Ion_Bumbu Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Mai exista postasul, vecinii... 2 Link spre comentariu
ctepeo Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 (editat) Mi-ai luat vorbele din minte, colegule @BRANCA Din păcate mulţi părinţi sau bunici, inclusiv ăia care se supără pe elevi pentru note mici, se uită la tot felul de mizerii din astea. Aşa că copii, în loc să primească educaţie, ajung să considere cool ce fac ăia. Şi unele chiar îşi ajungă să primească atenţie la modul făcându-se de ruşine la televizor. Iar băieţii ajung să aprecieze fetele numai pe baza fizucului. Mie unuia mi-e silă de proaste. Şi mă enervează că băieţii sunt proşti şi pun botul la prostiile fetelor. Iar la noi, mizeria de televizor e acum şi varianta YouTube făcut de vloggeri idioţi. În anii '90 exista deja mizerie în mass-media, dar nu eram atât de tembelizaţi. Şi eu am fumat. Fumi club (1-2 ţigări pe zi) era loc de socializare. Nu fumam în cartier. Faptul că nu am fost fumător înrăit m-a ajutat să mă las. Mai cunosc cel puţin o persoană care fuma în adolescenţă şi s-a lăsat. Cu puşca sunt de acord. Dar nu mă văd trezindu-mă în noapte să am grijă de bebe sau să renunţ la ieşirea cu bicicleta ca să fac teme cu copii. Renunţ o dată, de 2 ori, dar când devine rutină... Editat Iulie 5, 2020 de ctepeo Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 3 ore, flomar60 a spus: Sanatate si dvs si la cea mica si să o vedeți mireasă! Eu am sarit de 60....iar nepotica mea implineste azi un anisor! I-am facut leagăn, mai am putin si termin o casuta special construita pentru ea,unde sa se joace....e o minune de copil! Multumesc si la multi ani nepoticei, care implineste 1 anisor. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Fumi-club cu una doua tigari e nimica...Pe timpuri am fost la liceul unde invata "al micu",al meu.In pauze n-am vazut decat fete la fumat.In pauza mare,prin gardul liceului,"zburau" una dupa alta fete.Le asteptau gusterii dincolo cu masinile.Toti trecuti de 30-40 de ani...Ulterior am aflat ca se vindeau pe un pachet de tigari,pe-o masa la un local da' numa daca aveau noroc... Si apropo de "emancipare".O poveste reala.Un ginecolog face avort la o eleva din clasa IX-a.Dupa aceea incearca o lectie de "reeducare".Replica a venit prompta:"Da ce?Sa fiu fraiera clasei,ca eu eram singura neregulata"...Lectia s-a intrerupt brusc.Fata ginecologului era colega de clasa cu pacienta... Am vazut si inasprirea pedepselor la viol,la relatii cu minore.De acord.Insa stiu si o poveste reala care te poate pune pe ganduri.Langa Fagaras o tipa,"mai rapida de picior",iese cu doi baieti.Ulterior se ciondane pe "recompensa".Rezultatul?Reclamatie de viol cu o minora si condamnarea insilor la cativa ani buni!... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 7 minute, BRANCA a spus: Reclamatie de viol cu o minora si condamnarea insilor la cativa ani buni!... Si uite-asa, pe patul de puscarie, fraierul isi plange de mila, vorbind cu propria scula...gogule, gogule, unde te-am bagat eu si unde m-ai bagat tu. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Distractiv Doru dar periculos!...Gandeste ca treaba i se poate intampla oricui.Nu ma refer la relatii cu minore.Cum naiba poti dovedi ca o relatie consimtita anterior de parti si reclamata ulterior nu e viol? Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 2 minute, BRANCA a spus: Cum naiba poti dovedi ca o relatie consimtita anterior de parti si reclamata ulterior nu e viol? Alegand cu grija partenera. Cand tavalesti orice pocnitoare, la ce sa te astepti? Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Violul se poate dovedi la medicina legala Link spre comentariu
norad Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Pedepsele corporale nu pot fi cuantificate, mai ales cand cel ce aplica pedeapsa e manios (ira furor brevis est). Evident, exista si exceptii notabile, ce ridica pedepsele corporale la nivel de arta. Popoare ramase la nivel de penologie in Evul mediu (a se citi: Singapore, Malaezia, Trinidad-Tobago, Arabia Saudita etc.). Un video nu tocmai pentru cei slabi de inima si http://www.corteidh.or.cr/docs/casos/articulos/seriec_123_ing.pdf si https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4160514/ Romania este in clubul select al tarilor in care pedepsele corporale (aplicate inclusiv minorilor, la scoala sau acasa) sunt interzise prin lege. Daca nu ma insel, in Franta pedepsele corporale aplicate minorilor au fost interzise prin lege abia anul trecut, in 2019. Evident, unii ce sunt pro pedepse, vor spune: "Lasa, ca o palma la fund nu ii strica, caci nici mie nu mi-a stricat.". Asta poate zice un medic sau un inginer sau un profesor. Dar pentru un cioban, o pedeapsa corporala potrivita aplicata unui copil pot fi 20 de lovituri de bici sau de curea aplicate cu catarama. Citesc mai sus ca eleve sau elevi au nu-stiu-ce tinuta (haine), machiaj, coafura sau ca fumeaza. Sau ca baietii de liceu poarta par lung sau au cercei in diferite parti anatomice. Ce legatura au astea cu invatamantul ? Un profesor trebuie sa fie imun la cum se imbraca sau cum arata un elev. Pe profesoare le conditioneaza cineva cum sa se imbrace? La profesorii barbati e mai simplu: cu doua costume, cinci camasi si trei cravate au rezolvat tinuta. Sunt nesfarsite discutiile despre lungimea fustei unei eleve, astfel incat tinuta respectiva sa fie considerata decenta. La noi se vorbeste ca fusta e prea scurta, la francezi ca femeile musulmane poarta burkini (arata ca un costum de scafandru) pe plaja. P.S. Am luat bataie si la scoala si acasa. Nu de multe ori, insa am luat bataie si pe nedrept. Aia durea cel mai rau. Iar la bataia luata pe nedrept nu exista compensatii. Cum nici sa lipesti mana unui presupus hot sau talhar din Arabia Saudita, dovedit ulterior nevinovat. 1 Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Norad.Imaginea cu fetele aranjate credeam ca e sugestiva.Are legatura cu invatamantul.Pai fetele se imbraca,se aranjeaza,fumeaza demonstrativ pentru parada unui anume look,la moda.Le doare fix in trei litere de ore si de profesori!Trec pe la scoala pentru...socializare! 1 Link spre comentariu
daniels Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Pai daca nu au rabdare sa stea la scoala cate 6 ore, cum vor sta 8 ore la un loc de munca? Nu stau la ore pt ca le considera neatractive, munca e distractiva? Si ne tot plangem ca nu gasim persoane serioase. 1 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2020 (editat) Mare prostie au facut, atunci cind s-a hotarit sa nu lase corigenti , sau repetenti, elevii grei de cap ,loazele, care nu dadeau nici doi bani pe scoala. Acum ne crucim cind auzim de perlele ''regurgitate'' de loaze. Profesorii n-au voie sa lase elevii repetenti, indiferent ce prostii debiteaza. La liceu se intra fara examen. Doar liceele cu ștaif triaza candidatii. Acolo loazele n-au ce cauta, cel putin asa se spune. S-apoi ne crucim ca multi absolventi de scoala generala, termina scoala cu note sub zero. Cine-i de vina? In nici un caz nu profesorii! Profesorii-si fac datoria la scoala, predindu-le cursurile. Elevii au datoria sa aprofundeze lectiile predate. Degeaba unii parinti se duc la scoala c-ofalca-n cer, si cu cu una-n pamint, daca nu-si pun odraslele sa aprofundeze lectiile predate. S-apoi sa spune ca o mare majoritate al absolventilor sint analfabeti functionali. Ma intreb ce mama naibii se va alege de absolventii de scoala gimnaziala! Scoala nu le place, munca nici asa! Vor trai din banii babacilor? Cind parintii se vor duce in lumea dreptilor, atunci as vrea sa-i vad ce vor face! Se vor apuca de hotii? Editat Iulie 5, 2020 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 2 minute, GEO 53 BN a spus: Mare prostie au facut, atunci cind s-a hotarit sa nu lase corigenti , sau repetenti, elevii grei de cap ,loazele, care nu dadeau nici doi bani pe scoala. Acum ne crucim cind auzim de perlele ''regurgitate'' de loaze. O parte din ei ne conduc astazi , alesi fiind de catre boborul . . . . la fel de loaza . . . . . Link spre comentariu
q_acdc Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 (editat) In multinationale, persoanele tehnice sunt date la o parte de spalatorii de urechi!!!! In viata mea nu am avut, vazut asa ceva. (se inrosesc telefoanele cu amanunte de gradinita) Editat Iulie 5, 2020 de q_acdc Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Acum 3 minute, q_acdc a spus: In multinationale, persoanele tehnice sunt date la o parte de spalatorii de urechi!!!! Si atunci cum de functioneaza? Link spre comentariu
Postări Recomandate