Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ati purtat bască....sau ce vă mai amintiți din copilărie ?

Postări Recomandate

Acum 8 minute, doru3160 a spus:

Pai ce sa-ti zic...Pacurari, Independentei, Tg Cucu, Elena Doamna, Tudor. Multumit? 

Bai tata da tu ai bulan! :rade: Ieri era o masina de politie in rond la Piata Eminescu si la Super Copou iar era control. Un amic a crezut ca la Super Copou l-a controlat ca nu avea masca si manusi si ca l-o tunrat careva! :85 

Link spre comentariu
Acum 5 minute, doru3160 a spus:

Aia pe proprie raspundere, dar eu n-am chef sa dau oricarui garcea sa puna laba pe telefonul meu, pe motiv ca nu vede sa citeasca. Hartia e mai mare, i-o lipesc pe geam pe interior si poate silabisi cat vrea.

:ewryt45w

Link spre comentariu
Acum 6 minute, adrian_pic a spus:

Bai tata da tu ai bulan!

Nu prea, dar consider ca e legal ceea ce fac. In masina nu sunt obligat sa port manusi si masca, nu scrie nicaieri asa ceva. Am pulverizator cu alcool si dau mereu pe volan, schimbator, si ce mai ating pe acolo, si cam atat. De fapt nici pe afara nu esti obligat, daca nu tusesti sau nu stai in aglomeratie. La serviciu ai voie sa te deplasezi, doar ca nu stiam cum e cu hartia aia, daca trebuie sa aiba data curenta sau o data oarecare din urma, ca doar nu e azi prima zi cand merg la serviciu.

Acum 7 minute, daniels a spus:

Pe asta o folositi, am impresia ca sunt in ilegalitate 

E doar o impresie.N-am reusit sa deschid adresa aia, dar ce folosesc eu e de pe site-ul MI.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Inca nu am iesit in oras, nu stiu cum se fac declaratiile.

Chestia e ca restrictiile m-au prins pe picior gresit: fara tabla pentru sasiu, fara vopsea pentru modelism. Ce scriu in declaratie, ca ma duc la tiganii scocari, dupa doua bucati de tabla de 1, atita pe atita? Sau dupa vopsea RLM 74/75/76? Ca toate sunt exact in partea ailalta decit magazinele si farmaciile! Ma muta astia in carantina mintenaș!

Asa ca stau si ma uit la tembelizor, mai mesteresc cite ceva...

Sanatosi sa fim!

Editat de icar
Link spre comentariu

La motiv trebuie sa te incadrezi cu unul din cele scrise pe declaratia tip, nu pui tu ca te duci sa iei soacra de la mall. Se considera ca motivele enumerate pe declaratie sunt urgente care permit exceptia de la interzicerea circulatiei pe drumurile publice.

Acum 5 minute, icar a spus:

Ce scriu in declaratie, ca ma duc la tiganii scocari

Drumul la tiganii scocari nu e considerat o urgenta...cel putin nu pt toata lumea :rade:

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 1 oră, doru3160 a spus:

De cand cu restricțiile de circulație, am mers zilnic la serviciu. Nu spun ce plăcere e acum sa mergi prin oras. N-am intalnit macar un echipaj de poliție, nu mai vorbesc de control.  Nu stiu pe unde stau si controlează, dar eu tai orașul de la un capăt la celălalt prin centru și nimic. Ca tot veni vorba, acea declarație daca nu e pe telefon ci pe hârtie, trebuie completată zilnic si actualizată data, sau e valabilă odata scrisă, până se schimba datele declarate? Am avut o discuție pe tema asta si parerile erau împărțite, dar n-am gasit pe nicăieri precizat. Spune doar ca trebuie sa ai declaratie, dar nu spune daca trebuie actualizată în fiecare zi, daca datele rămân neschimbate(traseu, ore, etc).

Buna

Poi am facut 60Km de la Dej la Bistrita si retur.

Pot spune ca am scapat ieftin.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
Acum 44 minute, adrian_pic a spus:

Ieri era o masina de politie in rond la Piata Eminescu

O fi fost, dar eu trec pe sub rond, prin pasaj...nu-i vad, nu ma vad :rade:

Link spre comentariu

Colegu'  @icar! Din curiozitate, poti sa-mi spui de ce li se  spune tiganilor, scocari? Au vreo lagatura cu tiganii care confectionau scocuri la morile pe apa?

la noi in sat (in Salaj), la brinza de vaca, i se spune ''scoacă''.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Salutare prieteni!

Citi dintre voi ati circulat cu masina(autoturismul porpriu), fara permis?

Azi, stind si ''cugetind'' la cele ''sfinte'' si la virusul care inca nu se lasa infrint, am avut brusc o revelatie!

Nu stiu cum, asa brusc, m-am gindit la permisul de conducere al Loganului. M-am intrebat daca nu cumva permisul de conducere, mi-a expirat. Eram ferm convins, ca permisul imi expira in acest an!  Cumva convins ca, inca mai pot circula fara probleme , mi-am vazut de ale mele. Din cind in cind ,ma gindeam iar la permis!  Satul sa ma tot gindesc  la permis , am cotrobait prin borseta, in care tin  actele masinii, asigurarea  si cartea masinii. Cind am dat de permis, am ramas cu gura cascata, vazind ca permisul imi expirase, in luna septembrie anul trecut. In prima faza am fost socat! Dupa ce mi-am mai  venit in fire, m-am  gindit cum o voi scoate la capat. Intrebind  pe fiul meu  ce risc, acesta mi-a spus sa nu mai umblu cu masina, pina cind imi fac permisul. Tot el imi spunea, ca un coleg de-al lui, a circulat cu masina ceva timp, fara sa-l verifice militienii. In ziua urmatoare s-a invoit de la serviciu sa-si depuna actele pentru eliberarea altui permis. S-a interesat ce mai trebuie facut. Cu toate actele-n mina a depus la ghiseul  permise auto, inmatriculari auto, etc, unde a fost programat la data eliberarii permisului.

Acum nu pot face nimic pina cind acest serviciu nu-si incepe activitatea!

Si cind ma gindesc ca am circulat cu masina  destul de mult , odata fiind dus pina-n comuna Chiesd, si de citeva ori prin Arad si in alte  citeva localitati. Ca sa vezi ce inseamna sa ai bafta sa umblii  cu permisul expirat de mai bine de jumatate de an cu masina, fara te verifice militianul.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
Acum 15 ore, GEO 53 BN a spus:

Din curiozitate, poti sa-mi spui de ce li se  spune tiganilor, scocari?

Era o breaslă care se ocupa cu făcutul de scocuri şi burlane de tablă, n-aveau treabă cu morile.

Link spre comentariu

Fara permis nu dar cu rovinieta expirata de vreo doua zile da !!

N-am primit nici o amenda cu toate ca am trecut prin camera de la Romanesti  si prin Otopeni  !!

Editat de dan-a2
Link spre comentariu

Geo, sunt tigani care cu asta se ocupa, fac scocuri, adica jgheaburile care colecteaza apa de ploaie de pe casa. Nici o treaba cu morile! Cu asta se ocupa, au masini de taiat, indoit si format tabla. Sper sa gasesc la ei citeva bucati de tabla care sa-mi foloseasca!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări