Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ati purtat bască....sau ce vă mai amintiți din copilărie ?

Postări Recomandate

Ma omoara vremea asta, am de lucru afara insa e cam frig.

Abia de miine, poimiine pot da drumu la "atelier" ca mai am ceva suporti de facut.

In rest mai prin casa.

Ai mei sint departe, da ala micu a invatat acuma sa o ne sune pe mess si cind se pliciseste... ne tine citeva ore!

:d

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Care sta la sat si nu au cazuri confirmate sau veniti din tarile calde, stau fara grija. Eu am pe cineva care imi aduce periodic oo, faina, si altele  care mai sunt disponibile.L-am intrebat la ei cum e, si a zis ca toata lumea se comporta normal, nu tu masca sau manusa, oamenii isi vad de treaba in comunitate.Cand vin la Iasi, atunci isi iau masuri de precautie, dar in general nu mai circula, pt ca sunt restrictii. Cei care au motive medicale, se mai strecoara si la activitati conexe.

Link spre comentariu

Nu mi-a afectat cu nimic programul zilnic. Pentru orice eventualitate umblu in buzunar cu o declaratie pe care am completat-o la inceputul perioadei fara sa-i pun data. Ar trebui sa o schimb ca s-a mototolit.

Link spre comentariu

App de Arctic-uri, am gasit niste compresoare vechi, pot improviza o pompa de vid pentru a impregna un traf?

Ma gandesc sa-l conectez pe aspiratie cateva secunde.

Editat de daniels
Link spre comentariu
Acum 27 minute, daniels a spus:

App de Arctic-uri, am gasit niste compresoare vechi, pot improviza o pompa de vid pentru a impregna un traf?

Ma gandesc sa-l conectez pe aspiratie cateva secunde.

Cu ce il impregnezi?

Link spre comentariu

cu lac pt lemn si lazura cred ca e acelasi lucru, firma e diferita . Am niste resturi prin niste cutii, nustiu cand oi ajunge sa-mi iau altceva.

Editat de daniels
Link spre comentariu
Acum 1 oră, doru3160 a spus:

Care sta la sat si nu au cazuri confirmate sau veniti din tarile calde, stau fara grija. Eu am pe cineva care imi aduce periodic oo, faina, si altele  care mai sunt disponibile.L-am intrebat la ei cum e, si a zis ca toata lumea se comporta normal, nu tu masca sau manusa, oamenii isi vad de treaba in comunitate.Cand vin la Iasi, atunci isi iau masuri de precautie, dar in general nu mai circula, pt ca sunt restrictii. Cei care au motive medicale, se mai strecoara si la activitati conexe.

Buna

Ieri,am fost"nevoiti"sa ne deplasam la Bistrita.Locuim in Dej,60Km pentru cei care nu stiu.Am ridicat de la reprezentanta Dacia o masina 

noua pentru sotia,un Logan MCV pe gaz,pentru naveta.Am fost opriti de 3 ori(impreuna) si inca odata 

sotia(separat,avea numere rosii).Au dat din cap,dar nu am fost sanctionati.Daca stam sa ne gandim,

pe formularul completat nu exista optiunea care am bifat-o noi.

Maine merg la ierbicidat,sper sa scap la fel de ieftin.Doar sunt activitati agricole.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
Acum 42 minute, -Atlas- a spus:

Am fost opriti de 3 ori(impreuna) si inca odata 

sotia(separat,avea numere rosii).Au dat din cap,dar nu am fost sanctionati.

De cand cu restricțiile de circulație, am mers zilnic la serviciu. Nu spun ce plăcere e acum sa mergi prin oras. N-am intalnit macar un echipaj de poliție, nu mai vorbesc de control.  Nu stiu pe unde stau si controlează, dar eu tai orașul de la un capăt la celălalt prin centru și nimic. Ca tot veni vorba, acea declarație daca nu e pe telefon ci pe hârtie, trebuie completată zilnic si actualizată data, sau e valabilă odata scrisă, până se schimba datele declarate? Am avut o discuție pe tema asta si parerile erau împărțite, dar n-am gasit pe nicăieri precizat. Spune doar ca trebuie sa ai declaratie, dar nu spune daca trebuie actualizată în fiecare zi, daca datele rămân neschimbate(traseu, ore, etc).

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Doru, e necesară declarația pentru deplasarea de acasă la serviciu și retur apoi încă o declarație pentru deplasarea cu mașina de serviciu între diverse locații (cazul meu).

Ambele declarații sunt făcute de angajator și sunt unice, nu le schimbi în fiecare zi.

Link spre comentariu
Acum 40 minute, doru3160 a spus:

......................................................................................................

N-am intalnit macar un echipaj de poliție, nu mai vorbesc de control.  Nu stiu pe unde stau si controlează, dar eu tai orașu de la un capat la celalalt un capăt la celălalt prin centru și nimic..........................................

Stau ascunsi ,la scuteală, ca nu cumva ''corona virusu'', sa-i inhate de ''jugulara''!

Eu a stat acasa , dar asta n-ansemnat, c-am stat, numai  in casa, cu ferestrele si usile ferecate. Am iesit de mai multe ori din casa, facind diferite lucruri. Cind a fost mai calduț, am stat mai mult pe afara, la soare.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
Acum 57 minute, doru3160 a spus:

De cand cu restricțiile de circulație, am mers zilnic la serviciu. Nu spun ce plăcere e acum sa mergi prin oras. N-am intalnit macar un echipaj de poliție, nu mai vorbesc de control.  Nu stiu pe unde stau si controlează, dar eu tai orașul de la un capăt la celălalt prin centru și nimic. 

Pune si tu sumar traseul (doar in Centru detalieaza ca acolo este interes mai mare), poate are nevoie lumea sa se fofileze! :85

Link spre comentariu
Acum 33 minute, +_Florin_+ a spus:

Doru, e necesară declarația pentru deplasarea de acasă la serviciu și retur apoi încă o declarație pentru deplasarea cu mașina de serviciu între diverse locații (cazul meu).

Ambele declarații sunt făcute de angajator și sunt unice, nu le schimbi în fiecare zi.

Nu m-ai inteles...vorbeam de declaratia pe proprie raspundere. Aia o scrii tu si o semnezi, nu are treaba angajatorul.  In loc de adeverinta eliberata de angajator, am legitimatie vizata la zi. Trebuie sa prezinti ori una, ori alta, si la noi ne-a spus ca biroul personal nu da adeverinte pt ca avem legitimatii. Ma deplasez cu masina personala, si declaratia trebuie sa cuprinda datele personale, traseul, motivul, se pune data si semnatura. Daca traseul este identic in fiecare zi, motivul idem, nu vad de ce n-ar fi valabila declaratia pe proprie raspundere data acum 4 zile. Acolo scrie data declaratiei, nu data curenta. Se poate verifica de exemplu, daca te opreste la ora 11, ca nu erai nici in drum spre serviciu nici in drum de la serviciu, si atunci e alta poveste.

Acum 1 minut, adrian_pic a spus:

Pune si tu sumar traseul (doar in Centru detalieaza ca acolo este interes mai mare), poate are nevoie lumea sa se fofileze!

Pai ce sa-ti zic...Pacurari, Independentei, Tg Cucu, Elena Doamna, Tudor. Multumit? 

Link spre comentariu

Aia pe proprie raspundere, dar eu n-am chef sa dau oricarui garcea sa puna laba pe telefonul meu, pe motiv ca nu vede sa citeasca. Hartia e mai mare, i-o lipesc pe geam pe interior si poate silabisi cat vrea.Daca era pe telefon, nu era nici o problema, poti edita cand vrei, dar pe hartie nu poti edita, trebuie sa scrii de fiecare data alta, daca trebuie datata cu ziua curenta. Acum mi-ai dat o idee...o sa folosesc tableta.:rade:

Editat de doru3160
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări