Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ati purtat bască....sau ce vă mai amintiți din copilărie ?

Postări Recomandate

Hai sa nu comparam mere cu pere. 

Acum 15 ore, rinaldoparaipan a spus:

Eu am fosa de 10 mc folosita preponderent doar vara-casa de vacanta.4 persoane.

Și apoi mai e un aspect... dacă un vecin e deranjat de exfiltratiile tale, îți vine inspectorul de mediu și pe lângă amenda, te mai și obliga sa etansezi fosa. 

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 1 minut, GEO 53 BN a spus:

Si noi folosim apa doar imbuteliata, atit pentru baut cit si pentru preparat mincare. Apa  pentru baie , spalat rufe , o luam dintr-o fintina forata in spatele casei, la circa 40m adincime.  Pentru a aduce apa la suprafata avem un hidrofor.  Se vorbeste ca in circa 2-3 ani,  localitatile Ghiroda, Remetea Mare,Bucovat, inclusiv noi care locuim in cele doua complexe de duplexuri de  la iesirea din Remetea Mare, vor beneficia de apa potabila, adusa prin conducte, de la reteaua da apa potabila a Timisoarei. Se mai povesteste  in viitorul nu prea indepartat, Remetea mare,primul sir de duplexuri si al doilea  sir, de duplexuri perpendiculare  pe sosea aproape de intrarea in Bucovat,  vor fi racordate la reteaua de canalizare. Ceva adevar exista, pentru ca in zona se construieste intens. Acum cit adevar si poveste exista in toata tereaba,  e greu de spus!

Deocamdata ne multumim cu ce avem!

Link spre comentariu

In toata tara budele infecteaza panza de apa freatica.Inclusiv in zoneĺe cu case noi unde fosele septice nu sunt etanse.

Am facut mai demult analiza la vreo 5 fantani din satul unde avem casa.O singura fantana nu avea azotiti!In conditiile in care sub pamantul fertil,nu mai gros de 0,7-1m,este argila tare ca piatra.La camp,unde pamantul neargilos atinge si cativa metri e mult mai rau cu infiltratiile.

Vad ca la Bucuresti cu toate masurile luate covidul "zburda" rau de tot.Are cineva curajul sa puna de-o carantina?!Mira'm-as...acu de sarbatori...

Link spre comentariu
Acum 12 ore, BRANCA a spus:

..........................................................................................

Vad ca la Bucuresti cu toate masurile luate covidul "zburda" rau de tot.Are cineva curajul sa puna de-o carantina?!Mira'm-as...acu de sarbatori...

Inconstienti au fost si vor fi cit va fi lumea. Degeaba le spui ''berbecilor'' sa poarte masca si sa pastreze distanta sociala!

Ii doare exact in cot, ca sa nu zic altundeva! Colac peste pupaza, vine si ''nebuna'' de  Șoșoaca  sa agite si mai mult apele si asa destul de tulburi! De multe ori stau si ma-ntreb, cit va mai trece  pina cind in Romania va intra pe un fagas normal! Pina cind generatia , noastra nu va disparea in totalitate, lucrurile vor merge la fel. Sper ca, generatia care va veni sa fie-n stare sa puna lucrurile la punct.

Link spre comentariu

Cum se explica, ca in toate tarile democrate, legile sint respectate ''ad literam'', fara sa fie comentate? La noi totul se face pe dos, totul se interpreteaza dupa bunul plac al fiecaruia!

Vai de p....la noastra!

Link spre comentariu

Pt ca la noi, in loc de respectarea legii, troneaza maria sa, spaga. Daca scapam de spaga, intram usor, usor in normalitate. Pana atunci, putem sa le dam la magistrati sau doctori (si nu numai), salarii cat casa...generatia asta, are spaga in gene, nu se mai poate face nimic sa-i schimbi ADN-ul.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
6 minutes ago, doru3160 said:

generatia asta, are spaga in gene, nu se mai poate face nimic sa-i schimbi ADN-ul.

Pai unii (inclusiv popii) zic ca vaccinurile de la Pfizer si Moderna schimba ADN-ul!!! Deci poate avem o sansa! :57

Editat de merck
Link spre comentariu

Generaţia ce vine primeşte educaţie (sau nu) de la cea veche.Mentalitatea se mai schimbă uneori pe la cei care ajung prin ţări mai civilizate, dar aceia nu pot face o ,,imunizare de grup,, din păcate, transmit obiceiurile de acolo doar copiilor lor.Care copii le pot păstra sau nu, trăind printre cei obişnuiţi ,,ca la noi,,....

Eu mi-am învăţat copilul de mic să nu arunce niciodată ambalaje alimentare pe stradă sau pe câmp.Să-l ţină până ajunge la prima pubelă.A păstrat acest obicei, văzând că şi noi cei din familie respectăm asta.Dar deşi am încercat să le explic şi copiilor (şi nu numai)din vecini sau din comunitate acelaşi lucru, nu am reuşit mare lucru.De multe ori am văzut copii sau adulţi aruncând ambalaje pe jos, deşi tomberonul cel mai apropiat era doar la câţiva metri sau zeci de metri distanţă.Nesimţirea e o boală greu de eradicat.....unii dintre cei pe care i-am atenţionat că puteau să mai meargă câţiva metri până la tomberon, se uitau urît la mine sau chiar mă întrebau ,,ce am cu ei ?,, deci nici u conştientizau că nu făceau ceva corect.Chestie dobândită de cele mai multe ori din familie....

Link spre comentariu
13 minutes ago, doru3160 said:

Speranta moare ultima...daaa, ai dovezi ca vaccinul schimba ADN-ul?

Pai tu nu crezi ce spun popii??? :57Nici macar pe tanti Șoșoaca nu o crezi?

Bag sama ca esti un mare necredincios! :rade:.

Ambele vaccinuri (Pfizer si Moderna) sunt vaccinuri genetice (de aici si mancatorii de cacat in sutana) pentru ca se injecteaza o parte din ARN-ul virusului. Din ce am citit despre vaccinul de la Pfizer treburile stau chiar pe dos. Asa de fragil este acest ARN (de aceea se tine la -70 de grade) ca abia va avea sanse sa penetreze celulele nicidecum nucleul ADN. Tind sa cred ca multi se vor vaccina cu "apa de ploaie" din cauza fragilitatii foarte mari a vaccinului. 

Link spre comentariu

Exemplul cel mai clar cu educarea proasta a tinerilor este cel al "coloratilor" din RO.Daca cresti in familie iei toate obiceiurile proaste ale acesteia.Daca ai avut norocul sa te adopte cineva de mic esti alt om!Am vazut multe cazuri cu copii adoptati in SUA.Nici nu ziceai ca sunt rromi...

La noi spaga are radacini vechi.Dupe vremea fanariotilor...A mai scazut ceva,ca valoare,pe vremea lui Ceausescu,da' acu e in floare.Nu stiu cine o va putea scoate...

Link spre comentariu
Acum 3 minute, BRANCA a spus:

Nu stiu cine o va putea scoate...

Atunci cred ca nu are rost sa speram la normalitate. Cat timp unul respecta legea, cu efort sau sacrificii, si altul fenteaza legea cu spaga, sigur nu vom putea instaura normalitatea.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, merck a spus:

Pai tu nu crezi ce spun popii??? :57Nici macar pe tanti Șoșoaca nu o crezi?

Bag sama ca esti un mare :rade:necredincios! 

...............................................................................................

''Madam'' Șoșoaca e dusa rău cu pluta. Cred c-a ''evadat'' de la Socola, ca alta explicatie, nu-i

Link spre comentariu

Cine naiba mai e şi ,,Şoşoaca,, asta bre ?

Edit: Na, că m-am documentat şi singur......nu am dat drumul la niciun videoclip, că se vede după faţa ei bovină, e dusă tipa.Din păcate o anumită parte din popor (cu neuroni puţini) votează astfel de specimene, ca să-i mai şi plătim pe cretini...

Editat de validae
Link spre comentariu

Cercetarea facut dupa vot de CURS-Avangarde:

"La categoria de vârstă 31-60 de ani, cei mai mulţi au votat PNL şi mai apoi PSD şi USR Plus.

În vreme ce la categoria peste 61 de ani, mai mult de jumătate dintre alegători au votat PSD.
Doar 2% din această categorie au votat cu AUR, ceea ce confirmă faptul că partidul nou înfiinţat a fost preferat de oamenii tineri.

La capitolul studii, cei care au mai puţin decât liceul au votat în proporţie mai mare PSD-ul, cei cu liceu şi studii postliceale au preferat PNL, iar cei cu facultate au ales USR Plus.
De remarcat că AUR a avut procente sensibil egale la fiecare din cele trei categorii, uşor mai scăzute la cei cu facultate.

În ceea ce priveşte mediul din care provin alegătorii, observăm că orăşenii au preferat în egală măsură PNL şi PSD, în vreme ce alegătorii de la sate au votat mai mult cu PSD. De remarcat că şi aici AUR are procente sensibil egale."

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări