Marele Savant Postat Octombrie 21, 2020 Partajează Postat Octombrie 21, 2020 Este extrem de ciudat ca ati uitat de aritmetica, în schimb exprimarea în scris este foarte corecta și chiar și virgulele sint la locul lor! Link spre comentariu
Defro Postat Octombrie 21, 2020 Partajează Postat Octombrie 21, 2020 Pentru ca sunt parti diferite ale creierului care se ocupa de ele. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 21, 2020 Partajează Postat Octombrie 21, 2020 (editat) Sunt oameni care isi amintesc perfect evenimente de acum 30 de ani, dar nu stiu ce au facut ieri. Creerul e o mare enigma. Defapt, functionarea lui. Editat Octombrie 21, 2020 de icar Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 21, 2020 Partajează Postat Octombrie 21, 2020 Icar.Un simptom de dementa,de altzheimer,e pierderea memoriei curente si pastrarea,cat de cat,a celei vechi,de ani de zile.Probabil zonele responsabile de memorie sunt diferite. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 21, 2020 Partajează Postat Octombrie 21, 2020 Da Branca, exact la asta atrageam atentia. Nu stiu daca Geo, sanatate maxima domnule!!!!, a suferit un AVC sau nu, treaba e ca parte a creerului a fost afectata, nu cea locomotoare, ca sa zic asa, ci cea legata de constienta. Unele lucruri si le aminteste perfect, altele nu. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 21, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2020 Acum 2 ore, icar a spus: ........................................... Nu stiu daca Geo, sanatate maxima domnule!!!!, a suferit un AVC sau nu, perfect, altele nu. Dupa investigatiile amanuntite facute de medic, acesta a dat verdictul! Accident vascular cerebral. Cel putin asa am inteles eu! Un lucru imbucurator e ca incep sa-mi amintesc vag de unele lucruri, pe care inainte , nu mi le aminteam deloc, sau extrem de vag. Sper ca cel putin, in doi ani, memoria sa-mi revina, daca nu total, cel putin partial! Calculele aritmetice, incep ''tîrîș grăpis'', sa le dau de capat, chiar daca nu la toate ,cel putin partial. Inainte, daca ceva nu-mi iesea, ma enervam repede, renuntind sa mai fac ceva. Acum aceste ''iesiri'' devin, intrucitva, mai rare. Daca atunci cind fac ceva, si cineva-mi distrage atentia, de multe ori uit ce-am facut in urma cu citeva secunde, zeci de secunde, inainte. De aceea prefer sa stau undeva, unde nu-mi distrage nimeni atentia. Pina cind imi voi stapini, pe deantregul ''iesirile'' va mai trece ceva timp! Acum 1 minut, GEO 53 BN a spus: Dupa investigatiile amanuntite facute de medic, acesta a dat verdictul! Accident vascular cerebral. Cel putin asa am inteles eu! Un lucru imbucurator e ca incep sa-mi amintesc vag de unele lucruri, pe care inainte , nu mi le aminteam deloc, sau extrem de vag. Sper ca cel putin, in doi ani, memoria sa-mi revina, daca nu total, cel putin partial! Calculele aritmetice, incep ''tîrîș grăpis'', sa le dau de capat, chiar daca nu la toate ,cel putin partial. Inainte, daca ceva nu-mi iesea, ma enervam repede, renuntind sa mai fac ceva. Acum aceste ''iesiri'' devin, intrucitva, mai rare. Daca atunci cind fac ceva, si cineva-mi distrage atentia, de multe ori uit ce-am facut in urma cu citeva secunde, zeci de secunde, inainte. De aceea prefer sa stau undeva, unde nu-mi distrage nimeni atentia. Pina cind imi voi stapini, pe deantregul ''iesirile'' va mai trece ceva timp! Link spre comentariu
Defro Postat Octombrie 21, 2020 Partajează Postat Octombrie 21, 2020 Ce investigații? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 21, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2020 Acum 1 minut, Defro a spus: Ce investigații? Sincer sa fiu habar nu am! Stiu doar ca am fost pus la niste aparate, unde am zabovit ceva vreme. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 21, 2020 Partajează Postat Octombrie 21, 2020 Acum 12 minute, GEO 53 BN a spus: Daca atunci cind fac ceva, si cineva-mi distrage atentia, de multe ori uit ce-am facut in urma cu citeva secunde, zeci de secunde, inainte. Stati liniștit ca din astea mai patim si noi, fără AVC. Sănătate maxima si recuperare completa va doresc. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 21, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2020 1 oră în urmă, doru3160 a spus: ............................ Sănătate maxima si recuperare completa va doresc. Multumesc colegu' @doru3160! Sper sa ma recuperez cit mai repede! Link spre comentariu
Defro Postat Octombrie 21, 2020 Partajează Postat Octombrie 21, 2020 Acum 1 oră, GEO 53 BN a spus: Sincer sa fiu habar nu am! Stiu doar ca am fost pus la niste aparate, unde am zabovit ceva vreme. Am înțeles. Era indispensabilă o investigație. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 21, 2020 Partajează Postat Octombrie 21, 2020 Geo aici,cu investigatia,cu aparatele e ca un amic din Timisoara.Avea tratament prescris de lunga durata.Il intreb ce ia.Vine raspunsul:"Dracu stie!Mi le da nevasta-mea.Ce ma intereseaza pe mine"!... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2020 (editat) Acum 10 ore, BRANCA a spus: Geo aici,cu investigatia,cu aparatele e ca un amic din Timisoara.Avea tratament prescris de lunga durata.Il intreb ce ia.Vine raspunsul:"Dracu stie!Mi le da nevasta-mea.Ce ma intereseaza pe mine"!... Cunosc personal doi batrinei, batrinul 92 de ani , batrina 89 de ani! Batrina, cu probleme grave la deplasare si probleme la miini, batrinelul inca destul de ''sprinten''. In fiecare zi iau o gramada de medicamente. Batrinul, inca perfect lucid, e cel care ''gestioneaza'' administrarea medicamentelor batrinei, care se deplaseaza extrem de anevoie. Singura problema pe o are e auzul si vazul, incolo face totul in casa. Mai nou si-a facut un obicei coborind scarile (etajul II)iesind afara din bloc , la colt fiind un magazin de unde-si ia un flaconas de ''tarie''. Fiica sa il cam besteleste cind ii gaseste flaconul ascuns prin te miri ce colt ai casei! Editat Octombrie 22, 2020 de validae Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2020 Stimati colegi! Puteti sa-mi spuneti cum ma pot descotorosi de chestia cu ''extinderea''. Ma enerveaza la culme cind imi apare postarea dublata. Si ce-i enervant e ca nu o pot sterge. Ce pot face? Luminati-ma va rog! Adevarul e ca nu prea ''le am'' cu calculatoru'! O zi frumoasa sa aveti! Multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate