Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ati purtat bască....sau ce vă mai amintiți din copilărie ?

Postări Recomandate

1 oră în urmă, doru3160 a spus:

.............................................. Probabil popii or sa spuna ca nu e din vina lor.

Păi cum altfel? Daca bolnavul se vindecă, atunci popii, o sa spuna, ca bolnavul sa vindecat, datorita rugaciunilor lor!

Daca bolnavul infectat,  moare, atunci popii or sa spuna ca nu e din vina lor, decedatul fiind ateu, nedus la biserica, curvar, etc, etc!

O ''vireaza'' dupa cum evolueaza starea bolnavului!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
Acum 28 minute, BRANCA a spus:

Si,daca va fi avalansa de decedati,popii,ma refer la cei ciubucari,vor mai face slujbe "pro bono"?

Parcă n-aș crede!

Nu neg ca or fi, printre ei si popi care chiar cred,ca e de datoria lor,  sa stea la căpătiiul celor pe moarte. Marea lor majoritate se feresc ca ''dracu de tamîie'', sa se apropie de bolnavii infectati cu virusul ucigaș!

Link spre comentariu

Salutare prieteni!

Azi mi-am luat inima-n dinti si am facut o ''incursiune'' in oras, sa vad care este starea de spirit a locuitorilor. Lumea este  cit de cit relaxata. Am vazut  foarte putine persoane si acelea iesite,pentru a cumpara cite ceva. Am intrat in doua farmacii si le-am intrebat pe fetele de la tejghea, daca au măști. Cumva, mirate, mi-au spus ca n-au. Apoi le-am  intrebat cind vor primi măști. La fel de mirate  mi-au spus ca nu stiu.La fel am intrebat de alcool sanitar si binenteles ca raspunsul a fost acelasi! N-avem!  Am renuntat a mai merge si pe la alte farmacii, stiind ca raspunsul lor, va fi acelasi ca si la celelalte. 

Măi frate!  Ma intreb daca in toata tara, exista si farmacii, care sa aiba de toate. Acum ar trebui ca toate, dar absolut toate farmaciile, sa fie aprovizionate cu de toate.

Eu, daca vreau sa ma  protejez, n-am cu ce. Ce sa fac ca sa ma pot proteja? Sa-mi iau niste ''izmene de iarnă'' (scoase din uz) si sa mi le infasor in jurul capului?  Zău, daca pricep, ce-i in capul celor responsabili cu aprovizionarea spitalelor si farmaciilor!

România! Țara lu' papură  Vodă!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Am vorbit mai devreme cu o cunostinta din Germania. Tocmai s-a intors de la cumparaturi, de la Edeka. La intrarea in magazin, solutia de dezinfectat mainile terminata (ne pare rau, nu mai e), rafturile de hartie igienica goale, rafturile cu faina si paste (aproape) goale (a gsit faina "de pizza"), rafturile cu drojdie (proaspata si uscata) goale (la drojdia proaspata scria ca momentan producatorii nu mai livreaza), rafturile de conservaraie cam goale...

La rafturile astea scria ca se cand numai cantitati "normale" (un bax de hartie igienica, doua pachete de faina/paste)...

Carnuri/branzeturi zicea ca erau. De farmacii nu stiu cum e, ca n-a fost.

Asa ca se pare ca asa se intampla in perioadele de criza, face lumea disperata provizii, de nu mai fac fata nici producatorii. Nu-i "specialitate romaneasca", nemtii ii zic "cumparaturi de hamster". 

A propos, momentan se scrie România.

A propos, parca ar fi trebuit sa stam in case, sa iesim numai cand avem treaba, nu asa, la o plimbarica "de luat pulsul". Sau?

Editat de Liviu M
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Liviu M a spus:

..............................

A propos, momentan se scrie România.

A propos, parca ar fi trebuit sa stam in case, sa iesim numai cand avem treaba, nu asa, la o plimbarica "de luat pulsul". Sau?

Apropos! Am rectificat!

Ca tot veni vorba de ''plimbare''!

In general merg in oras, doar dacă am treburi de rezolvat, nicidecum la ''șpațireală''.

Azi am mers in oras doar sa-mi cumpar citeva medicamente si sa-mi platesc factura la gaze. Ca dacă n-o platesc, ma trezesc fara gaz.   Am sperat ca voi găsi si măști. Nici poveste! Drept urmare am plecat spre casa. Si inca ceva! Locuiesc la casa intr-o localitate  situata la vreo 16Km de Timisoara.

Apoi intr-o altă ordine de idei, pensionarii iși cam drămuiesc banii! Asa că nu poate fi vorba de nici o ''plimbărică''!  Puțini sînt pensionarii(printre care si eu) care pleacă la plimbare fara nici o treabă.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

De unde sa stiu de ce pleci de acasa, daca nu din ce scrii? Si uite ce-ai scris:

Acum 1 oră, GEO 53 BN a spus:

sa vad care este starea de spirit a locuitorilor.

Daca scriai "m-am dus sa platesc gazu'", nu ziceam nimic. Daca vrei sa fii inteles cum trebuie, scrie cum trebuie.

Link spre comentariu
Acum 24 minute, +_Florin_+ a spus:

Așa și mâncare se poate comanda acasă, mai ales pizza și mâncare chinezească

Ce comanda acum cu nebuneala asta...am incercat de mai bine de o saptamana aplicatia bringo. Nu stiu daca tine de noroc sau de alte criterii, dar de o saptamana la diferite ore incercand, doar comenzi neefectuate si scuze ca nu au livratori disponibili. Deci daca te lasi in baza lor, poti crapa linistit de foame in casa. Comenzi la mancare n-am facut, si nici nu cred ca fac, pt ca nu e o alternativa de zi cu zi. E prea scump sa comanzi de 2...3 ori pe zi mancare la firmele de profil, plus ca sincer, nici nu poti sti cati au stranutat sau tusit deasupra produsului pana a ajuns la tine. Deci tot aprovizionarea saptamanala e de baza. Si e bine ca i-a mai domolit cu plimbarile, poate in felul asta mai reusesc sa refaca si magazinele stocul.

PS- pt o plata online, oricine poate deschide datele pe cartela sim...asta nu mai poate fi o scuza, ca n-ai internet. Doar daca ai telefon cu taste, dar asta e alta discutie.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Chiar acum, doru3160 a spus:

Ce comanda acum cu nebuneala asta...am incercat de mai bine de o saptamana aplicatia bringo. Nu stiu daca tine de noroc sau de alte criterii, dar de o saptamana la diferite ore incercand, doar comenzi neefectuate si scuze ca nu au livratori disponibili. Deci daca te lasi in baza lor, poti crapa linistit de foame in casa. Comenzi la mancare n-am facut, si nici nu cred ca fac, pt ca nu e o alternativa de zi cu zi. E prea scump sa comanzi de 2...3 ori pe zi mancare la firmele de profil, plus ca sincer, nici nu poti sti cati au stranutat sau tusit deasupra produsului pana a ajuns la tine. Deci tot aprovizionarea saptamanala e de baza. Si e bine ca i-a mai domolit cu plimbarile, poate in felul asta mai reusesc sa refaca si magazinele stocul.

Buna

Poi trebuie lucrat preventiv.

Eu as putea sta acasa cel putin 3 luni(problema este ca trebuie sa merg la serviciu,foc continuu,CFR).

Am camara plina(din toamna),am de toate acasa(inclusiv un pachet de drojdie,care poate fi "inmultit"la infinit

in caz de forta majora).Nu ma asteptam la asta oricum.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu

Nu am facut provizii pt ca nu cred ca o sa fie o criza alimentara. Am cumparat mai mult decat de obicei, doar ca sa nu ma expun prea des la alte cumparaturi, dar chiar si asa, mai mult de 2 saptamani nu rezist cu ce am acum. Nu cred ca nu se va reglementa tampenia asta cu rezervele, daca ii mai strange pe langa casa cu decretul asta.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări