Vizitator gagikutzu Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 am luat cu ceva timp in urma 2 dif ...cele prezentate in topic si a venit timpul sa le fac incntele insa nu am parametri ts la ele .va rog daca se poate sa imi spuna si mie cineva daca stie ce parametri au.difurile stiu doar ca sunt pe 8 ohmi 50w diametrul 160mm.astept detaliile dela voi...eu pe net nu am reusit sa gasesc nimik.va multumesc. Link spre comentariu
ice_shadow Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 Daca zici ca au 160mm, inseamna ca-s SBX1620. Uite mai jos parametrii de care ai nevoie. Link spre comentariu
Vizitator gagikutzu Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 mersi pentru caracteristici insa nu stiu daca am calculat bine cutia...mi-a iesit de 37,3l si imi pare ca e ca mare sa poate doar e o parere..credeti ca e bine calculat?ice_shadow....mii de multumiri. Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 Da click unde e scris cu rosu,sub poza difului,si vezi caracteristicile difuzorului: http://www.sal.hu/jsp/folap.jsp?oldal=c ... &cikk=2499 De aici descarci in format PDF toate proiectele lor.Poate gasesti si dif-ul tau in vre-un proiect acolo: http://www.sal.hu/jsp/hangfalepito.jsp Succes. Link spre comentariu
Vizitator gagikutzu Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 cine imi spune si m ie ce valoare are tranzistorul de pe filtrul activ de la adelaida kitul ad-03v4....am nevoie urgent.va multumesc. Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 29, 2007 Partajează Postat Iunie 29, 2007 cine imi spune si m ie ce valoare are tranzistorul de pe filtrul activ de la adelaida kitul ad-03v4....am nevoie urgent.va multumesc. da un link sa vedem kitul, eu am cautat pe site la ei da nu am gasit. Link spre comentariu
Vizitator gagikutzu Postat Iunie 30, 2007 Partajează Postat Iunie 30, 2007 nu il au pe stoc acum ...doar la firme mai distribuie si cei de unde l-am luat nu au adus decit unu pentru ca am facut eu comanda si in kit nu e si schema electrica a filtrului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum