d2134 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 10 minute, doru3160 a spus: Cam da...putem spune bunul simt, conduita profesionala, cei 7 ani de acasă. Si asta: https://www.edu.ro/sites/default/files/ROFUIP .pdf art. 40 alin. (3) Acum 10 minute, razvan-l1 a spus: Nu are nimeni in RO dotarea necasara cu exceptia fimei mentionate . Monopol. Asta nu inseamna monopol, inseamna "leading provider". Exact cum spun pe site-ul lor. Si la asta se ajunge cu oameni competenti si munca multa. 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 14 minute, d2134 a spus: Si asta: https://www.edu.ro/sites/default/files/ROFUIP .pdf art. 40 alin. (3) E praf in ochi ce scrie acolo...nimic concret, totul se poate interpreta. Și una cu fusta sub buci poate susține că e decentă, daca in mintea ei nici cu bucile goale nu e indecenta. Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 10 minute, doru3160 a spus: E praf in ochi ce scrie acolo... Nu! E litera de lege. E un regulament-cadru, in baza lui fiecare scoala elaboreaza propriul regulament de functionare. 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Da, bine...se si vede cat le pasa de regulamente. Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 (editat) Acum 4 ore, d2134 a spus: Si atunci cum de functioneaza? Simplu. Obstructioneaza, înghit si paraziteaza firme mici, inovatoare, pe care le "optimizeaza" pîna le distrug. Si asta se realizeaza cel mai usor prin promovarea de yes-meni incompetenti si ambitiosi. Editat Iulie 5, 2020 de franzm 1 Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Adică de proști harnici. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Siemens telecomunicatii, Teletra, Alcatel, Lucent...toate terminate in final de Nokia. 1 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 9 ore, GEO 53 BN a spus: Mare prostie au facut, atunci cind s-a hotarit sa nu lase corigenti , sau repetenti, elevii grei de cap ,loazele, care nu dadeau nici doi bani pe scoala. Acum ne crucim cind auzim de perlele ''regurgitate'' de loaze. Profesorii n-au voie sa lase elevii repetenti, indiferent ce prostii debiteaza. La liceu se intra fara examen. Doar liceele cu ștaif triaza candidatii. Acolo loazele n-au ce cauta, cel putin asa se spune. S-apoi ne crucim ca multi absolventi de scoala generala, termina scoala cu note sub zero. Cine-i de vina? In nici un caz nu profesorii! Profesorii-si fac datoria la scoala, predindu-le cursurile. Elevii au datoria sa aprofundeze lectiile predate. Degeaba unii parinti se duc la scoala c-ofalca-n cer, si cu cu una-n pamint, daca nu-si pun odraslele sa aprofundeze lectiile predate. S-apoi sa spune ca o mare majoritate al absolventilor sint analfabeti functionali. Ma intreb ce mama naibii se va alege de absolventii de scoala gimnaziala! Scoala nu le place, munca nici asa! Vor trai din banii babacilor? Cind parintii se vor duce in lumea dreptilor, atunci as vrea sa-i vad ce vor face! Se vor apuca de hotii? mai exista si alte proceduri de admitere la liceu in afara de repartizarea facuta de calculator, in functie de medii si optiuni??? si cind '' s-a hotarit sa nu lase corigenti , sau repetenti,'', in ce act normativ este cuprinsa aceasta hotarire? Acum 8 ore, razvan-l1 a spus: Regenersis . Monopol pe service terminale GSM . Autorizat de . . . . . . . . . . . cam toti marii producatori de terminale si cu contracte sigure din modelul 5-7 years .Legat direct de Vodafone . E suficient ? Sau esti din categoria ; eu nu am vazut > nu exista ? e gluma sau reclama? Link spre comentariu
Alphsoo Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 (editat) Ce nu vrem sa intelegem este faptul ca intreg sistemul comunist se baza in primul rand pe frica, inclusiv scoala. Ori in zilele noastre lucrurile s-au schimbat radical, un profesor are obligatia, responsabilitatea sa educe (dreseze) elevul dar din pacate el nu mai poate folosi bata ca in trecut. Acum doar profesorii ce au suficienta scoarta si pregatire pt. a manipula psihologic mai reusesc sa faca performata. Cea mai mare vina o are statul pt situatia in care ne aflam, la vremuri noi/ reguli noi. Lumea se schimba si degeaba ne ancoram de trecut si incercam sa ne pisam contra vantului. (scuzati-mi expresia). Editat Iulie 5, 2020 de Alphsoo Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 cu rezultatele care se vad! omul (indiferent de virsta) intelege doar de frica! in rest, daca accepta o regula inseamna ca are vre-un interes, nu o face din constiinta civica! e adevarat ca interesul clasei politice de pretutindeni este ca sa fie cit mai multi prosti! de aceia copii lor invata la cele mai cu staif scoli si universitati, nu o freaca la rece pe net! vorbim de oamenii politici adevarati, nu de maimutoii nostri care ies la pensie pina reusesc sa treaca bac-ul si sa-si cumpere o diploma de la privata de cartier! Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 6, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2020 Acum 12 ore, ratza a spus: Adică de proști harnici. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Acum 8 ore, Marele Savant a spus: cind '' s-a hotarit sa nu lase corigenti , sau repetenti,'', in ce act normativ este cuprinsa aceasta hotarire? Citat Finanțarea se face în baza și în limitele costului standard per elev sau per preșcolar, după metodologia elaborată de Ministerul Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice. https://eacea.ec.europa.eu/national-policies/eurydice/content/early-childhood-and-school-education-funding-64_ro Cata vreme finantarea se face pt cap de vita furajata, e clar de ce nu se lasa repetenti si corigenti. Nimeni nu e inconstient sa-si taie craca de sub picioare, nici macar profesorii. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 6, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2020 (editat) Acum 5 ore, Marele Savant a spus: ................................................................................. ...e adevarat ca interesul clasei politice de pretutindeni este ca sa fie cit mai multi prosti! de aceia copii lor invata la cele mai cu staif scoli si universitati, nu o freaca la rece pe net! vorbim de oamenii politici adevarati, nu de maimutoii nostri care ies la pensie pina reusesc sa treaca bac-ul si sa-si cumpere o diploma de la privata de cartier! Adevarul e ca nu numai elevii sint de vina, ci si unii profesorii, care si-au facut studiile la Spiru Haret sai si mai grav, la Baile Herculane. Cunosc citeva persoane care si-au luat diplomele la renumitele ''universitati'' mai sus mentionate. Ce pretentii putem avea de la elevii ''pastoriti'' de aceste cadre didactice? Unii parinti au impresia, ca odraslele lor nu sint mai prosti decit ceilalti elevi. In urma cu vreo 20 ani, discutam cu un cunoscut, cu care, printre altele , am adus in discutie si evolutia odraslele noastre. Cunoscutul, se falea ca fiul lui este student in Cluj la facultatea de medicina veterinara, unde, dintotdeauna se intra destul de greu. Printre altele, spunea ca fiul sau, lucreaza si la un cabinet veterinar . Anii au trecut si a venit vremea sa demonstreze cu ce a ramas din facultate. Intre timp m-am transferat la Arad la fabrica de volane. Fiind in concediu, am mers pina-n Bistrita sa vad cum arata apartamentul. Intimplator, m-am intilnit cu persoana cunoscuta cu care in urma cu ani buni am fost coleg de munca, care intre timp si-a depus demisia de la firma unde lucrase ani buni. A ales sa faca taximetrie. L-am intrebat ce face fiul sau. Mi-a spus ca a renuntat la facultate inca din anul II facind tot taximetrie. Cum concurenta in Cluj era acerba, a ales sa mearga in Anglia. N-am comentat de nici un fel. Apoi a intrebat de fiul meu. I-am spus ca dupa absolvirea facultatii, s-a angajat in Timisoara la o multinationala. Am vazut pe chipul lui un anume regret. Am schimbat ''macazul'' discutind vrute si nevrute, dupa care ne-am despartit. Editat Iulie 6, 2020 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Acum 1 oră, doru3160 a spus: Cata vreme finantarea se face pt cap de vita furajata, e clar de ce nu se lasa repetenti si corigenti. Nimeni nu e inconstient sa-si taie craca de sub picioare, nici macar profesorii. Da, daca elevii sint considerati ''vite furajate'' e normal sa fie tratati ca acuma! sinteti profesor? 1 Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Nu numai elevii ci si studentii. Aceasta a fost si ideea de baza, de la care a plecat procesul Bologna: reducerea costurilor. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate