca exista acest grad, poate capitan (locotenent) comandor! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Acum 11 minute, Marele Savant a spus: Pe vremea mea, cam toata lumea facea doua luni in plus chiar daca nu erau furieri la centrul militar! .............................................................. Pesemne ca in cele doua luni, ati facut munci agricole. Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 (editat) Si eu stiu ca pe vremea lui ceasca era 9 luni pentru militarii cu termen redus (cei care reuseau sa intre la facultate) si 1 an si 6 luni pentru militarii la termen. Nu stiu insa daca avea vreo legatura cu participarea soldatilor la lucrarile agricole. 1 hour ago, GEO 53 BN said: Incepind de la 1 ianuarie 2007, serviciul militar nu mai era obligatoriu. Nici fiul meu nu a prins armata , pe atunci fiind inca student in ultimul an. Bravo lui! Era o pierdere de timp armata de 6 luni dupa terminarea facultatii. Stii ce se spune: cine face armata ... este barbat! Cine nu o face ... este barbat destept! Deci daca eu am facut-o .... nu sunt destept! Editat Decembrie 10, 2020 de merck Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 (editat) Era un an si 4luni in termen , care trebuia sa se ,,libereze'' in august prindea muncile agricole si mai stateau 2 luni ... Asta prin ''83/85 ... Editat Decembrie 10, 2020 de dan-a2 Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Aici totul se interpreteaza aiurea!Am sesizat interdictia exportului de vaccin de la americani si,hop,nu e in regula!Pai eu imi pun problema,ca si altii,cum si cand ajunge la noi vaccinul in conditiile astea...Ca vad englezii facand vaccinul lui Pfizer si nu al de la Zeneca!Ba parca si evreii fac tot de la Pfizer. Si vad ca,in sfarsit,se trezesc si europenii cu producerea semiconductorilor.Se anunta un plan de relansare tehnologica in UE.Dupa ce aproape toate firmele mari europene ori fusesera puse pe butuci,ori inghitite de americani.Mi-aduc aminte numai de Siemens care a fost "halit" de Infineon.Cam greu acuma sa recuperam... Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 (editat) 10 minutes ago, BRANCA said: Aici totul se interpreteaza aiurea!Am sesizat interdictia exportului de vaccin de la americani si,hop,nu e in regula!Pai eu imi pun problema,ca si altii,cum si cand ajunge la noi vaccinul in conditiile astea...Ca vad englezii facand vaccinul lui Pfizer si nu al de la Zeneca!Ba parca si evreii fac tot de la Pfizer. Pai intreab-o pe tanti avocat Diana Iovanovici Şoşoacă . Daca romanii si multi din UE sunt contra vacinului ce rost are sa stricam orzul pe gaste? Cand lumea este foarte reticenta nu e bine sa fortezi! Ca sa nu se faca de cacat, UE a cerut americanilor sa declare ca interzic exportul vaccinului . UK, Israelul si parca si Arabia Saudita nu au asa multi influenceri (agarici) antivaccin si primesc contra cost vaccin fara probleme. Editat Decembrie 10, 2020 de merck Link spre comentariu
Postări Recomandate