Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ati purtat bască....sau ce vă mai amintiți din copilărie ?

Postări Recomandate

Si la noi taxa pe gunoi e separat de impozit.Asta findca e o firma particulara,Brantner.Aia cu scandalul de mita de la Cluj.Aici vad ca merge de cativa ani.Au si un depozit amenajat special.

Cu ani buni in urma exista un alt depozit de gunoaie,neamenajat.Au fost niste inundatii si a "zburat" buna parte din acesta in Dunare!!

Cate locuri neamenajate mai sunt in tara?Cred ca majoritatea localitatilor mici s-ar putea sa fie in situatia asta!E de rau pentru panzele de apa freatica...Similar cu budele din curtile oamenilor.Alea fara fosa septica.In satul in care mergem am facut analize la apa din cateva fantani.Aproape toate aveau azotitii peste limita!!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Taxele dupe tutun merg la sanatate?

Și crezi ca din banii de impozit pe clădiri, merge un leu la salubritate? La mine taxa pe gunoi este de 25 lei pe lună. Asta ar veni cam 300 lei pe an. Este una din puținele taxe după care beneficiez în mod direct și ma bucur ca exista acest serviciu. De aia consider ca toți ar trebui să-l plătească, indiferent dacă vor sau nu. Dacă nu vrea sa plătească, sa se mute în vârf de munte, nu sa profite de un serviciu plătit de alții. E ca și cum eu plătesc un taxi, și un ciumpalac se urca în mașină și merge și el dacă tot e plătită cursa. 

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Asa cum va spuneam, gunoiul menajer îl ducem la gradina,  reciclabele la depunem intr-un sac primit de la RETIM. Ambalajele din sticla, le ducem la un container special pentru asa ceva.

Altfel de gunoi nu mai producem!

Link spre comentariu
Acum 8 minute, GEO 53 BN a spus:

Asa cum va spuneam, gunoiul menajer îl ducem la gradina,  reciclabelele le depunem intr-un sac primit de la RETIM. Ambalajele din sticla, le ducem la un container special pentru asa ceva.

Altfel de gunoi nu mai producem!

Link spre comentariu

Alcon.N-am inteles cum merg banii la Dobroesti?E un fel de Cucuietii din Deal?Iar celalalt personaj mentionat cred ca e bun de caz de studiu.Aici ma refer strict la aspectul fetei,stiti la ce ma refer.Nu-l cred in stare de un paradis fiscal.Nu-l duce...

Link spre comentariu
Acum 21 ore, d2134 a spus:

Aici nu se plateste nicio taxa, se plateste factura emisa de firma de salubrizare.

Exact! La bun sa platesti o "taxa" pe gunoi, daca masina de salubritate nu vine sa ridice gunoiul? Cred ca pe undeva se face o confuzie. Ca tocmai lipsa masinii de salubritate, deci un contract ferm de ridicare a gunoiului,  face ca vaile si viroagele, marginea drumurilor, sa fie pline de gunoaie de toate felurile, multe din ele ajungind in rauri.

Link spre comentariu

Ne incurcam in "taxe","facturi","impozite".E vorba simplu de un serviciu efectuat de o firma de salubritate care trebuie platit.Indiferent ca e serviciu prestat de firmele primariilor sau cele particulare!

Problemele apar la tara unde refuza salubrizarea!Chiar curios de ce nu e impusa obligatoriu?

Link spre comentariu
Acum 13 minute, BRANCA a spus:

Problemele apar la tara unde refuza salubrizarea!Chiar curios de ce nu e impusa obligatoriu?

Da Branca, exact la asta faceam si eu referire!! De aici provin peturile si pungile ce plutesc pe ape!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări