Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ati purtat bască....sau ce vă mai amintiți din copilărie ?

Postări Recomandate

Sunt oameni care isi amintesc perfect evenimente de acum 30 de ani, dar nu stiu ce au facut ieri. Creerul e o mare enigma. Defapt, functionarea lui.

Editat de icar
Link spre comentariu

Icar.Un simptom de dementa,de altzheimer,e pierderea memoriei curente si pastrarea,cat de cat,a celei vechi,de ani de zile.Probabil zonele responsabile de memorie sunt diferite.

Link spre comentariu

Da Branca, exact la asta atrageam atentia. Nu stiu daca Geo, sanatate maxima domnule!!!!, a suferit un AVC sau nu, treaba e ca parte a creerului a fost afectata, nu cea locomotoare, ca sa zic asa, ci cea legata de constienta. Unele lucruri si le aminteste perfect, altele nu.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, icar a spus:

........................................... Nu stiu daca Geo, sanatate maxima domnule!!!!, a suferit un AVC sau nu, perfect, altele nu.

Dupa investigatiile amanuntite facute de medic, acesta a dat verdictul! Accident vascular cerebral.  Cel putin asa am inteles eu!

Un lucru imbucurator e ca incep sa-mi amintesc vag de unele lucruri, pe care inainte , nu mi le aminteam deloc, sau extrem de vag.

Sper ca cel putin, in doi ani, memoria sa-mi revina, daca nu total, cel putin partial!

Calculele aritmetice, incep ''tîrîș grăpis'', sa le dau de capat, chiar daca nu la toate ,cel putin partial. 

Inainte, daca ceva nu-mi iesea, ma enervam repede,  renuntind sa mai fac ceva. Acum aceste ''iesiri'' devin, intrucitva, mai rare.

Daca atunci cind fac ceva, si cineva-mi  distrage  atentia, de multe ori uit ce-am facut in urma cu citeva secunde, zeci de secunde, inainte. De aceea prefer sa stau undeva, unde nu-mi distrage nimeni atentia.

Pina cind imi voi stapini, pe deantregul ''iesirile'' va mai trece ceva timp!

Acum 1 minut, GEO 53 BN a spus:

Dupa investigatiile amanuntite facute de medic, acesta a dat verdictul! Accident vascular cerebral.  Cel putin asa am inteles eu!

Un lucru imbucurator e ca incep sa-mi amintesc vag de unele lucruri, pe care inainte , nu mi le aminteam deloc, sau extrem de vag.

Sper ca cel putin, in doi ani, memoria sa-mi revina, daca nu total, cel putin partial!

Calculele aritmetice, incep ''tîrîș grăpis'', sa le dau de capat, chiar daca nu la toate ,cel putin partial. 

Inainte, daca ceva nu-mi iesea, ma enervam repede,  renuntind sa mai fac ceva. Acum aceste ''iesiri'' devin, intrucitva, mai rare.

Daca atunci cind fac ceva, si cineva-mi  distrage  atentia, de multe ori uit ce-am facut in urma cu citeva secunde, zeci de secunde, inainte. De aceea prefer sa stau undeva, unde nu-mi distrage nimeni atentia.

Pina cind imi voi stapini, pe deantregul ''iesirile'' va mai trece ceva timp!

Link spre comentariu
Acum 12 minute, GEO 53 BN a spus:

Daca atunci cind fac ceva, si cineva-mi  distrage  atentia, de multe ori uit ce-am facut in urma cu citeva secunde, zeci de secunde, inainte. 

Stati liniștit ca din astea mai patim si noi, fără AVC. Sănătate maxima si recuperare completa va doresc.

Link spre comentariu

Geo aici,cu investigatia,cu aparatele e ca un amic din Timisoara.Avea tratament prescris de lunga durata.Il intreb ce ia.Vine raspunsul:"Dracu stie!Mi le da nevasta-mea.Ce ma intereseaza pe mine"!...

Link spre comentariu
Acum 10 ore, BRANCA a spus:

Geo aici,cu investigatia,cu aparatele e ca un amic din Timisoara.Avea tratament prescris de lunga durata.Il intreb ce ia.Vine raspunsul:"Dracu stie!Mi le da nevasta-mea.Ce ma intereseaza pe mine"!...

Cunosc personal doi batrinei, batrinul 92 de ani , batrina 89 de ani! Batrina, cu probleme grave la deplasare si probleme la miini, batrinelul inca destul de ''sprinten''.

In fiecare zi iau o gramada de medicamente. Batrinul, inca perfect lucid, e cel care ''gestioneaza'' administrarea medicamentelor batrinei, care se deplaseaza extrem de anevoie. Singura problema pe o are e auzul si vazul, incolo face totul in casa. Mai nou si-a facut un obicei coborind scarile (etajul II)iesind afara din bloc , la colt fiind un magazin de unde-si ia un flaconas de ''tarie''. Fiica sa il cam besteleste cind ii gaseste flaconul ascuns prin te miri ce colt ai casei!

Editat de validae
Link spre comentariu

Stimati colegi!

Puteti sa-mi spuneti cum ma pot descotorosi de chestia cu ''extinderea''. Ma enerveaza la culme cind imi apare postarea dublata. Si ce-i enervant e ca nu o pot sterge. Ce pot face? Luminati-ma va rog! Adevarul e ca  nu prea ''le am'' cu calculatoru'!   O zi frumoasa sa aveti!

Multumesc !

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări