Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

woofer SAL SBX 1010

Vizitator gagikutzu

Postări Recomandate

Vizitator gagikutzu

am luat cu ceva timp in urma 2 dif ...cele prezentate in topic si a venit timpul sa le fac incntele insa nu am parametri ts la ele .va rog daca se poate sa imi spuna si mie cineva daca stie ce parametri au.difurile stiu doar ca sunt pe 8 ohmi 50w diametrul 160mm.astept detaliile dela voi...eu pe net nu am reusit sa gasesc nimik.va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ice_shadow

1

• mircea888

1

Vizitator gagikutzu

mersi pentru caracteristici insa nu stiu daca am calculat bine cutia...mi-a iesit de 37,3l si imi pare ca e ca mare sa poate doar e o parere..credeti ca e bine calculat?ice_shadow....mii de multumiri.

Link spre comentariu

cine imi spune si m ie ce valoare are tranzistorul de pe filtrul activ de la adelaida kitul ad-03v4....am nevoie urgent.va multumesc.

da un link sa vedem kitul, eu am cautat pe site la ei da nu am gasit.

Link spre comentariu
Vizitator gagikutzu

nu il au pe stoc acum ...doar la firme mai distribuie si cei de unde l-am luat nu au adus decit unu pentru ca am facut eu comanda si in kit nu e si schema electrica a filtrului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări