Vizitator Oana Salavastru Postat Martie 26, 2018 Partajează Postat Martie 26, 2018 Sper ca nu voi fi inafara capului de discutie, dar am o problema de rezolvat pentru facultate si nu stiu cum sa o incep. Am niste idei dar momentan in capul meu este vraiste Daca ati dori sa imi dati un start, o idee cat de mica, as fi recunoscatoare Va multumesc Link spre comentariu
cirip Postat Martie 27, 2018 Partajează Postat Martie 27, 2018 Uite o idee mica: "Divide et impera!". Adica sparge problema in bucatele. Distribuie amplificarea A=12 celor doua etaje cascadate. De exemplu, fa-l pe primul sa amplifice cu A1=4 si pe al doilea cu A2=3. Incepe cu proiectarea primului etaj. Deja daca stii ca A1=4, ai deja o prima informatie in legatura cu rezistentele din colector si din emitor. Ce scrie in curs/carte/notite despre treaba asta? Cat e amplificarea etajului cu sarcina distribuita? Initial considera condensatoarele ca fiind scurt-circuite la frecventa de lucru, adica le ignori si nu le bagi in calcul. La ce facultate esti? In ce oras? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum