BRANCA Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Sanatate maxima Geo!Asta-i o poveste mai tare ca-n filme!Era sa zic ca numai tie ti se putea intampla,ca sa ai ce ne povesti!... Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 (editat) Acum 5 ore, GEO 53 BN a spus: ........................ Autoturismul in schimb, parca a intrat in pamint. Dacă l-ați lăsat cu cheile în contact există și posibilitarea să nu-l mai găsească nimeni. Sper să nu fie cazul ... poate e doar parcat într-un loc unde n-a atras atenția nimanui pănă acum și va fi găsit în curănd de vreo patrulă a Poliției (bănuiesc că e dat în urmărire). Vă doresc însănătoșire grabnică și toate cele bune ! Editat Septembrie 29, 2020 de +_Florin_+ Link spre comentariu
morarul Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Multă sănătate Geo, şi optimism şi voință de viață. Eşti cumva părintele sau chiar bunicul de viață pentru mulți dintre noi, membrii elforum, prin amintirile pe cale le ,,depeni". Mai ai multe de povestit, noi suntem aici, ca să ascultăm! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Septembrie 29, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Multumesc tuturor colegilor care mi-au transmis urari de sanatate! Link spre comentariu
Defro Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Multă sănătate. Mi-a atras atenția partea cu farurile celorlalte mașini. N-ar strica și o a doua părere a unui neurolog. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Septembrie 29, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 1 oră în urmă, morarul a spus: Multă sănătate Geo, şi optimism şi voință de viață. Eşti cumva părintele sau chiar bunicul de viață pentru mulți dintre noi, membrii elforum, prin amintirile pe cale le ,,depeni". Mai ai multe de povestit, noi suntem aici, ca să ascultăm! Multumesc @morarul@+_Florin_+@BRANCA@icar@Mircea Acum 45 minute, GEO 53 BN a spus: Multumesc tuturor colegilor @Mircea Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Defro.Deranjul de la lumina poate fi produs de o cataracta evolutiva.Eu sunt operat la ambii ochi din cauza asta.Asa ma supara si pe mine lumina noaptea. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Septembrie 29, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Acum 47 minute, Defro a spus: Multă sănătate. Mi-a atras atenția partea cu farurile celorlalte mașini. N-ar strica și o a doua părere a unui neurolog. Multumesc colegu @Defro Fiul meu se da peste cap sa ma faca cum am fost inainte! Inchipuiti-va ca nu stiu sa fac o banala scadere (mintala), pe care orice elev de scoala generala o stie face! Sint deadreptul ingrozit! Mi-e frica sa nu cumva sa devin o leguma! Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Geo, sa-ti dea Dumnezeu, sa te faci bine si sanatos. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Septembrie 29, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Acum 1 oră, +_Florin_+ a spus: Dacă l-ați lăsat cu cheile în contact există și posibilitarea să nu-l mai găsească nimeni. Sper să nu fie cazul ... poate e doar parcat într-un loc unde n-a atras atenția nimanui pănă acum și va fi găsit în curănd de vreo patrulă a Poliției (bănuiesc că e dat în urmărire). Vă doresc însănătoșire grabnică și toate cele bune ! Din fericire cheile masinii le-am luat cu mine! Din pacate habar nu am unde am lasat masina, in care aveam rucsacul cu toate actele masinii! Fiul meu a discutat cu un politist! Deocamdata nimic! Link spre comentariu
valivoi Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 (editat) Va doresc multa sanatate.Mamei mele pentru a intarzia evolutia dementei vasculara post AVC neurologul i-a recomandat Actovegin pastile,sunt scumpe cam 160-170 lei flaconu de 50 pastile,lua 2 pe zi,nu se deconteaza de C.A.S si injectii Cerebrolisyn, astea se deconteaza,se fac 10 injectii pe luna pauza 20 zile iar alta serie de 10 injectii.Ea ajunsese sa nu ne mai cunoasca numele,unde se afla,cati copii are,nu putea misca deloc mana si piciorul stang.La ea a fost un AVC extins i-a ramas emisfera dreapta toata fara circulatie sanguina a avut carotida dreapta obturata 90%.In urma tratamentului i-a revenit complet memoria, a inceput sa miste mana si piciorul. Editat Septembrie 29, 2020 de valivoi Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Septembrie 29, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Acum 5 minute, franzm a spus: Geo, sa-ti dea Dumnezeu, sa te faci bine si sanatos. Multumesc colegu @franzmpentru urari. Sper sa ma pot insanatosi cit mai grabnic! Acum 1 minut, valivoi a spus: Va doresc multa sanatate. Multumesc colegu @valivoi Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Sa nu o luati in gluma, dar daca va amintiti cum se posteaza cu bun simt pe forum... sunteti pe drumul cel bun. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Septembrie 29, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Acum 2 minute, GEO 53 BN a spus: Multumesc colegu @franzmpentru urari. Sper sa ma pot insanatosi cit mai grabnic si sa bem din tuica de prune pe care o am de citiva de ani buni! Multumesc colegu @valivoi Acum 5 minute, Mircea a spus: Sa nu o luati in gluma, dar daca va amintiti cum se posteaza cu bun simt pe forum... sunteti pe drumul cel bun. Multumesc de imbarbatare! Deocamdata sint in miinile unei femei medic care m-a imbarbatat intrucitva! Sper sa scap ''pleasca'', care a cazut peste mine! Link spre comentariu
valivoi Postat Septembrie 29, 2020 Partajează Postat Septembrie 29, 2020 Cautati un neurolog bun,mamei mele cu indicatii clare de AVC in spitalul judetean i s-a spus ca nu se confirma diagnosticul,dupa cateva zile neurologul de la spitalul militar a infirmat diagnosticul celor de la judetean si a spus ca a fost clar AVC. Link spre comentariu
Postări Recomandate